Звездни компромати - Септември'22

• 310 489
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 460
Да разровя тази работа със сватбата, аз съм го пропуснала това.

# 2 461
  • София
На Сливена Роу синът и изглежда все едно той е родил бебето. Много странна снимка. И на мен ми изглежда, че е в болница. Защо до бебе има гол до кръста (вероятно) мъж!?!
Защото в белите страни и сигурно в две наши болници бащите присъстват на раждането и бебетата им се дават за контакт кожа до кожа, докато се правят процедури на майката или тя не е в състояние да гушне бебето. А то има нужда да усеща някой, не да е в неонатологията и да се дере. Каквото се случва в 99% от нашите родилни отделения.

# 2 462
На мен пък много ми хареса снимката на син и внук. Така трябва да бъде. Мъжете са също толкова родители колкото и жените и също имат нужда да прегърнат децата си като се родят. Трябва да го приемаме за нормално, защото е такова (:
Имам чувството, че скоро гледах снимки, че Майкъл Дъглас е рожденик.

# 2 463
Дези. благодаря за пояснението, не го знаех това. Все пак ми е странно до кожата на някой друг (особено гол мъж), освен майката. Нехигиенично ми е

# 2 464
# 2 465
Силвена е с баща-турчин и майка-българка. Отгледана е в канони и под строга ръка, но след това се жени за англичанин и духва. Имената на синовете, снаха й и внучките мен не ме учудват, дори ми харесват. Не са характерни за нашите ширини, но и те няма да живеят в България, все пак. Съмнявам се синовете й да говорят български и дано поне знаят достатъчно за корените си. Тя е чалната, но има някакъв чар в това. Все пак звучи искрено в обръщението си.

# 2 466
Гущерова отговаря на въпроси
Скрит текст:
Богданска
Скрит текст:
В. Червенкова
Скрит текст:

Съвсем нормална си е снимката татко-син. Контактът кожа-до-кожа не е важен само в първите моменти след раждането, ами и след това. Важи както за майката, така и за бащата. Има много информация по темата.

# 2 467
Рийз, майка и щерка. Хубава снимка.

Скрит текст:

# 2 468
На Светлото някой друг и е писал отговорите.

# 2 469
Светлето е от онази смешна поредица компрометирани жени, които прилъгват някой синче с пари и след това започват да раждат и да говорят с патос за майчинството и семейството. Наричат свекърите си “мамо,тате”, демонстрират някакви розови балони, а всъщност зад тях им напомнят прякори от рода на свирката, общата и тн.

# 2 470
  • Glasgow
"Ти си ми примерът за успяла жена" 🤔 в какво е успяла, всъщност, бизнесът с нощниците върви ли?
Beauty, ако е за сватбата на Чопеви не помня много детайли, обсъждахме го на работа по хотелска линия, защото се случва често тъй като сватбата не се предплаща, а се капарира и после да се пазарят за някакви остатъчни суми. и то обикновено хората с най-големи възможности, та  и тяхното беше нещо такова -приказна сватба, чартърни полети, "Мое" се разлива и накрая някакви сметки от хотела не оправени.

# 2 471
В случая тате не подава. Нищо че 2/3 от децата са кръстени на него.

# 2 472
Дези. благодаря за пояснението, не го знаех това. Все пак ми е странно до кожата на някой друг (особено гол мъж), освен майката. Нехигиенично ми е
Това е баща му! Какво означава нехигиенично?

# 2 473
  • София
Ъъъъ каква е разликата между кожата на майката или бащата ( не е случаен гол мъж), че едната да е по- хигиенична от другата.
Реторичен ми е въпроса.

# 2 474
Каквато е разликата и от случаен гол мъж. Даже на случайният хигиената може да е по-добра 😆

Голяма работа станала.
Просто един интимен момент е споделен с безкрайните интернет потребители.

Силвена хич не я слуша главата, ама ми е някак симпатична. Досущ като Батинкова 😁

Общи условия

Активация на акаунт