Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 449
  • 654
  •   1
Отговори
# 435
  • Враца
Пак имам сага с Елинор,
поръчах си една Аура на Мюглер, но като пристигна пратката, горната зелена част на шишенцето пада и пръскалото не работи добре Sad
Обадих им се и се опитаха да ме убедят , че всичко е наред и това е тестер и ако ми пратели друг , може и той да е така и ставало сложно Sad
След това ми казаха, да го върна и да ми възстановят парите, защото нямало повече тестери, а в сайта пише че има Sad(((

# 436
# 437
  • Стара Загора
Безплатна мостра на Прада

Момичета , някой да получи, тази мостра на Прада ?

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 12:07 от meri 123

# 438
  • Стара Загора
Аз все още не съм я получила.

# 439
  • Sofia

Момичета , някой да получи тази мостра на Прада ?

Два пъти съм си поръчвала подобни мостри от Нотино и никога не съм получавала нищо. Вече не си правя труда..

# 440
  • София
И аз още нищо не съм получила.
Предният път- два пъти заявих от два профила, и двата пъти получих.

# 441
  • Стара Загора
На късмет , аз всеки път ги получавам . Но сега се забави ,и затова реших да попитам ,дали сте я получили. Най вероятно ,още не са ги пратили .

# 442
# 443
Shiseido Ginza Murasaki на хубава цена комплект в Нотино

Благодаря за това предложение. А в момента към към комплекта има подарък ето този нощен крем на същата марка 15мл: https://www.notino.bg/shiseido/vital-perfection-overnight-firmin … ssh-lifting-krem/.

# 444
  • София
В Емаг Оферти на седмицата  (За сравнение - в момента TOM FORD NOIR EXTREME 50 мл. в Делириум е на промо цена 191,20лв.)

P.S. Пак в Емаг Парфюмна вода за жени Versace Crystal Noir, 90 мл  - 110.59 лв.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 10:26 от Vesika

# 445

Нотино надминаха очакванията ми.
8 страхотни мостри за поръчка, която не беше кой знае каква. Имах изостанал в кошницата Ангел но страхотна цена и реших най-после да го пробвам. Сигурно съм последната на света, която не го познава. Това е ужасен, нахален парфюм, който съм усещала много, просто не знаех, че е той. Ако някой се интересува от него за размяна, да ми пише. А пък спрея на Сол е нещо страхотно, мирише на печени шоколадови бисквити, дори има много добра трайност. В момента е на приятна цена и препоръчвам с две ръце, ако харесвате такива миризми. Напомня ми и на Орео. Баш!

# 446
  • Пловдив
Аз не успях да се въздържа и си поръчах Cloud Ariana Grande 30 ml за 61.20 от Дъглас с опция безплатно вземане на място от магазина.

# 447
Толкова мостри накуп не съм виждала от нотино никога, как става тая работа? 😃

# 448
  • София
Аз не успях да се въздържа и си поръчах Cloud Ariana Grande 30 ml за 61.20 от Дъглас с опция безплатно вземане на място от магазина.
Облака е страхотен парфюм! Дано ти допадне!
Моята дъщеря мина през него, изпръска след това Тенкю, некст (не ми се сменя езика) и сега вече преполови последно Год из а уоман. Облакът си остава, обаче нейният парфюмен подпис! Страхотен шлейф влачи.
Аз опитах да го нося. При мен нямаше този Уау! ефект, както при нея, за съжаление. До химия си е.

# 449
  • Пловдив
Тествала съм го на ръката,харесва ми.Само дано е траен.

Общи условия

Активация на акаунт