💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 199
  • 870
  •   1
Отговори
# 855
Спомени от този епизод:
- Горгоната
- Ревът
- На Ралица кривите крака
Че и как издъхнаха някои на копането, пък уж яки.

Да, това беше другият бисер освен джуките. Как пък никой не и каза, че тези ненормално слаби крака, даже и леко криви, са абсолютен отврат с тази пола. Разстоянието между клечавите и бедра с тази дължина на полата я прави да прилича на детска рисунка.

Потърсих в мрежата снимка на краката в цяла дължина и всъщност не са толкова криви. Всъщност, всеки ако отслабне до кокал, ще има супер криви крака, защото колената са значително по-широки от бедрената кост Grinning

# 856
  • Буркина Фасо
На мен ми е чудно как все пишете, че Елица ревала, понеже знаела, че влизат заедно. Колко да е заедно, като Алекса е резерва. Едва ли не са имали договори, които да четат преди това. Това все пак е сериозно предаване и предполагам, че документално са железни. Как ще кажат на някой, че влиза като титуляр, като той е резерва? Чудно ми е как са ги "врътнали" и дали не го изиграха пред нас, че не знаеха, че са Резерви.
казали са им, че са одобрени за игрите, а не като титуляри за племе.
не вярвам в договорите да е споменато как ще протече цялата продукция, да им кажат в кое племе ще са, че ще има 4-ти отбор "Резерви", че ще спат в/у камъни ... въобще подробности.

# 857
Точно когато почва тръгвам за работа,дано във влака успея да погледам 30-40 минутки на живо,а утре ще чакам да го качат в плейтуб.
Искам жълтите в резиденцията,сините в стопанството,червените ъъъъъ дивата река  (?!?) или друго беше този сезон.
Моя племеник май познава момчето,което учи в Лестърския университет,различни години са,не са близки и даже не знаеше,че е участвал.
Два пъти съм засичала Вальо от ИВ3,веднъж на театър и веднъж в Хепи,все в големи компании хубави момичета и момчета,не си спомням да съм виждала Мануела,някъде мернах,че били приятели.

# 858
  • София
Женя вече изкоментира, че не вярва, че са бивши и не ѝ беше приятно, че може да са два гласа.
Според мен Жени констатира очевидното, в ущърб е на всеки индивидуален играч наличието на две двойки... да не говорим, ако и четиримата участници достигнат индивидуалния етап на играта.

# 859
Да, това беше другият бисер освен джуките. Как пък никой не и каза, че тези ненормално слаби крака, даже и леко криви, са абсолютен отврат с тази пола. Разстоянието между клечавите и бедра с тази дължина на полата я прави да прилича на детска рисунка.

Потърсих в мрежата снимка на краката в цяла дължина и всъщност не са толкова криви. Всъщност, всеки ако отслабне до кокал, ще има супер криви крака, защото колената са значително по-широки от бедрената кост Grinning
[/quote]

Ми нали това казвам - отвратително подбрана дължина на полата + лоша стойка + много слаби бедра дава тази илюзия.

# 860
  • Буркина Фасо
краката не са и  || , а ( )  от коляното нагоре. стойката е без значение.

# 861
  • USA
Женя вече изкоментира, че не вярва, че са бивши и не ѝ беше приятно, че може да са два гласа.
Според мен Жени констатира очевидното, в ущърб е на всеки индивидуален играч наличието на две двойки... да не говорим, ако и четиримата участници достигнат индивидуалния етап на играта.

Aбсолютно е така и аз първо бих се захванала да разцепя двойките.
Например танцьорката бих пратила на елиминации,защото в жълтите има достатъчно жени,за разлика от мъжете и предпочитам да запазя Лефтеров.

От двойката Елица - Алекса,той ми харесва. Тя е ревлива и вече не я понасям.Да им имам спортното и дисциплинирано поведение - още на втория ден зациври за нейн Мунчо.

Цветан и Виктория се познават,толкова е видно.

# 862
  • София
Цветан и Виктория се познават,толкова е видно.
Цветан вече коментира в синхрон, че се познават покрай волейбола и че я е подкрепил, защото му е колежка, но не е искал всички да разбират, както например се случи с реакцията на Елица.

# 863
Изгледах епизодите, но нямам възможност да ви изчета.
Чисто визуално симпатизирам на Лефтеров, Мирела, Валери. Велислава с плацентата ми се струва, че или ще е забавна, или ще е истерична - засега ми попада в първата категория.
Джаферович според мен ще се поизложи в този сезон.

Иначе е интересно, но не и непредвидимо това, което се случва до момента.

Прави ми впечатление, че твърде често дават Елица - дори не говоря за тръшкането ѝ за Алекса, половината синхрони са нейни, а други хора я ги видиш, я не.

П.П. Сега видяхте ли, че онзи тикток акаунт със "спойлерите" беше пълен с глупости. Някой чул-недочул... бяха писали, че има Алекса, но че е жена (руса), а за победител беше обявена участничка, каквато изобщо няма тук.

# 864
Фермата е била Игри на волята по рейтинг. Не мога да повярвам - нито един познат не е предпочел Фермата.
https://lupa.bg/news/tv-auditoriyata-predpochete-btv-na-starta-n … n_194842news.html

# 865
Фермата е била Игри на волята по рейтинг. Не мога да повярвам - нито един познат не е предпочел Фермата.
https://lupa.bg/news/tv-auditoriyata-predpochete-btv-na-starta-n … n_194842news.html
Извинявам се за почти двойния пост, но това ми идва като голяма изненада.
Да не говорим, че коментарите в темата тук са доста повече.
Наистина странно.

# 866
  • Sofia
Съмнително ми е нещо...Thinking
Около мен също всички гледат ИВ,а тези,които следят и двата формата,гледат Фермата на запис.

# 867
Елица ме разочарова предимно с реакцията си след битката на резервите. Много неспортсменско. За рева е ясно.но аз не понасям такива истерички.

# 868
Около мен пък всички гледат Фермата и евентуално връщат Игрите.
Елица ще бъде вероятно запомнена като ревлата.

# 869
краката не са и  || , а ( )  от коляното нагоре. стойката е без значение.

Разбира се, че има значение. Ако полата е с такава дължина, че ръбът и е баш на височината, където краката са най-раздалечени, става грозно. А сега си представи, че плюс това тя стои и разкрачена - грозният ефект се удвоява.
А би могъл да се намали или даже елиминира с добра стойка, вариация на трета позиция от балета:
https://ia.eferrit.com/ia/6c9f069e2e573ee4.jpg

Иначе според мен няма баш криви крака от гледна точка на костите, но при толкова слабо бедро се получава този ефект.

Общи условия

Активация на акаунт