Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 536
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Аз само от миризмата на джин мога да върна поръчката. МН е обаче вманиячен и има колекция.

# 2 266
  • Пловдив
Аз само от миризмата на джин мога да върна поръчката. МН е обаче вманиячен и има колекция.
Joy
Не я върна заради количеството сол, а заради жин би? Ре...? Simple Smile

# 2 267
  • София
Мисте, онази поръчка беше за сол, тази за която говоря по повод Джина е е ей тая 🤮 😅

# 2 268
Моят розАв джин така си остана, наполовина пълн ми е бутилката. Имам и една неотверена бутилка розАв тоник, от поне два месеца се търкаля из къщи.

# 2 269
  • София
Бърд, ако не те нападнат дамите, ще ти пратя МН да те отърве.

# 2 270
А, Мьос ли се появила при нас? После ще опъна червения килим и за нея за добре дошла!

А за мен и "Добър ден" няма? Лошо, Седларов, лошо...

Ще имам предвид съветите ви за полета, благодаря! Стискайте палци за топло време и спокойно прекарване.

# 2 271
Антигонче, желая ви го от сърце. И да показваш снимки после. Ние сме вещици, но няма да те разкостим, както ти се случи съвсем скоро "оттатък". Весело прекарване! Heart

Джун липсва от няколко дни, дано е наред всичко, и Шугър отдавна не се е вестявала, и Демми, и Лайла, и още, и още. Ени, ти пък що избяга? Не ни забравяйте, момичета!
Скрит текст:
Мид, ако четеш, в мислите ми сте всеки ден с децата. Дай знак, когато намериш сили

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:34 от 🧡 Clo 🧡

# 2 272
  • Пловдив
Шъ лягам...барабар с кокошките. Даже май ги опущих Simple Smile Петелът тая вечер почива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 273
А, Мьос ли се появила при нас? После ще опъна червения килим и за нея за добре дошла!

А за мен и "Добър ден" няма? Лошо, Седларов, лошо...

Ще имам предвид съветите ви за полета, благодаря! Стискайте палци за топло време и спокойно прекарване.

Ама разбира се, че и за тебе! Айде, добрО дОшли и двете при нас! Разголена ще ми одиш у църквата, ама ха! Нравствената полиция бди!

# 2 274
Сега мятай шала и мини по килима,ай .Едно менче с вода ти лисвам 🤣

# 2 275
Приятно е тук, дами.

Но съм в ступор от едни зловещи циркови изпълнения и скоро едва ли ще ми дойде музата да си бъбрим.

# 2 276
Мьос, споко. Тролът тук е кротък, драмите поприключиха. Надявам се.

Добре дошли.

# 2 277
  • София
Аз 7смятам,юче цирковите изпълнения трябва да останат на арената. Тук сме публика, така че е безопасно.

# 2 278
Трудно си го слагам на сърце, а и имах прекрасни дами за подкрепа. Точно заради тях споделих тези моменти. Кеф е да чувстваш близост и споделеност с готини хора, някак съвсем естествено ти идва да си постнеш голите снимки 🤣

Нямам шал! Обичам да ме обарват с поглед, та моля - започвай докато още имаш време! И без туй вече стана време за терлици, пуловери, жилетки, електрически одеяла и ледени крака.

# 2 279
От една седмица обяснявам по три пъти на ден как се сортира боклук. Тук взимат 1 път седмично кухненски боклук в специални пликове по 2.5 евро единия (50 евро ролка) и 1 път на две седмици пластмаса в евтини пликове и хартия/картон, в каквото картонено ги оставиш. Идеята е да те стимулират да сортираш, за да не хабиш от скъпите чували. Цяла седмица вървя и ровя из кофите в нас, местя грешно хвърлените, обяснявам къде какво се изхвърля. Прибирам се днес, ММ приготвил пликовете и смесил хартията с пластмасата, ама така във всеки чувал да има от всичко хубаво размесено. Защо? Защото. И се нацупи, та не стига, че цяла седмица сортирах, пресортирах и обяснявах напоително, ами сега за награда пресортирах три чувала.

Общи условия

Активация на акаунт