Звездни компромати - Септември'22

• 310 609
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 205
Не намирам за толкова странни роклите на Рания - чак ме изненадват коментарите в тази посока, очаквах нещо далеч по-изчанчено преди да отворя линка.
Изненадват ме и продължаващите подигравателни коментари относно Макрон и съпругата му. Въпреки възрастовата разлика в нейна полза, бракът им е по-дълотраен от много бракове на семейства с "класическа" разлика в полза на мъжа. Но жените сме ненадминати в съскането по други жени и омаловажаването им.

# 2 206
Само аз ли намирам Рания променена в лице? Не ми харесва промяната, но на Макрон очевидно му харесва

# 2 207
Петканов пак се изцепи неподготвен в "Преди обед". Деси и Сашо говореха за днешния празник, а той каза, че не го зачитал много и докато всички гледаха шокирани сподели важната информация, че на мъжете всяка година им падало новото на тестостерона. Много елементарен тип. Нямам думи просто!

# 2 208

Изненадват ме и продължаващите подигравателни коментари относно Макрон и съпругата му. Въпреки възрастовата разлика в нейна полза, бракът им е по-дълотраен от много бракове на семейства с "класическа" разлика в полза на мъжа. Но жените сме ненадминати в съскането по други жени и омаловажаването им.

Това го пишеш във форум, където се смята, че мъжът може и дядо да е с младо гадже, ама жена с много или малко по-млад мъж е анатема.
Отдавна не обръщам внимание на тези приказки.

# 2 209
  • София
Само аз ли намирам Рания променена в лице?
Рания няма нищо общо с рождения си фейс. Била е доста невзрачна, меко казано.

# 2 210
  • Glasgow
Аз също намирам двойките дядо-момиче за по нормални от баба-момче, изхождайки от това, че естествения стремеж на двойката в идеалния случай е възпроизвеждане, и ето Тръмп и Мелания имат дете. Другото ми е перверзно. Но след някоя друга година ако залитна по агнешко сигурно друго ще пиша 😅
Петканов много прост.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 13:25 от Jokerr

# 2 211
  • София
Сините обувки на Рания са жестоки, останаха ми очите в тях.

# 2 212
  • In The Middle Of Nowhere
Някой може ли да ми припомни кога Рания и Абдула бяха в България? Имам някакъв спомен, че трябва да е било някъде около 2005 г и Първанов да е бил президент. Наистина, даже една публикация във вестник ми се е запечатала в главата, а сега нищо не намирам в нета..

# 2 213
Instagram ми предложи да последвам г-жа Гущерова - аз пък се оцъклих на колената ѝ!

# 2 214
Прилича ми на по-млада и слаба Маринела Арабаджиева.

# 2 215
Умрял живец е Гущеровица.

# 2 216
Аз също намирам двойките дядо-момиче за по нормални от баба-момче, изхождайки от това, че естествения стремеж на двойката в идеалния случай е възпроизвеждане, и ето Тръмп и Мелания имат дете. Другото ми е перверзно. Но след някой друга година ако залитна по агнешко сигурно друго ще пиша 😅
Петканов много прост.
Аз след като преминах 40, вече не смятам 30 годишните мъже за твърде млади. Даже ми е по-нормално, отколкото да се видя с мъж на 60 да кажем. Когато бях на 23
срещнах съпругът ми, който е с 3 г. по-малък, и тогава тази разлика ми се виждаше твърде голяма.
Човек се променя с годините.

# 2 217
Instagram ми предложи да последвам г-жа Гущерова - аз пък се оцъклих на колената ѝ!

От извора се пие на коленееееее...

# 2 218
Деси Слава, Азис и фотошоп.
Скрит текст:

# 2 219
Съдейки по тези снимки с Рания, Макрон е хетеросексуален.
Глупости,отработени погледи и ръкостискания ,просто поза
И една Ирен Онтева

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:16 от MG18

Общи условия

Активация на акаунт