Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 568
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 825
  • sf
Вай, оплаквай се на воля, тук сме за това. Каква е точната диагноза, ако те притеснява, не ми отговаряй.
Забравих най-важното да ви съобщя- в сряда пристигат свеки и мосюто. 😱 дано да е за по-кратко.

# 826
Сиси,преди, лятото задължително пиех детралекс.Като гледам действието му е същото като това, което пиеш сега.Може и локално да третираш с Лиотон или Хепароид(сигурно ги има при теб).Пробвала съм и с билково мазило с конски кестен,но е много слабо,а болките ми лятото ужасни,а другите действат много по-бързо.Тук имаме и "заместител" на хрпароида,от който получих ужасен сърбеж(има го като странична реакция),та не го препоръчвам.Пий хапчето и задължително вечер,преди сън.Според един от лекарите,който посетих,няма смисъл да се пият лекарства за оздравяване на вени,при положение че после си на крак,т.е.,че ги товариш.Най-оздравителен ефект имало преди покой.
На село сме с децата,и родители ми се присъединиха.Чушки,мушки, буркани,Шефа е като торнадо,и нямам търпение да заспи,че гласните ми струни и краката протестират вече 🥴

# 827
  • sf
Уф, на мача , който гледам стана нещо с един фен. Естествено не дават кадри, но вече над 10 мин мача е спрян, явно се борят за живота му.
И ми стана чоглаво, отиваш да се забавляваш и не се връщаш, егати живота, пффф.

# 828
Това с конския кестен го имам и аз,но единственото нещо, което прави е да охлажда леко!

# 829
18905 мнения.Викам Естела е показала бебето,еле Тета се е върнала.То Вай реве.Чак Мистик се нахвърлила в бой.
Обичайно,Чироз мята белтъци и припадва по съветите на Лудата Уиш!
Нищо ново!
Вай,ко тана? Подшушни на кака си на ухо,мани ги теа,психолог,мсихолог 24/7 май ТМ е за копан.

# 830
  • France
Сис, и аз имам подобни проблеми. Нося чорапи и лятото ги мокря с вода. Тук един флеболог предлага да ми склерозира вената, но много страшно ми звучи. Не знам някой от вас да има подобен опит?

Ваи, не мога да ти дам съвет. И аз се боря със себе си. За сега неуспешно.

3 чифта обувки за лапетата = 120 евро. Направо Flushed Да имаш деца е еб@ти скъпото хоби Rolling Eyes

# 831
Кро, ща убия 🥰

Вайче, не знам и не мога да се поставя на твоето място, но евала за борбата твоя, и на ТМ. Поздравления и за него. Щом сте двамата, ще се справите. За такива мъже- шапка долу. Моето милУ ми е такова, много си го моечкам 🤣🥰 Мой.
Върнахме се ние. Честно казано не длучихме с тази почивка. Крушунските водопади и околност. Такава забрава и упадък...сърцето ми се късаше. Изоставени, полуразпаднали се къщи, пустош. А на самите водопади....абсолютно зае@@@@ни. Нямам думи. Тези нашите политици са за трепане, хората от клечка туризъм правят, ние само унищожаваме и на доизживяване са нещата...Тъжна гледка. Както и да е, поне тишина и борова гора...
15- ти семпетември ми е Ст. Кинг 🥴 Кръстя се и стискам зъби...малко остана да изкласи килеша, малко остана, оомммм..
Мист, почвай минералната и изворна вода. Никаква чешмяна. Царевична коса, червени боровинки и всичките подобия, ще се оправиш.
Наспорт, на спортуващите.

# 832
То е щото не знае, че днес Уиш излезе за сухо мляко за фъдж, а се прибра освен със сухо мляко и с пелетна камина. Някой да ме набие!

# 833
То е щото не знае, че днес Уиш излезе за сухо мляко за фъдж, а се прибра освен със сухо мляко и с пелетна камина. Някой да ме набие!
Идвам!Пращай локация! Имаш селско шато,без ни една коза с пет диви малини и три вишни! Сухо мляко,сухо мляко!
Никой да не я следва!Ще я докладвам!

# 834
Ама рецептата е със сухо мляко. Квич!

# 835
Мисте, за твоя проблем, знам в Хисаря ходят вода да наливат, но забравѝ за чешмяната. На времето, невфроложката, която ме пое с криза в шестия месец, това казваше, на пловдивчани бъбречните проблеми идват от водата в чешмата. За съжаление, кършиякалии сме още по-засегнати, защото 100% от водопроводната вода е от помпените станции с подпочвени води. При вас има, макар и малко, вода от планината. На ММ като му писне туби да мъкне и започва да мрънка, ама не той направи реакция на контраста при сцинтиграфията. Викам му "Мъльчѝ и не мрънкай, да не те стигне и теб." Стигат му другите проблеми.

# 836
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сис, и аз имам подобни проблеми. Нося чорапи и лятото ги мокря с вода. Тук един флеболог предлага да ми склерозира вената, но много страшно ми звучи. Не знам някой от вас да има подобен опит?
Има. Преди две, три години - склеротерапия. Не много успешна. Не боли особено, вкарват ти с игла и спринцовка  вещество, което суши вената. После един месец носиш чорап с компресия.

# 837
Сън,звучи ужасно!

# 838
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е не е по зле от преди.
Имам в "актива" едно спешно секцио.
Април ме рязаха над гърдите, белега се превърна в келоид, тумора пак порасна, и се поду, и пак ще има операция. Това е ужасно. Simple Smile

# 839
  • France
Ай, да минава! Може втория път да поправи белега. Тук препоръчват да се масажира с крем, но не помня какъв.

Общи условия

Активация на акаунт