Всичко от списъка на ученика може да намерите в Сердика Център следващия уикенд

• 3 893
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
Всеки един 15 септ беше изпълнен с огромно вълнение и притеснение, букет с цветя и празнична програма. Може би чак в последните класове не съм се притеснявала и вълнувала толкова... А първият 15.09 си спомням, че бях с една красива рокля, задължителния букет цветя и раничката на Мики маус,но със силно ожулени колена и съответно всички снимки ми го напомнят и до ден днешен 😁.

# 106
Помня първите учебни дни от 9ти до 12ти клас.Нямах търпение да оотида в двора на училище да си видя съучениците и всички заедно после да отидем на заведение.Всеки разказваше как е прекарал лятото.Беше невероятно!Колко мил спомен ми е останал!

# 107
Учудващо  добре си спомням един 15-ти септември,когато бяхме чавдарчета.носехме сини връзки,вързани около вратовете,върху бяла униформена риза/това го пояснявам за по-младите,че те изобщо не знаят много за онези времена.И имахме и нещо като кепета,но съм забравила как точно се наричаше този вид шапка.Всички имахме дълги коси,вързани на по две опашки и с по две пандели,моите бяха много красиви,ярко розови.Трябва да сме били 2-ти или 3-ти клас,защото вече имахме оформена групичка от 4 приятелки,някъде из албумите вкъщи имам снимки,които скоро не съм разглеждала,но сега тази тема ми дава повод да ги намеря и разгледам.Та тогава след церемонията в училище тръгнахме да се прибираме и заваля,изобщо чадъри не помня да сме носили.тичахме на воля под дъжда,де що локва имаше беше нагазена,а въпросните шапки безкрайно много пъти ги подхвърляхме нагоре и ги хващахме или ако не успехме те падаха в локвите.Прибрах се мокра до кости и кална до ушите,но с пандели Grinning

# 108
Първият ми 15ти Септември помня с две неща: носех рокличка, ръчно плетена от баба ми. Прелестна беше! Но имаше вълна и ми бодеше. Въпреки това си сложих голяма усмивка на лицето.
И друго: посрещнаха ни с питка и мед на прага на класната стая. От меда ръцете ми лепяха. Затова ги скръстих една в друга за снимката с Буквара на чина.
Та до ден днешен си я гледам тази снимка, гледам си усмивката и само аз си зная за тези неудобства😂😂😂

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 22:50 от HappyRSmile

# 109
Помня, че се вълнувах и притеснявах много!

# 110
  • София
Детето ми ще е първокласник тази година, вълнуваме се ужасно много и броим дните до 15ти септември.
Още на родителската среща ми беше много вълнуващо, че детето започва този важен етап в живота си, ще се запознае с много нови приятели, ще учи в прекрасна учебна среда и добра база.
От моят първи учебен ден помня как бяхме строени на двора на училището, бях застанала до едно момиченце и двойка по двойка след тържествената част ни поведоха към класните стаи. Там ни чакаха букварчета, а след това имаше още едно тържество от което получихме подаръци, лакомства.

# 111
  • София
Помня първия си учебен ден, макар че бях само на 6 години. Задължителна бяла ризка, черна плисирана пола, панделки. Две много мили учителки си имахме, въведоха ни в класната стая, седяхме по един на чина, имаше и спално помещение в съседство, тъй като целият клас бяхме малки 6 годишни деца. Много исках да съм ученичка и с голямо нетърпение започнах да уча.
Сега всеки път ходя в училище с децата ми на първия учебен ден, за мен това е най-големият празник и много се вълнувам.

# 112
  • София
Разкажете ни какво помните от 15 септември, когато вие самите сте били деца. - Преди да стъпя в гимназия, си спомням, че за мен бе голяма радост, а лятната ваканция ми носеше тъга. Обичах да ходя на училище. Занимавах се с много извънкласни дейности, бях доста ангажирана, носеше ми удовлетворение. Имах няколко прекрасни преподаватели, заради които датата 15-ти септември ми носеше приятни емоции и тръпка - за нещо ново... Спомням си, че пропуснах последния си 15-ти септември, защото бях на морето.. пропуснах си и бала, но това е друга тема на разговор. Така прецених и не съжалявам за решението си.

# 113
Всеки първи учебен ден е вълнуващ и празничен, но първият е много специален. Помня го с огромното нетърпение да стана ученичка, с първото впечатление от училището, дългия коридор, класната стая, госпожата!...Мили и топли спомени завинаги!

# 114
Първия учебен ден ни подариха по един морков-фуния с най-различни неща вътре. Помня как преминахме през учителския вход, под цветна арка последната паралелка на първите класове. В стаята ни имаше легла на 2 етажа, аз носех плисирана синя пола.

# 115
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от Сердика Център.
Това са:

Vanja77
iveto_11
vaflichka

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.09.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Сердика Център и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- валиден имейл адрес
- телефон за връзка

*Наградата се получава до 30 септември 2022 г. на място в Сердика Център на адрес: район „Оборище“, бул. „Ситняково“ 48, бюро „Информация“.

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт