💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 237
  • 870
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И сега какво стана в събота и двете конкурентни предавания  почват по едно и също време.Frowning1
Абсолютно очаквано. 😀

# 76
Записвам се и аз. То не остана. Благодаря на Дяволо за труда. Дано сезонът струва, че и без това съм в колебание дали да не гледам Фермата заради старите звезди. Все пак ще заложа на ИВ в началото.

# 77
  • USA
Утре ще съм за Игрите,а Фермата ще гледам на запис и така ще бъде до края на форматите.
Игрите винаги ще са приоритетни и чакани с интерес. Започваме с греда обаче - любовни двойки - 3 броя,любовни сюжети не ми се гледат.

# 78
Очаквам с огромно нетърпение ИВ тази вечер ,най -вълнуващото и интересно реалити  за мен Grinning 

Конкурентното предаване ще прехвърлям на запис .

# 79
  • София
Вероятно и аз ще съм на Игрите тази вечер, но причината е, защото искам да ги следя и двете, а Фермата обикновено я качват по-бързо онлайн. 😀

# 80
  • София
И мен програмната схема ме подвежда да гледам игрите, а фермата да я гледам на повторение в края на седмицата.
В тези несигурни времена поне зрелища да има.

# 81
  • London
Не бих си го причинила Веселка и Ванчето на едно място + немлъкваща мелница като Стоичков, а и Яни май на тоя етап трудно ще издържа, а и за мен там се изчерпаха още преди 1-2 сезона.

Така че аз драма какво да гледам нямам поне.😅

# 82
  • SF
Много мразя сълзливи любовни истории. Гледат ми се битки. Ама истински битки, не нагласени такива.

Да, но от самото му начало никой не претендираи и не желае да покаже формата като мерене на тестостерона в пясъка.
Търси се за всекиго по нещо - любови, скандали, интриги, ум, стратегии, сметки, лъжи, мускули, татуси,  хиалурон, скачане, плуване, височини, въжета, глад, дъжд, как се дели едно яйце на 7, малко лични драми от живота навън... Ако може някой годеж, развод, изневяра в живота, изневяра на терен... Нещата от живота...

Тв предаване е, не е олимпиада, спартакиада, "Бързи, смели, сръчни". Ще си изгубят неспортната аудитория или сериозно спортната, която знае, че без протеини и аминокиселини, изчислени калории не се влиза в залата.

Ако лично аз трябва да гледам само битките за територия или елиминация, не ме интересува. Искам да показват това, което реално се е случвало между  битките - кой с кого, какво, как, защо...

# 83
Хах мъжо ми звъни да пита какво меню съм предвидила за довечера. Викам - бре,сигурно съм забравила,че ще имаме гости?! Той -не,бе нали почва ИВ 😂😂😂
Ще си гледаме ние ИВ,а Фермата ако има време ще превъртаме в нета,не ни е много на сърце

# 84

Ако лично аз трябва да гледам само битките за територия или елиминация, не ме интересува. Искам да показват това, което реално се е случвало между  битките - кой с кого, какво, как, защо...

По принцип без това не може, но може да се ограничи максимално до отношения, касаещи играта и отношенията между играчите породени от ситуацията, в която се намират.
Не ме интересува кой на дванадесет години какво е чувствал, на кой леля му има поликистозни яйчници и кой на кого е изневерявал.
В крайна сметка това предаване се рекламира като състезателно. И Димо и Ралица сутринта пак това повтаряха- колко силни състезатели имат, колко са подготвени, че има нови игри и елементи. И накрая какво...ред сълзи ред сополи.

# 85
Привет на всички, досега не съм се включвала в темите за ИВ. Аз ще следя тази година заради Жени Джаферович ... Много ме кефи тая мацка, дано не се изложи.

# 86
  • София
В колко започва, да си пусна телевизора, че събота и неделя обикновено не се пуска.

# 87
И сега какво стана в събота и двете конкурентни предавания  почват по едно и също време.Frowning1
Всяка година е така.
Аз ще гледам ИВ. Поне за сега ще ми е по-интересно.
И се надявам да нямат издънки, нагласени истории и разни други простотии...

# 88
В колко започва, да си пусна телевизора, че събота и неделя обикновено не се пуска.
В 20.00 часа по Нова

# 89
  • София
В 20.00 часа по Нова
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт