Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 564
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Ренко, за нашите брекети на едната челюст поставянето отне около час. 

# 1 561
Кураж, Джун! С теб сме! Всички палчета са стиснати! Flowers Four Leaf Clover

Ренко, упорито се говори за ДО заради отоплението. В гимназията всички са минали на едносменен режим с цел икономии. На мен пък ми стана тъжно от факта, че там са останали толкова малко ученици, че спокойно могат да се съберат в една смяна. Преди беше немислимо.

Снощи четох поне до 1 часа. Така се потопих в книгата, че не ми се искаше да я оставя. И без това не мога да заспя, поне да има някаква полза от кокоренето.

# 1 562
Бърд,и при големия май са една смяна само.А са страшно много ученици.Казва,че щяло да е за два-три месеца, което ми се струва съмнително.Значи права бях,че ще е заради отоплението тази година.
Родива,той и засега ще има само на едната.Другата е много добре подредена.Обаче сега покрай пубертета много несъразмерно расте,с много големи зъби(според ортодонтката),а с много малка челюст.С апаратче за съжаление не успя да се разшири.

# 1 563
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..Обаче сега покрай пубертета много несъразмерно расте,с много големи зъби(според ортодонтката),а с много малка челюст.С апаратче за съжаление не успя да се разшири.

след 12 не става с никави апаратчета - само брекети.
играли сме го това хоро с щерката Wink подредиха се, но си иска поддръжка.
тя се поотпусна и сега двата предни пак се опитват да се върнат в секс поза.

# 1 564
  • sf
Ейй, много им хареса това ДО значи 😵‍💫
Боли ме глава, ама щот ми дойде, което пък ме радва, та ще преживея главоболието. Пък е и петък.

# 1 565
донси, с едно изречение успя да се похвалиш по няколко направления  Wink

нас ДО не ни лови, но ви съчувствам

# 1 566
Джун, късмет !  Тръшкай тая гад . Стискам палци и аз,   всичко да мине и да замине и  да остане лош спомен само !

# 1 567
джун, пропуснала съм те, но ти си знаеш, че те мисля.
всичките ви мисля. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

донси, и теб те мисля, да знаеш. Simple Smile

# 1 568
двам да ви задам задачка с краен срок, имам кайма и манарки, какво да сготвя, по възможност и малките претенции да го ядат.

# 1 569
Ули, добре ме подсети - и аз имам манатарки Simple Smile И кайма имам.
С интерес следя за решението на задачката - закачка.
По едно време бях намислила да правя ризото с манатарки. Но за тази цел май трябва да се снабдя с подходящ за ризото ориз, а все забравям.

# 1 570
Манатарките на тиган с масло, копър, чесън. С каймата- руло Стефани,  пълнени чушки, кюфтета.
Подкарах ОИто.
Бабри, макарони на фурна.
Юнче, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Пп. Бърди и с обикновен ориз става.

# 1 571
Ох, забравих важно уточнение, сушени са ми манатарките. И не искам ризото, че тази седмица всеки ден се случи ориз или нещо оризово.

# 1 572
Сиросче, моите опити досега винаги са били с обикновен ориз. Не става точно каквото си представям, затова не смея да го нарека ризото, но пък обикновено е вкусно и в къщи се харесва. Правя го със зеленчуци или гъби и пармезан отгоре.

# 1 573
Манатарките с боб, каймата - на кюфтета или принцеси за вечеря/закуска.

# 1 574
Чили кон карен или болонезе, в което са добавени манатарки.

Общи условия

Активация на акаунт