Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 535
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 215
Мисля, че успях всички рецепти за бульон да ги метна в първия пост. Както и рецептата за сладкиша на Сирос.

От първа ръка, нали, но не в твоя край на Испания. Ще дойде и при вас дъжда, Янче.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 12:57 от 🧡 Clo 🧡

# 1 216
  • София
Аз от секс съм пропуснала, че съм лелка.  🤣

Хвалиш ли се, ся ..Grin

Вдругиден ще изпращам първокласник и така ме е затресла нервата сякаш аз ще започвам училище. Детето е прекалено чувствително, тихо и неагресивно, и се притеснявам как ще се справя. Всичко необходимо за училището е закупено , вкъщи трябва да пренареждаме детската стая, а сме доникъде. Тепърва чакам да пристигнат бюро, стол , библиотека. Трябваше да пристигнат на 15-ти, сега ми отложиха поръчката за 19- ти. Ще чакам. Simple Smile

Ти пък, темата е за оплакване сепак 🤣

# 1 217
Естела и Бобчита споделиха, че е помогнала много на Мид. После изтриха. Ако искат, и аз ще изтрия мнението си.
Постъпката ѝ е за адмирации, разбира се. И точно затова ме ядосва повече отколкото, ако беше направено от обикновен тъпунгел.

# 1 218
Гутен обEден 😁 Цяла нощ се въртях като палачинка, топло беше. Сега не мога да фокусирам, от два часа се чудя да правя ли кекс за закуска, то вече за обяд ще е, освен ако не продължи чуденето и стане кекс за следобедното кафе. Вторник 13-ти колко далечен роднина на петък 13-ти е? Питам за всеки случай.

# 1 219
Не знам къв роднина е вторник на петък 13, но и в двата случая са ми далечни праотци 😂

Поне си измих, суших, гладих двата косъма.. Дотук, хубуу. Ами сега, като ме мързи и две не мога видя? Пффффф..

Ей, колко е часа, Килеша още го е хванала маранята.. Новата му лична карта също чака в районното, и нея трябва да ходя да взимам.
А сега малко да дегизирам фейса 🥴

# 1 220
  • София
За гнездата от кайма аз добавям също на дъното на тавичката задушени гъби в масло.
Яни, каква е рецептата ти за рогчетата?

# 1 221
За гнездата от кайма аз добавям също на дъното на тавичката задушени гъби в масло.
Яни, каква е рецептата ти за рогчетата?
Рецептата на Яна я има в готварската ни книга, в първа част.
Заповядай
https://bg-mam.ma/p/1357523/43348325

# 1 222
  • Euskal Herria
Кло, това е друга рецепта - за мъфини с крема сирене. Рецептата е на Ваня Джорджевич.
А рогчетата са по рецепта на съфорумка. Дълго време не знаех чия е рецептата, защото позната ми я даде. Само беше споменала "взех я от мамите". И при коментиране в една от кулинарните теми разбрах, че това е рецепта на Пина:
https://www.bg-mamma.com/?topic=291761

# 1 223
Ахой. Кацнах, ядох и ся ше ходя да прибирам малкото чаве от бабин дом. Щото следобед сме на фризьор и двете; мама за красота и убус, малчо за скъсяване на косата. Ш*ви пусна снимки, ку слушкате Satisfied

# 1 224
Кой да види, Яна, че съм взела погрешен линк, не към правилния пост. Пак е от готварската книга, ама доста по-надолу. Спя още, спя. Ще взема едно кафе да си направя, време му е.
https://bg-mam.ma/p/1364699/43421087

# 1 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пях му чайката! от снощи все на 83  страница сме. рачешката ли се движим, какво ли, ама е време да спре.
Sad

# 1 226
Бонанза Бачорски е във вихъра си. И продължава. Да вземем да питаме в модераторската, защо продължават да търкат. Нали смисъла за преместването беше, да си тече спама и да не се месят?

# 1 227
  • София
Някой сериозно се е разсърдил.

Черпя ви, че нещо ми се доспа на мен. А има още доста до края на работния ден.

# 1 228
Настъпили сме без да искаме опашката на модераторска котка!
Кло,аз като питах та какво?! Отговор така и не получих!

# 1 229
  • София
Явно Сисун.  Много тъпо. Как един човек, или по-скоро профил, може да откарани касата с мед.

Общи условия

Активация на акаунт