Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 867
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 800
Ееее, не! Сирос е един от най-добронамерените и премерени потребители тук, с какво пък точно тя засегна Ким Чен Ун!?
Оплаквам се!

# 1 801
Имам някакво усещане за déjà vu, не, по-скоро déjà vécu.

# 1 802
Леля ми, а.к.а. Главната Баба има един страхотен лаф. Ще го напиша на местния диалект, за да блесне с цялата си хубост: "Тия съвсем изпеперудЕха!"

# 1 803
  • София
Мдаа, явно някой следи и докладва по всички теми.

# 1 804
Сигурно не е лесно да зяпаш иззад оградата като сополиво циганче.

# 1 805
Мда, и аз мисля, че нещата не започнаха от тази тема.

# 1 806
Луда работа. Аз лягам. Утре да не се ококорча пак преди изгрев. Кога е било, в почти един през нощта в темата да висят толкова народ. Потребители и гости.

Украинската и ковидната замряха, политическата ли? Не ми се вярва от кралската да е тръгнало. Въпреки, че там зяпам от дъжд на вятър.

Скай, лек полет и да се разпишеш от другото къщи, да не те мислим.

# 1 807
  • София
Аз не мисля, че Сироз е нарушила правила нито в тази, нито в другите теми. Както и да е. Наистина, точно в тази тема триенето е нелепо.

# 1 808
  • Наблизо
Аз пак всичко съм изпуснала,като случаен и спорадичен гастрольор.
Дано ви е се е усладило наспортуването тязи вечер.Аз гледах HBO .
Детето кашля здраво,сложих му топла вода в евкалитова капсулка за отпушване на пътищата.

Почвам да влизам в дупка и когато става така,започвам с вечерна хиперфагия.Чудя се какво да правя,не успявам да се справя със стреса.

# 1 809
От коя тема е тръгнала тая мега тъпня, Бърди? Аз чета много избирателно макс 5 теми и повечето са релаксиращи, Сирос не съм засичала в тях.
'Начи отивате на кръчма, весела и позитивна дружинка, забавлявате се, приятно ви е и изведнъж, вратата се отваря с шут и на вашата маса се забива агресивна пиянка. Всички опити за диалог са безсмислени, щото "малката друсалка" ( примерно) твърди, че мо'е да седне където й е кеф, понеже кръчмата е обществено място, а вие немате нотариален акт за масата. Вие протестирате, щото има етични норми и така не се прави. В пушилката довтасва охраната и ви уведомява, че нарушавате реда, отнема ви недопитите коктейли и ви приканва да си одите дОма без възражения, щото ако много знаете ще гледате дискотеката през крив спагет.
Егасимус, пък...

# 1 810
Ооом. Съседът пак, отново, за пореден път ремонтира нещо. Да, сега, в момента - тропа, стърже, шумули, почуква. На ръба съм да избухна стабилно и усещам как отново няма да си говорим три-четири години като предишния път. А в това време МУ си спи сладко. Ооом.

Карамелчик, имам някои подозрения, но не хванах историята от началото, затова нека Сиросче да разкаже след края на диетата, ако прецени.

# 1 811
За успокояване на вчерашните страсти, освен добро утро, ще кажа, че веднъж влезли в "черния списък", ще ни наглеждат. Има отговор на питането ми от Бубанка.
Днес няма да ви черпя с кафе, а с гледка от пробуждащия се град. Само три от тепетата показвам. Едното от които го броим за трихълмие, така че повече, от моята гледна точка няма.

Силен западен вятър, градусите са 16…но се усещат като 14 най-много.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 07:33 от 🧡 Clo 🧡

# 1 812
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щях да ви поздравя с "Добро утро, Виетнам", но ми мина мерака.

времето за война мина.
мерака ми за писане - също.

# 1 813
Гутен ви сабахлен у неделя, гугутки!
Гледах, умувах,мислих.....ам нищо не разбрах какво е станало!То, вече не смея и да пиша тук, щото ще настъпя някой!
Джун,гуш!🍀❤️
Поздравления за ВНЛ за именния й ден!На патерици,жива и здрава да си, момиче!
Ако има и други именици,и те да са живи и здрави!
Поздравления и за всички ученици и на майките им, живи и здрави!
Ще пиша вече рядко!
Бъдете здрави!🍀

# 1 814
'Начи отивате на кръчма, весела и позитивна дружинка, забавлявате се, приятно ви е и изведнъж, вратата се отваря с шут и на вашата маса се забива агресивна пиянка. Всички опити за диалог са безсмислени, щото "малката друсалка" ( примерно) твърди, че мо'е да седне където й е кеф, понеже кръчмата е обществено място, а вие немате нотариален акт за масата. Вие протестирате, щото има етични норми и така не се прави. В пушилката довтасва охраната и ви уведомява, че нарушавате реда, отнема ви недопитите коктейли и ви приканва да си одите дОма без възражения, щото ако много знаете ще гледате дискотеката през крив спагет.
Егасимус, пък...
Карамелова, официално си назначена за Главен Сценарист на новите серии за Хорейшио. Само да добавиш в сценария, че понеже Хорейшио, подвизаващ се "под вънкашност чужда и под име ново", а.к.а. "малката друсалка" е изпаднал от няколко дни в замразено състояние, най-добрата му приятелка бди от негово име и зяе по охраната през 2 минути.

Междувпрочем, хич не ѝ прави чест подобно поведение на приятелката на Хорейшио. Мисля, че публиката на сериала никак няма да хареса този персонаж. Още повече, че тя никога не е блестяла с интелект.

Общи условия

Активация на акаунт