🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Не е задължително да харесваш някого, за да оцениш качествата му! Ако ги познаваш, разбира се... това имах предвид във всичките си постове!
Е, точно това и аз имах предвид, че си позволяваш да твърдиш, че не познавам творчеството на великия в твоите очи Нойзи (и на Вазов), затова си позволявам да не го (ги) харесвам. Ще те разочаровам! Не си изграждам мнението за хората само на база външен вид, макар че той и по този показател е неприятен; нито на слухове за тях. Когато някой пласира мислите си в писмена форма или като обществено достояние, първо се запознавам с тях, после си правя заключения. Вече споменах, че и тук стана така...

# 541
Какво ще дават на мястото на Черешката?

# 542
  • София
С "Река на сърцето".

# 543
С "Река на сърцето".
Благодаря. Flowers Hibiscus

# 544
  • Sofia
Само детото се оплетоха от Нова при свършването на петъчния епизод, когато анонсираха следващите участници.

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доглеждам сега последната седмица. Ненчо и Китодар са страхотни,със сълзи съм се смяла.

Не мога да се ориентирам,къде се намира това? (от апартамента на Ненчо е)

# 546
  • София
Бул. Черни връх, над 122 у-ще, там са нови блокове. Махнаха  релсите на трамвай 9.

# 547
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря. Изглеждаше ми познато.

# 548
Много тъпо без черешката.

# 549
  • Sofia
Много тъпо без черешката.
Мдааа, на тоя "С река на сърцето"...  
Скрит текст:
страшно му куца звука, трябваше да е изцяло със събтитри.  Някои така си мънкат под носа... измъчва ме с това (нямам проблем със слуха, да подчертая) и така и не успявам да го загледам/харесам.

И аз предпочитам Черешка, ама без рекламните епизоди като в последните две седмици - такива ако/като има, няма да ги гледам.  Да знае, ако някой наднича тук. Simple Smile

# 550
Цитат
Да знае, ако някой наднича тук. Simple Smile

Ако не е тоя форум няма да имат никаква гледаемост и те го знаят.

# 551
  • earth
Беше ми препоръчано да опитам брускети в Италия. Опитах, мисля в доста приличен ресторант. Пак нищо особено. Половината домати останаха в чинията.

# 552

От снощи /Италия, в нормален ресторант/.Нищо не остана в чинията !....

# 553
  • earth
Да не си я излизала или ти е много голяма устата? Simple Smile

# 554
  • София
То излиза, че аз най-редовно си закусвам брускети.Мажа филийки с масло, пека ги на горещ тиган и ям с домат и сирене.

От преди малко....

Общи условия

Активация на акаунт