Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
За намаляване на болките може да вземеш Но шпа,мисля че дозата бе до 3 пъти по 2...

# 646
При мен нещата рязко обърнаха посоката 😭 Днес прокървих с ярка кръв и имах силни болки. На спешен преглед се видя плоден сак с мехурче, но ембрионна сянка все още няма, пулсации също. Сакът изпреварва с няколко дни по измерване. Казаха ми след седмица на преглед да се разбере развитие има ли или не. Пуснах ЧХГ и Прогестерон и сърцето ми е направо разбито. Преди 5 дена беше 2927, а днес само 4400. Увеличението е потресаващо ниско, то реално може и да пада вече, просто не съм пускала междинни. Ще пусна пак след два дни, но надеждата за успешен финал започна да гасне. Кървенето спря бързо, но ПМС болките продължават като на моменти са много силни.
Не си го причинявай това с ЧХГ то, от тук нататък само преглед с ултразвук може да покаже, доктор Стаменов като разбра че се тествам през 48 часа - каза цитирам - това е  велика дивотия и глупост и ми забрани. Повече няма да пускам никакви тестове, от ти нататък само преглед при доктора. Стискам палци. Не губи надежда

# 647
  • Ловеч
Момичета, благодаря за успокоението, свързах се с доктора и той каза да си остана на тази терапия

# 648
При мен нещата рязко обърнаха посоката 😭 Днес прокървих с ярка кръв и имах силни болки. На спешен преглед се видя плоден сак с мехурче, но ембрионна сянка все още няма, пулсации също. Сакът изпреварва с няколко дни по измерване. Казаха ми след седмица на преглед да се разбере развитие има ли или не. Пуснах ЧХГ и Прогестерон и сърцето ми е направо разбито. Преди 5 дена беше 2927, а днес само 4400. Увеличението е потресаващо ниско, то реално може и да пада вече, просто не съм пускала междинни. Ще пусна пак след два дни, но надеждата за успешен финал започна да гасне. Кървенето спря бързо, но ПМС болките продължават като на моменти са много силни.
Не си го причинявай това с ЧХГ то, от тук нататък само преглед с ултразвук може да покаже, доктор Стаменов като разбра че се тествам през 48 часа - каза цитирам - това е  велика дивотия и глупост и ми забрани. Повече няма да пускам никакви тестове, от ти нататък само преглед при доктора. Стискам палци. Не губи надежда
Благодаря! За съжаление кървенето почна пак с пълна сила преди около час, болките са ужасни.
Ели, изписаха ми 3х2 Но-шпа и 3х1 бусколизин, но не помагат особено. Лежа, чакам и се надявам, друго няма какво повече да направя. Утре съм на преглед пак.

# 649
Момичета моят опит май приключи . Днес 7-ми ден ЧХГ 4.42 Прогестерона е паднал на 11.2 . Ох не знам много се отчаях ,на циклогест съм 2× 1 дали да взема и дуфастон . Мога ли да направя нещо ,знам ли

# 650
Благодаря! За съжаление кървенето почна пак с пълна сила преди около час, болките са ужасни.
Ели, изписаха ми 3х2 Но-шпа и 3х1 бусколизин, но не помагат особено. Лежа, чакам и се надявам, друго няма какво повече да направя. Утре съм на преглед пак.

Ancho66, отивай в спешна болница щом пак има кръвоизливи. Мен така ме закрепиха в 8г.с. със кръвоспиращи и системи за 5 дни. Преди години така с чакане до сутринта вече нямаше бебе и беше изпалнало с кръвоизлива. Не искам да те плаша, но ако някой тогава беше ми казал какво да направя нямаше да се стигне до тук. В коя болница ходиш? Не предложиха ли да те оставят?

# 651
Жълтурчо, без доказана сърдечна дейност изобщо не го броят, че има нещо за задържане. За толкова ранна бременност казаха да чакам и ще се разберяло след седмица. То вече толкова много кръв изтече(и продължава), че нямам никакви надежди да е останало нещо. Утре сутринта само ще отида да го констатира докторката и да се приключва с тази мъка.

