Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 20 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Борти е по списъците и бележките!
И това записвам,да се знае!☝️🤣

Изоставили сте ме без инфо относно предстоящи празници или рождени дни!🙆‍♀️😂

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:24 от Анонимен

# 571
  • Немция
Белгийската бира не ми е достатъчно интензивна, като Becks friesisch herb например.
Така че и аз съм за едно червено винце. Smile

Борти, за нас всеки ден е празник! Laughing Oх, извинявай, Xiomara.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:24 от Бибит

# 572
Аз напоследък съм отнесена в сто посоки и чак сега за грях, че това е Борти. 🙈

Коктейл, кажи ми моля ти се пак читавите квартали. Може и на лични, че все пак е БГ мама форумът. Иначе утре имам оглед в един блок на реката, на 500 метра преди тунела до Дом. На деветия етаж с голям балкон срещу катедралата. 🙈

# 573
asyalein, гъбата е много яка, прилича на комбуча. Сама ли се завъди?

Dr Cocktail, дай адрес да пращам. Joy Но май по-добре готов мус, че тези събирани от земята ябълки няма да оцелеят по трасето. Или искаш нестанал оцет? Май е с доста висок градус. Laughing

Аз гласувам за белгийската бира.

# 574

Изоставили сте ме без инфо относно предстоящи празници или рождени дни!🙆‍♀️😂
Моят мина, няма да се плашиш.🥳😜

# 575
Bleu, благодаря ти, но аз не съм от нуждаещите се. Ти имаш близост с тях и яростно ги защитаваш - помогни на приятелите си, първо. На мен, можеш да ми изпратиш някоя и друга бутилка качествен алкохол, ако по някаква случайност такъв стигне до теб.

Софт, много си долна ти, на реката... да ме дразниш. И аз ще почна да търся. Joy

# 576
Софт, тази тераса към катедралата звучи прекрасно. Само не знам по колко пъти бият камбани, ако сте свикнали на тишина може да е странно в началото.
Ксиомара, що така си смени името, и на мен все ми идва да кажа Борти Grinning
Нашето прахосмукаче го взехме на невероятна промоция, под 200 евро беше. Много си го обичам, щом чисти вместо мен няма как да имам оплаквания. Чудех се тогава, дали да взема миещо, но после нали трябва да го мия него, и се отказах. С мопа ми е по-лесно май. Но не мога да си намеря хубав моп, всеки път купувам различен, как пък досега нито един не ми хареса...

# 577
Dr Cocktail, аз реших, че се нуждаеш от хубави ябълки и круши. Laughing Сега ще трябва да ми обясниш кои са ми приятелите и кого защитавам. Joy С IQ 80 съм и не сФащам. Grin Силен алкохол от мен не търси. Никой у нас такова не близва. Само вино, немско и био, едва ли е хубаво.

И аз нямам повече рождени дни тази година. Хлапето обаче съвсем скоро има и сме в трескава подготовка.

# 578
Аз напоследък съм отнесена в сто посоки и чак сега за грях, че това е Борти. 🙈

Права си!"Как да те запомня,като не те познавам?!"🤣🤣

Моят мина, няма да се плашиш.🥳😜
[/quote]

Мръсница!🤣

Ксиомара, що така си смени името, и на мен все ми идва да кажа Борти Grinning
Ксиомара е партизанското име.Бортувайте,че сЪрце ми се къса...🌞

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 21:37 от Анонимен

# 579
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Синьо, да, сама се завъди
Във един Weckglas имах три такива, нямаше място за течност 🤣
Като прецедя оцета, слагам нов ферментирал сок или червено вино. Старата гъба пада надолу и на повърхността става нова.
Но с ябълките не става така. 🙄
Отгоре ми се образува нещо друго и изхвърлих всичко.

При малините ми се образува още преди да прецедя и да махна плодовете.
Малините са ми от градината.

Аз един път се опитах да я срежа, голяма гадост, като дроб е 🤮

# 580
Моят Роборок струваше 400, стар модел, но добър.
Ася направо ми звучи като, че в лаборатория работиш. Откъде знаеш, че това което се образува е ок, че не е вредно, че можеш да го ползваш още и колко още...много експериментално ми звучи.

# 581
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Рейна, имам пълно доверие на сетивата си.
Мириша и като не мирише на оцет, опитвам. Ако мирише гадно - хвърлям.

# 582
У нас тепърва идва времето на рождените дни. На края на месеца е малкия, през октомври сме мъжът ми, годишнина от сватбата и накрая аз. После почивка до Коледа.

# 583
Софт, тази тераса към катедралата звучи прекрасно. Само не знам по колко пъти бият камбани, ако сте свикнали на тишина може да е странно в началото.

Аз съм живяла в Малта, съответно никой не може да ме уплаши с камбани и всякакви църковни дивотии, които са трудни да разказване даже. Помня, че майка ми веднъж отиде в най-близката църква с въпроса "Кой би камбаната в 3 през нощта?". Свещеникът любезно я запозна със служителя, който извършил това Боже дело. 🤣

Флокс, на фона на явно голямата разлика между търсене и предлагане, да се мръщя на близост до кьолнската катедрала е като да се мръщя на Ламборджини, щото не ги карат много. То не че ти дават като отидеш и поискаш. Обявата даже е деактивирана вече. 🙈

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 23:07 от Анонимен

# 584
Дали в купешки федервайсер ще се завъди оцетна гъба? Като го забравя няколко дни, започва да накиселява. Мога да оставя малко за експеримент...

Софт, разсмя ме Joy значи няма какво да те изплаши в един обикновен немски град.

Общи условия

Активация на акаунт