За битовизмите

• 8 021
  • 187
  •   1
Отговори
# 75
  • Между гори и планини
А защо дрехите са по столовете? Носиш , сваляш и хвърляш в коша за пране. Аз имам навика за домашни комфортни дрехи у дома и така научих и мъжа ми и децата.

# 76
  • Далечният изток
О, темата се превърнала в конкурс Мис Пепеляшка...

# 77
  • София
Да. И се сещам кой ще отнесе пантофката.
На мен хич ми не е. Ей го - сега ще почнат училище, аз съм си сама вкъщи, колкото оправя - толкоз.

# 78
О, темата се превърнала в конкурс Мис Пепеляшка...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Още се смея.

# 79
  • София
Аз нямам търпение да тръгнат на училище, за да се приберат у дома, а ние с бебчо да тръгнем на плуване.
Домакинстването няма да избяга.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:42 от Fever Ray

# 80
Всъщност темата беше да кажем на авторката, че е разрешено да има време за себе си, а не да търка нон-стоп пода и да се ядосва, че не мие прозорците по 45 пъти седмично. Обаче излезе обратното, не миеш ли и не си ли с парцала нон-стоп, значи си мрънкаща мърла с деца 😃🤷‍♀️
Иии че е хубаво да помагат къщните, колкото могат, без да им се нервиш ако не са на ниво Монк.

# 81
  • София
То е хубаво човек да не се вторачва много-много, но е добре поне да опита да промени нещо, а не да е единственото товарно магаре в каруцата.

# 82
Ооо без деца хич няма да готвя! Оттам отпада половината чистене. Другата половина също отпада без деца. Чистя веднъж седмично и готово. Ехееее. Мечти.

Ее, и възрастните трябва нещо да ядем! Като нямаме деца, не значи, че седим гладни. Готвя през ден, ядем само вкъщи, защото сме хоум офис. Имам чувството, че тоя хладилник се пълни всеки ден, а се изпразва за секунди. 😂

# 83
  • Пловдив
Споко бе! Ето ме и мен. Аз съм ЛОША домакиня. С кеф се справям зле. Да знаете - чудесно се живее и без да си търкаш банята всяка седмица.

# 84
  • Далечният изток
Ох, мислех, че съм само аз така и мълча... Joy

# 85
А, и аз съм лоша домакиня. Винаги има нещо несвършено и не лъскам с парцала като луда. Просто готвя често и много, защото сме чревоугодници и ядем. Иначе с чистенето съм адски скарана, не гладя никога и всяка домакинска работа ми е мъка.

# 86
  • Между гори и планини
Когато започнаха децата онлайн обучение, тъкмо малкият ми син влезе в пубертета. Живееше в хладилника. След всеки урок го избиваше на глад. Имах чувството, че живея в кухнята и само готвя.

# 87
И аз си мълча, че стигне ли една тема до този етап, става взривоопасно и скоро я заключват. А на мен ми се иска още да поклюкарим.

# 88
Споко бе! Ето ме и мен. Аз съм ЛОША домакиня. С кеф се справям зле. Да знаете - чудесно се живее и без да си търкаш банята всяка седмица.
Мдам, защото си нямаш тийнейджърка, плескаща се всяка вечер с черна маска, която опляква цялата баня. И като я върна да почисти, размазва мръсното хубавичко, така че да е равномерно размацано по всички плочки. И се кокори насреща ми, като лемур, настъпен по опашката, и твърди, че било чисто. Гррррррррррррррр!!!!!!!!!!!!!!!!

# 89
  • Пловдив
Мдам, защото си нямаш тийнейджърка, плескаща се всяка вечер с черна маска, която опляква цялата баня. И като я върна да почисти, размазва мръсното хубавичко, така че да е равномерно размацано по всички плочки. И се кокори насреща ми, като лемур, настъпен по опашката, и твърди, че било чисто. Гррррррррррррррр!!!!!!!!!!!!!!!!
Е, и? На мен не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт