Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 018
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 200
Сис, директорката в права за едно - по-добре бащата да води на градина. Токчетата на мама не са за тази работа. Kissing Heart

А и физическата раздяла на малките деца с бащата обикновено не е толкова болезнена. Или казано по друг начин, плачат по-малко за тати.

# 1 201
  • София
Пфф. Оня ден ревнах, щот нервите ми не издържаха и големият киселяк ревна и той (на 4.5), таа да… Като ги води таткото има по-малко драми на всяка възраст. Не знам защо се очаква все майката да поема всичко…

# 1 202
  • София
Сис, ще се уталожат нещата, но си трябва време. Purple Heart
Ама тези хора все едно не работят с деца значи...
Аз като се сетя с първото чаве. Беше на 1,5 год. като тръгна на ясла. По половин ден ревах на работа, късаше ми се сърцето само като си представех погледа й на тръгване.
Тя продължаваше да реве и до края на детската градина. Та се оказа, че просто е много емоционална и чувствителна. Реално нямаше проблем в самата ясла и градина. Отношението към децата беше прекрасно.
Като мине време човек осъзнава, че все пак е направил най-добрия избор за себе си и детето.

# 1 203
  • France
Аз пък снощи спах! Яд ли ви е? Дълбоко и непробудно, от 11 до 7. Такъв кеф! Препоръчвам.
Не разбирам защо някой ще идва, ще хейти и пак ще си отива Flushed Добре, кажи го веднъж и толкова. Ние сме големи хора, ако искаме ще го вземем предвид, ако не искаме - няма. Това е форум, никой не идва с истинското си име и не винаги казваме цялата истина. И това е ок.
Уиш, всеки човек има своята тъмна част. И аз, и ти. Това като цяло не ни прави лоши хора.

Поръчах си стягащи чоропогащи. В аптеката имаше само едно момче, изчерви се 3 пъти като разбра, че трябва да ми вземе размерите. Ако знаех, щях да отида със скини дънките ми, а то - рокля. Ама нали днес е последният хубав ден.

# 1 204
Утро... или ден.
Днес след отпуска, пръв работен 😏 Както виждате, тръпна.

Сис, щом таткото може, нека я води той. Иначе, по темата за привикването ти.. и там материалите за четене ли беше...Ами обръщат внимание хората, може да е от грижа. Не като тук... Аз приветствам такива неща. Що трябва се разстройваш. Хората поне се опитват...и полагат усилия да помогнат в такъв момент. Приеми го така. А в градината, в която записах щерката след злополучната ясла,  плаче като заколена докато съм там и първите пет минути. После, лично съм оставала да проверя през прозореца, се заиграва и спира цялата драма.
Нормален период на привикване, ако имаш възможност, спести си го.

Естелова, спокойно прибиране у дома днес.

Казах ли ,че не ми се ходи на работа? И учебниците са пристигнали, трябва и за тях да ходя. Килеша ще се зазимява насам вече. Не е почнало училището, но той започна с простотиите..Спасението ми е мантрата- две години само още, две години само...Тъй си вървя и мърморя под нос.

# 1 205
Уиш, всеки човек има своята тъмна част. И аз, и ти. Това като цяло не ти прави лоши хора.
Несъмнено, Фил. Но дозата прави отровата.

# 1 206
Винаги ми е било много смешно нарочването, че “лелките” страдат от недое*ляк. Имат нещо общо с вярата в конспирации. Като не могат да си обяснят нещо (в случая защо не ги посрещат с фанфари) и идва единственото логично обяснение. Няма как това женище, дето ме прави на 2ст., да е задоволено. Joy

# 1 207
  • София
Аз от секс съм пропуснала, че съм лелка.  🤣

# 1 208
...
Това е форум, никой не идва с истинското си име и не винаги казваме цялата истина. И това е ок...
Точно,Фил! Затова вчера казах,че не ме интересува и не искам доказателства!

# 1 209
Joy

Уф, голя фен съм на сините, ама ако идат на реката ще е заслужено! Хич ги няма в игрите, милинките. Разчитат само на грешките на другите отбори.

Ей така като станееее  Joy

Явно и аз съм изпуснала голямото шоу с изчезването на мнения, ама така и така не съм ги прочела, та май не съм разбрала какво съм изпуснала Joy
Само не сханах защо мнение от темата за"Игри на волята" се е наместило тук? Разместване на пластовете? Запълване на дупки? Или някой без да иска е пуснал мнение някъде, без да види?
Както казват и други - брало си е лайката! Joy

Аз идвам само да поздравя Естелка, че устиска до днес и ѝ пожелавам щастливо прибиране у дома със съкровището ѝ!
Сиско, отдавна ми беше, ама и аз съм минала пред тази драма... И това ще мине, миличка! Дай си време!

Аз пък правиха "деструктурирани" пълнени чушки. Странно за мене, но бидоха одобрени . Чушките бяха грозни и криви, ама домашни. Станаха си екстра!

# 1 210
А, това мнение за някаква игра ли било Joy

Аз реших, че е от фен на Левски Blush

Давате ми идея с тия деконструирани нещица. Имам две чушки и кайма, дали ще стане?
Или казвайте какво друго мога да деконструирам с тия продукти.

# 1 211
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
птичи гнезда.
каймата като за кюфтета, правиш гнездо и го пълниш със задушени морковчета, грах, чушка... мяташ във фурната и когато са готови, чукваш отгоре по едно яйце Wink търпят и малко кашкавалче.

# 1 212
О, Добри, благодаря, чудесна идея.

# 1 213
  • Варна
Аз от секс съм пропуснала, че съм лелка.  🤣

Хвалиш ли се, ся ..Grin

Вдругиден ще изпращам първокласник и така ме е затресла нервата сякаш аз ще започвам училище. Детето е прекалено чувствително, тихо и неагресивно, и се притеснявам как ще се справя. Всичко необходимо за училището е закупено , вкъщи трябва да пренареждаме детската стая, а сме доникъде. Тепърва чакам да пристигнат бюро, стол , библиотека. Трябваше да пристигнат на 15-ти, сега ми отложиха поръчката за 19- ти. Ще чакам. Simple Smile

# 1 214
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Най-после лек спад на температурите. И дъжд уж чакаме. Дано, че последните денонощия бяха ад. Даже специални статии в пресата бяха посветени на това, някакъв температурен рекорд бил отбелязан.
Обещала съм рогчета да правя, след малко ще ги замеся.
Благодаря за съветите за костния бульон. Е, това, което успях да видя. Че явно много е било изтрито. И на моменти някак несвързани ми звучаха постовете.
Сис, ще свикнете и двете. Но момичетата са ти дали добри съвети.
Преди малко ми пратиха снимка/колаж на бабиното злато - "Моята първа седмица в градината". Правена е от градината, явно такава им е практиката. А и имат схема на тръгване - първо са по един час заедно с родител, после по половин час с родител и половин час сам и т. н.
Сега отивам за едно силно кафе и след това е ред на всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт