Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 974
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 290
Добре ли разбрах ся - идва потребител, който вместо здравейте, твърди че тук има трол и знае кой е, ама не казва. Щял да каже, ама не да задоволи любопитството ни, ами за да накаже трола. Да, ама се оказва, че не е посрещнат с фанфари и решава да не издава скъпоценната информация , щото не заслужаваме заради злоба породена от хронична недоклатеност. (Тук се обърквам, щото нали да накаже трола?) Оттам насетне масово триене на коментари.
Тъпня.

# 1 291
Сиси, просиш си бананче, а не си струва.
Аз и няма да споделям, щото явно ви лъжа, и на провокациите и гнусотията, която се изля върху мен, няма да отговоря. Не си струва.
Аз съм трола, ако остана някой неразбрал.
Давай да си говорим за Беболина и курса и това е.

# 1 292
Беболина е болничка ,лежи до мен с температура! Курса вчера започна,но няма как да се съсредоточа сега над него!
Ако ме блокират да си знаете,че ви обичам и ще ви чета!

# 1 293
Тъпня трижди, защото информативният пост за наличието на трол стои. Информиращата ни обижда, а нас трият и получаваме назидание за спазване на правилата.

Троле, тури му пепел. Цун 😘

# 1 294
Добре ли разбрах ся - идва потребител, който вместо здравейте, твърди че тук има трол и знае кой е, ама не казва. Щял да каже, ама не да задоволи любопитството ни, ами за да накаже трола. Да, ама се оказва, че не е посрещнат с фанфари и решава да не издава скъпоценната информация , щото не заслужаваме заради злоба породена от хронична недоклатеност. (Тук се обърквам, щото нали да накаже трола?) Оттам насетне масово триене на коментари.
Тъпня.
Да, правилно си разбрала, само дето Хорейшо не е разбрал, че опитите за нарушаване анонимността на потребителите са грубо нарушаване на правилата на форума и се наказват с бан. Хорейшо писател, Хорейшо не читател и правилата на форума не чел.

Вай, нали знаеш, че такива като Хорейшо таргетират по-нежни душици като теб. Що не пробва да таргетира мен? Щото знае, че с четвърт изречение ще я смажа вербално и ще я прескоча. Хич не се трогвай.

# 1 295
Ти сега не се пъни. Трижди ти казАха, че си мъж. Включително в кърджалийската тема...ти знаеш.

# 1 296
  • София
Момичета, просейки си банани, само доставяте удоволствие на особата, от която тръгна всичко това ( визирам модераторската тема). Не си струва! Моля ви, не искам да се лишим от присъствието ви заради някой, който нахълта тук с ясна цел и е на път да я постигне!

# 1 297
Не мисля, че ще мина на бананова диета, Панди. Wink

# 1 298
Панди,ще си направим нов форум! За какво се мъчим с Вай над програмирането 🤣😂😁

# 1 299
Никой няма да мине от тук пишещите, защото не сме нарушили нито едно правило. Нарушаващият беше друг.

# 1 300
  • София
Панди,ще си направим нов форум! За какво се мъчим с Вай над програмирането 🤣😂😁

Ей това е идея! Поне с право ще ни наричат затворено общество и не знам още какво. Smiling Imp

# 1 301
  • София
Grinning И аз ще помагам бре Grinning Нали уж съм програмист, senior Grinning Joy

Представям си някой да се заяде с Уиш или Добри Grinning

Животът вкъщи Grinning
Скрит текст:

# 1 302
Сирос, ти още ли вярваш,че тук се спазват правила?!
Ерин, 🤗!

# 1 303
  • Euskal Herria
Само куче или котка ви липсва, Ерин. Simple Smile
И днес адската жега продължава, излъгаха ни, че ще се захлади. Сто неща съм захванала и съм доникъде. За капак и чушкопека включих, та поне из всички стаи да търча. Grinning

# 1 304
  • София
След като в родилна зала ми казаха, че ме чакат за трето Grinning ама момиче… аз там не се връщам. Котка искаме с мъжът ми, ама и тя ще е мъжка сигурно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт