Звездни компромати - Септември'22

• 311 107
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 620
Ванко 1 със сина си...
Скрит текст:
Още недоумявам как той, Арабаджиеви, Баневи и още знайни и незнайни са на свобода и сред охолство?
Какъв син?Ванко нямаше ли три дъщери ?
Ванко 1 има двама сина и една дъщеря.
Чак в охолство не живеят. Имат голям денонощен кафене-магазин и работят цялото семейство на смени, без чужди хора.
На него наистина му взеха всичко.
Е нали дентална клиника отвори скоро ...

# 1 621
Те тези клиники са под път и над път вече.
Възможно е да е печаливша и занапред да им осигури охолство.

# 1 622
На Калина Паскалева са запорирани сметките на втора инстанция и има много отчаян пост как ще трябва да разпродава вещите си. Не знаех че  е възможно без дело.

За какво не си е платила,та са я запорирали?

# 1 623
  • Cофия
Хикселката. Деколте, тамън за училищен двор.
Скрит текст:
Малиий, всичките ще ги накърми... Не го разбирам това слагане на тезгяха - човек и да не иска погледа му се забива там! Крайно неподходящо облекло за първи учебен ден, дори и от телевизора ми преливат....

Вчера я видях в двора на училището, съучениците на сина й се спускаха да я прегръщат и да и се радват.
На живо не беше толкова фрапиращо, даже изглеждаше добре, бих казала.

# 1 624
  • Glasgow
На Калина Паскалева са запорирани сметките на втора инстанция и има много отчаян пост как ще трябва да разпродава вещите си. Не знаех че  е възможно без дело.

За какво не си е платила,та са я запорирали?
доколкото разбирам е покрай делото с Арабаджиеви, което дело не се е състояло още

# 1 625
Робърт Дауни и жена му за къде са се облекли по този странен начин? Ех не остаря добре този човек, имаше някакъв леко фрийки чар, но сега прилича ня дядо.

# 1 626
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Наоми Уотс така се е олелчила, че ми заприлича на Хелън Мирън. С тая разлика, че Хелън е класи.
Мадона и щерка вече са толкова смешни с тези непрестанни опити за провокации. На Мадж модата и мина, а пък щерката не е нито интересна, нито показва различни от майчините си опити за оригиналтост.

# 1 627
  • София
Изключително много се радвам, че са му взели всичко. За сводник никога няма да ми е жал. Кой знае още в какви мръсотии е замесен, щом и перални, простете, дентални, клиники отваря.

# 1 628
Кейт Бекинсейл ми харесва. Може би позира с малко изкуствени гримаси и затова изглежда замръзнала. Малко ми е спорен тоя тоалет с черни ръкавици и черни обувки, като навремето съчетаването обувки-чанта в един цвят се смяташе връх на стила, но все пак според мен се е получило.

# 1 629
Наоуми Уотс е на 53 години. Вероятно не си е правила корекции и е с тънка суха кожа. Затова изглежда олелчена на фона на колежките си, някои от които са в другата крайност.

# 1 630
Явно на Жизел й е писнало да й слагат рога, Том е достатъчно известен с това.

Той е по-голямата звезда в Щатите, където живеят. Явно смята, че му е позволено. Не че Жизел ще пропадне без него.

# 1 631
Мис Крокосвят забелязвам ,че си е правила корекция и на ушите. Забелязах, че напоследък често си връзва вечно мръсната коса, а преди не го правеше, и хоп - ушите ѝ прибрани.
Скрит текст:

# 1 632
  • Пловдив
Ванко 1 със сина си...
Скрит текст:
Още недоумявам как той, Арабаджиеви, Баневи и още знайни и незнайни са на свобода и сред охолство?
Чак в охолство не живеят. Имат голям денонощен кафене-магазин и работят цялото семейство на смени, без чужди хора.
дали? Горкичкият той... а с какви пари точно направи нова, лъскава, ВИП зъбарска клиника?

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 14:05 от mystic woman

# 1 633
Мис Крокосвят забелязвам ,че си е правила корекция и на ушите. Забелязах, че напоследък често си връзва вечно мръсната коса, а преди не го правеше, и хоп - ушите ѝ прибрани.
Скрит текст:
Крайно време е да я вземат в Холивуд. Ще направи фурор в хорър жанра.

# 1 634
  • софия
Ванко 1 със сина си...
Скрит текст:
дали? Горкичкият той... а с какви пари точно направи нова лъскава ВИП зъбарска клиника?
Сигурна съм, че контактите са запазени. В квартала разни мутри направиха салони за красота и скъпи бутици, в които никога не съм видяла един клиент, но "работят" вече години.
Та така де. Винаги има нужда от параван за мръсните пари.
Някак дори не успях да се насълзя за клетия живот на Ванкото.

Общи условия

Активация на акаунт