# 652
Не се отказвай! Имаше момиче с мен точно в твоята ситуация. Нямаше още сърдечна дейност и въпреки всичко за 1 седмица я закрепиха в Надежда. Сега даже влиза в 8 месец.
Ти си прецени, но аз като човек с 12 трансфера и 5 аборта не бих рискувала и секунда.
Стискам палци всичко при теб да се развие в положителна посока и вярвай!

# 653
Не се отказвай! Имаше момиче с мен точно в твоята ситуация. Нямаше още сърдечна дейност и въпреки всичко за 1 седмица я закрепиха в Надежда. Сега даже влиза в 8 месец.
Ти си прецени, но аз като човек с 12 трансфера и 5 аборта не бих рискувала и секунда.
Стискам палци всичко при теб да се развие в положителна посока и вярвай!
Явно скоро пак ще се връщам при вас, момичета. Радостта ми беше твърде кратка. ЧХГ е паднал с над 700 единици за 24 часа. Кървенето продължава, без намаляване. Плодният сак е все още вътре, но вече формата е леко деформирана. Докторката смята, че го изхвърлям вече, но ме кара да продължа с лекарствата и да се явя за преглед след седмица. А това е просто ужасно мъчително за мен.
Искам да мога да се съвзема вече от всичко това и да продължа към следващия, последен трансфер, на останалите две ембриончета.
ММ е много разочарован и въпреки, че помага и се грижи за всичко, не усещам подкрепа, а по-скоро някакво обвинение.
Вашите мъже как се справят с тези ситуации, как ги посрещате като двойка?

# 654
Анчо, мъжете по малко по различен начин реагират и изживяват нещата от нас. Не, че не те подкрепя, просто се чувства безсилен да вижда как страдаш и той не може да помогне. Трябва да седнеш и да поговориш с него и да му кажеш как се чувстваш, какво искаш като отношение и подкрепа. Вярвай ми знам за какво говоря. С ММ при първия ми аборт бях в такава ситуация, казах му точно и ясно, какво очаквам от него, но първа го попитах той как го изживява. Сега не иска да говорим за сегашната ми бременност докато не стане ясно, че ще продължи. За него е по добре така, да не мисли, че иначе ще се побърка. Загубихме кученцето си преди 4 месеца още плаче за него. Много е чувствителен, но много рядко казва какво го тормози.
Така, че не че не те подкрепя ТМ, просто не знае какво повече да направи.

# 655
Здравейте момичета, бих искала да споделя днешните ми кръвни резултати. Подготвям се за ЗЕТ на ествствен цикъл. Очакваме овулация и 5-6 дни след нея трансфер на бластоцист. Бих искала са чуя мнението ви относно резултатите. Утре отново съм на кръвни. Лигавицата е 8.4мм трислойна.

# 656
Ох не знам вече кво да правя . Днес прокървих доста ,то си ми е и деня на цикъла . Вчера пусках изследвания : прогестерон 19 ,ЧХГ 3,72 при референтни 0.1-1 . Док каза да продължа всичко още 5 дена ,дали има смисъл изобщо .

# 657
Прогестерона е леко висок и отивате към презряване на лигавицата... Не знам кой ден ви е,ноо го обсъдете с лекаря си.
Здравейте момичета, бих искала да споделя днешните ми кръвни резултати. Подготвям се за ЗЕТ на ествствен цикъл. Очакваме овулация и 5-6 дни след нея трансфер на бластоцист. Бих искала са чуя мнението ви относно резултатите. Утре отново съм на кръвни. Лигавицата е 8.4мм трислойна.

# 658
  • София
На мен утре ми е 10 дни и ще правя кръвен тест, пикливите вкъщи са положителни от четири дни, имам и симптоми, но много се притеснявам да не е извънматочна, защото веднага след трансфера повръщах няколко пъти, не издържах на наливането с вода. Дано си е останало намясто и да не е отишло в тръбата. Чувствам постоянно опъване, дано е от добро.

# 659
Моят прогестерон 2 дни ореди пункцията беше 1.95 и вече се радвам на + тестчета. Така че е и въпрос на късмет явно.

Общи условия

Активация на акаунт