🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 346
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Цоп! Joy Записвам се, но ме съмнява само една седмица да дават нови - да не е нещо снимано, но неизлъчвано Thinking
Както и да е... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16
  • София
Неделчо ще прилага стратегии:

Този понеделник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде повелителят на пъзелите от „Игри на волята: България“ Неделчо, който ще приложи необичайна стратегия, за да спечели благоразположението на своите гости.
Менюто, което ще сервира, ще бъде семпло откъм продукти, но не и откъм изпълнение. То включва морска салата, унгарски гулаш, ароматно розе и чийзкейк по необичайна рецепта.

# 17
Здравейте. Някой има ли идея къде е този магазин, от който пазарува Неделчо?

# 18
  • София
Този Неделчо голяма циция. Излага се.

# 19
Изпуснах му началото но сега ще гледам. Да го видя тоя какво прави.

# 20
Набеденият стратег 😂😂

# 21
И аз благодаря за темата. Както и да се представят участниците, ще е приятно да ги обсъждаме.

Неделчо нарочно се прави на беден

# 22
На Неделчо стратегията досущ същата като в ИВ,плямпане много,накрая едно голямо нищо 😂

# 23
Този ми напомня на един кючекчия от клип на Азис.

# 24
Мани каква пазва е наляла

# 25
Мани е абсурдна карикатура! На тази дребна фигура и липса на врат да метнеш такова косище.... Смях!  Неделчо го изпуснах,  сега включвам.

# 26
Тая жена не е наред! Знаете ли как се храни човек с такава пазва?? 😟 На хората им капе в чиниите, на мен в пазвата... Или трябва да се навеждам над чинията си свита на две, за да си опазя дрехите чисти. Защо нито една такава не пита жена с истински бюст преди да се напомпа толкова, удобно ли е с такова чудо отпред. Глупави хора!

# 27
  • София
Май и Красима е правила корекции по лицето си.

# 28
  • Пловдив
Много куха лейка е Маниту 😂
Красима се е разкрасила.

# 29
  • София
Тоя убеден ли е, че знае какво готви. Що бастис ястието така?

Общи условия

Активация на акаунт