За битовизмите

• 7 997
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
Гадина! Пращам я при тебе тогава! С доплащане!

# 91
  • Пловдив
Ми чудесно. У нас ще си падне на място.

# 92
Ооо без деца хич няма да готвя! Оттам отпада половината чистене. Другата половина също отпада без деца. Чистя веднъж седмично и готово. Ехееее. Мечти.

Стискай зъби, малко остана. В момента, в който и най-малкото дете отлети от дома, мечтите ти ще се сбъднат. Simple Smile

# 93
  • София
Е значи още 8-9 годинки. Нищо работа! 🤣

# 94
Да не припомням еврейския лаф кога започва животът, че любителите на кучета без чувство за хумор се сърдят. Simple Smile

Скрит текст:
"Животът започва, когато се изнесат децата и умре кучето."

# 95
  • София
Ааа кучето си го пазя! Тя ми е най-доброто дете.

# 96
Да де – дете, значи ангажимент. Simple Smile
Животът започва отвъд ангажиментите.

# 97
Да се отчета. Днес прегледах шкафовете, дали няма паяжини вътре, че не ги чистя май от поне 2 години. Нямаше. Отдъхнах си.

# 98
  • Далечният изток
В първата тройка си, айде дишай спокойно Joy

# 99
Не знам, не знам...Ние с Доня Дафина май ще се сбием за приза "Най-луд чистофайник с ОКР за спретнатост и хигиена". Добре, че съм по-дърта от нея, та като доайен да грабна първото място. Simple Smile

# 100
  • Далечният изток
То зависи дали мятате дрехи по столовете. Ако мятате, губиш първото място.

# 101
А някой е метнал дреха на стол у дома, а драконовите пламъци от носа ми са му изпържили задника. Айде, взех първото място. Simple Smile

# 102
  • Далечният изток
Айде, честито, връчвам ти златния парцал Joy

# 103
А, не. Искам златна прахосмукачка, да си летя на нея, вместо на метлата. Simple Smile

# 104
  • София
Не знам, не знам...Ние с Доня Дафина май ще се сбием за приза "Най-луд чистофайник с ОКР за спретнатост и хигиена". Добре, че съм по-дърта от нея, та като доайен да грабна първото място. Simple Smile
Чакай, не бързай. Нанасям плътно мас по кожата, стягам сутиена и ви каня на пехливански бой.

Аз съм издигнала империя у тая къща и нещата се случват, докато си пия виното вън. Обаче! В личните покои не подавам нос, щото ще понесе тежка фрактура.

Общи условия

Активация на акаунт