Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 587
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 635
Сис ,радвай се!Аз като видя вратата да се затваря и пускам въздишка.Рекорд-две седмици изкара здрава.
Джун,стискам ти палци много силно!

# 1 636
Бобч,🤗🤣😂

# 1 637
Сис, никакви врати няма да се затръшват пред теб скоро. Още дълги години ще сте зависими една от друга. Чак някъде към 12г. отделянето става някак осезаемо. Дотогава са си бебетата на мама. Та, споко.

# 1 638
Сис, никакви врати няма да се затръшват пред теб скоро. Още дълги години ще сте зависими една от друга. Чак някъде към 12г. отделянето става някак осезаемо. Дотогава са си бебетата на мама. Та, споко.
И те търсят само за ядене и пари 😁

# 1 639
За съжаление е така.

Аз да се изфукам в темата за оплаквания, може ли? Купихме си ъглов диван и поръчахме два фотьойла. Най-сетне харесахме нещо по наш вкус и най-вече размер. Голямата драма приключи. Сега трябва да се организирам за изнасянето на натурите, за да освободя място. А фотьойлите се надявам, че до ноември ще ги изработят, че са поръчка. За съжаление, не можах да изкрънкам МН да боядисаме поне хола и трапезарията, ще остане за следващото лято. Каквото такова. При добра организация до края на следващата седмица ще се излежавам на меко, без вероятност някоя пружина да ми се забие в гърба. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 640
Сисун,я сега си представи след още няколко години,намусена тийнка.Говориш,говориш и ти отвръща,ти няма да ми казваш и прас вратата.Ще си искаш с умиление днешната.

Джуни,прегръдка! Всичко ще е шеШт! 💋

# 1 641
Сисе, всички оттам минаваме..и минава, да те спокоя. И, да, по- добре е за нея...а ще разбереш след време и за теб. Свикнали сте на едно ниво, вече преминавате към друго, живот. И само да внеса несъгласие леко, относно порастването. Да, има период на нетърпимост тийнеджърска към род. тяло, но кой не е имал като тийн. И в един прекрасен момент...ами пак се"връщат". Кои по- рано, кои по- късно. Стига отношенията да са читави, връщат се. Ей, щерката...колкото по расте, толкова по ме търси. И аз бях така с Танчето. При момчетата не знам как е още, но се надявам и те така...Не както при девойките предполагам, но по техния си там...ъъъ мъжки начин 😁
Направих картофките на Кло у фурната. Супер станаха,Кло, много добре! Килеша ще ги хареса 👍

След малко си наливам аз...

# 1 642
Аз си сипàх. Ай Наспорт! от мен.

Тринки, кои картофки? Онези на филийки, с масло, малко олио, галета и мащерка? Как ми даде идея за утре само.

# 1 643
Същите, Кло.
Наспорт!

# 1 644
Привет от мен, аз вече се наспортувах, изядох си с апетит сготвените от синковеца бъркани яйца и съм в хоризонтално положение.
Джун, стискам палци за лекия вариант и възможно най-добри резултати от хистологията! 🍀
Панди, ние просто подбираме от амнайсетте формата облекла най-точно пасващите. Няма лепене и тъй нататък.

# 1 645
  • Sofia
Сис, повечето сме минали през този период. Не съм плакала, но и моята мома не е плакала, тя толкова рядко и за кратко ходеше, покрай болестите, че за нея беше малък празник да е там. Аз в началото се притеснявах дали ще й дадат вода, че вкъщи си знаеше реда, дали ще се изпоти/намокри/избърше, дали няма да се удари или да й посегнат, дали няма да я обиди някой за нещо, защото тя е кротка и изпълнителна. Ще се справите всички, време трябва и опит да се натрупа. Аз съм в момента на тема съзряване, пубертет, гласуване на отговорности и не е по-добре какво "ражда" въображението ми. Grinning
Съгласна съм с Ули и това разделение повече ме мотивира да гласувам. Знам къде искам да бъда и смятам да го покажа с гласуването си. Разочарована съм, разбира се  като повечето хора, но няма да се отказвам.
Мисте, много е напрягащо с разбирачи на главата. От личен опит, а и покрай моите проблеми. Дано намерите баланса, но то в такива ситуации навсякъде е така с близките. Търпението ти трябва да в волско.
Добри, не е нужно да отваряш и 10 сайта. Сигурна съм, че знаеш какво искаш и евентуално в коя партия/партии или хора би могла да го намериш.
Леле, тая упойка е била турбо, мега, гига зареждаща. Много съм продуктивна. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 646
Трино,от една страна е хубаво да не те търсят,много,много,че ще се четеш в онази любима на Уиш тема.🤣

# 1 647
Трино,от една страна е хубаво да не те търсят,много,много,че ще се четеш в онази любима на Уиш тема.🤣
О, да🤣🤣 Понякога и викам на щерката..ама моля ти се, изгледах та, изучих та...ти вместо, да ставаш самостоятелна бойна единица, когато растеш,  ами ти все повече до дупето ми гледаш да си. Я, викам, се взимай в ръце..Ся, мъчно ми, като и говоря тъй, но усещам, че така трябва. И не, че много се е залепва, но усещам един такъв наклон, който няма да го позволя.
Просто го написах за успокоение на Сис..предното.
Ай, отивам да глявам онези дет се правят на спортисти 🤣🤣 Голям смях са. А като чета в темата им...тез хора са много недобре. То разбор, то разсъждения 🤣🤣🤣 май с темата повече се забавлявам...

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 21:04 от Thirteen#

# 1 648
Ох, как ги изтрайвате тез рИалита?

Нагледах се на един "Loft" по една от френските телевизии, в началото на века, докато дондурках в къщи номер едно и приключих с тези формати. Напълно безинтересни ми станаха.

# 1 649
  • Пловдив
И аз не ги трая...
Гледам Мен не ме мислете. Ся го върнах час назад и с виното върви Simple Smile

Сиско, отделянето е трудно...да, ама това след 18 напр. е По. Нали ме разбираш. Не си тревожи русата главица. Така се расте.

Лоли да се разпише!

13сче, аз що си мислех, че щерката е при гадже? Кога заминава за София?

Общи условия

Активация на акаунт