Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 954
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 185
сънувала ли съм или пак нещо е трито?
между два и четири? не спите ли, бе хора!
Да, трито е. Снощи пропуснах комитета по изпращането заради кръчмоходене с Уишмастъров, последвано от последно за сезона лочене на коктейли, че зима иде и нещо по-съгревающо трябва. Надникнах тук след 1:30, прочетох драматичната изповед на Хорейшо относно недоклатените лелки и пуснах един кратък отговор относно системната тишина в спалнята и нейните последици. Той със сигурност е изтрит, което говори доста за свободното време, което осигурява тишината в спалнята на докладващите.

Преди да ме изтрият пак, че от толкова тишина човек може и сън да не го хваща, да кажа на Сисун бързо да се оправя Беболината ѝ.

А, още не са ме изтрили. Докато Хорейшо спи, да кажа и на Естелка да нацелува от мое име едни боси крачета и едно сладки лапички.

# 1 186
Уиш, ти не написали тоя пост за спалнята по - рано?

# 1 187
Със сигурност е било по вещерска доба, Сирос, че се прибрахме към 1. Значи, след като дъскорезницата до мен е забръмчала.

# 1 188
Хм, аз още не бях легнала, а прочетох поста. Със сигурност си легнах преди 1ч.
Както и да е, не е важно. То с такова почистване на праха... Grinning

# 1 189
Човек пък да не вземе да заспи.
Кокалите ги прочетох, другото си го представих криво-ляво и никак не ми харесва.
Не разбрах само разплетохме ли си чорапите?

Бързо да оздравява Беболинка!

Бухнала съм се в купчината бумаги. По някое време трябва да изпълзя на бърз пазар. Хиляда задачи чакат днес, да видим докъде ще го докарам.

# 1 190
Сиско, да влиза бързо във форма сладката Беболина! Уинд, страхотен коридор, браво! Направи го сама, ти си Караджов на темата.
 Психотропни оръжия са се изсипвали тук,  ма сглобявахме спалня и опущих, заварих само остатъчна миризма, с която мистър Пропър не се е справил. Долна инсинуация е, че съм недоклатена изсушена джанка! Само на вас под секрет ще обадя, че съм баба Бета Английска и не съм гушнала букета, тц! Просто заблуждавам противника и малко зачзнах от английско, за да разпусна и да си троля на воля у бг мама. Пуснах вече тема - С какво ви дразнят снахите и яко нахейтих Камилчето, Катето и Мегиту. Ма то не се идържа бе, ей, мързелани, повлекани, не си мият чиниите, не са пестеливи, не варят бульон от кокаляците на сърничките, които ловувам... Мърлява работа ви казвам. Сега ще използвам цялата си власт и от днес ще разпоредя  тук да се влиза с ЕГН,  имена по лична карта, свидетелство за съдимост, платени данъци и актуално извлечение от банкова сметка, тогава ще ви видя как ще ми тролите!
Жалко е! Да се държиш грубо, да въртиш пръст в нечия рана, да си безпардонен... не е достойство. Ако се държахме така, както ни се иска, нямаше да сме повече от глутница вълци.
Хайде намасте, направих си ирландско кафе Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 09:29 от Caramella

# 1 191
Всъщност, изключително жалко е, когато човек, извършил благородна постъпка, се прояви като лайно. Ако беше просто обикновено лайно, по-лесно се приема. А, когато говнестото вземе връх над благородната част на човека, е повече от жалко.

# 1 192
  • София

Не разбрах само разплетохме ли си чорапите?

Моите сами се разплетоха. Снощи докато тук се е вихрил купонът, който пропуснах им се е случила случката. Ама как така с обути отгоре им обувки съм успяла да закача нейде и двата чорапа и да им тръгнат огромни бримки, хабер си нямам. Та ще да е било заради колективната драма. По телепатичен път е въздействала на чорапите ми.

# 1 193
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ш'са изръси балконя, Уа! Trollface
аре, аз съм безработна сега, ама на работа не ходите ли?

# 1 194
Беболина е добре,леко й беше запушено нослето сутринта,но педиатъра каза ,че отива на детска градина. Няма да й се размине. Там пак драма. Тя реве,аз рева. Накрая ме извикаха в кабинета на директора дадоха ми листовки по детска психология,казаха че била нормална реакция,но ненормално да я показвам. Ще ме изпитват утре какво е искал да каже автора. Междувременно да я водел баща й,ако е достатъчно нормален ! Това ! Да ме трият сега ако щат. Аз повече не мога да се оплаквам!

# 1 195
  • Варна
Какво? Ти си ненормално, защото плачеш за детето си? Е,мен тогава трябва да ме вкарат в лудницата дирекшън . Без извинение, простаци.

# 1 196
довечера гушни малкото ни маймунче.
прави са, тормозиш себе си, тормозиш и нея. защото не разбира какво става,но щом ти плачеш, занчи и тя трябва да плаче.

няма да се оплаквам Simple Smile сложих една зелка и три малки главички цвекло в една кофичка с вода и сол.
почти готова е. Simple Smile
палмите и 40 градуса малко не се връзват с кисело зеле и сарми, но ще пусна климатика и ще си затворя очите.

# 1 197
Добри,на излизане се разплаках,тя не ме е видяла! Директорката беше на изхода,видя ме и ме привика! След разговора ни отидох да закача раницата на дребната,че я бях забравила и погледнах през прозореца. Беболина си играеше най-спокойно с децата, докато майка й още подсмърчаше и се опитваше да изтрие размазания си грим!

# 1 198
  • Варна
Това със сармите беше много долно от твоя страна, Добре 😁😁😁😁😁

# 1 199
и по-добре, че не те е видяла, сисунче.
ние винаги се притесняваме повече от тях. под секрет да ти кажа - така ще е и нататък.
допълнителна "екстра" в градинката е ако видят, че някое друго дете плаче.
включват се веднага в хора не защото не им харесва там или има проблем, а ей така, в името на колективизма. Simple Smile

стеле, миналата година разбрах, че има и "деструктурирани"  сарми. Wink то е като те мързи да завиваш и навиваш и решиш да смотаеш всичко накуп, но не искаш да ти наричат творението "бъркоч". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт