Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 146
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нашите ще са на ротационен принцип със стаите всеки час, което е още по-кофти. Има да мъкнат и забравят учебници, тетрадки и пособия... Simple Smile

# 166
Ще се местят само по компютърно, рисуване и музика.
На моят ще му се наложи да се стегне бързо, иначе ще остане без учебници, моливи, химикали, дрехи..... Толкова е над нещата, че хич не се вълнува дали е забравил/изгубил нещо. Косата ми настръхва, като си помисля....но да се оправя. Не са малки вече....

# 167
Нашите почват училище 15 мин по-късно.
По колко часа имате?

# 168
Четири дни по 7 часа, един ден 6.

# 169
  • София
Моят син ще е от 7:30ч. 2 пъти в седмицата казаха, че ще има по 7 часа, а останалите дни ще бъдат по 6. Все още обаче нямаме програма, за да я видим.

# 170
  • София
Четири дни по 7 часа, един ден 6.
И сина ми така. В 7.15 трябва да бъдат в училище.

# 171
В петък ще почват от втори час, 8,15 ч. Другите дни са от 7,30 ч.

# 172
от 8.00 ч са часовете, пет дена по 7чАса, до 14.00ч.

Не разбрах само кога ще обядват при това положение....да не е чак в 14ч.

# 173
  • София
Ние пък ще имаме всеки ден по 7 часа, а в един - 8-ми час, час на класния ръководител. Но минаваме на едносменен режим и ще сме от 8.00 до 13.50...
Чудно ми е защо вие имате по-малко часове...казаха, че всеки ден по 7 идва от новите допълнителни два часа - по математика и БЕЛ....

# 174
  • Бургас
И моят е всеки ден по 7 часа.
Последният час е физическо,час на класа.
На едносменен режим,от 8ч. Следобед занималня. От първи клас е така,свикнал е.
И ние имаме по две големи междучасия. Сутрин малките са по 5 Мин. После по 10.

# 175
Малките са по 10 минути. Не могат да сменят кабинетите за 5. Уж нямаше да мигрират от стая в стая, но в Школо са качени различни стаи за различните предмети. Голямо вече писах, едно междучасие от 30 минути след третия час.

# 176
В училището на щерката има призив вместо цветя да дарим за пострадалите от наводненията в Карловско. Добре ще дарим. Но ако отидем без цветя със сигурност ще има хора, които не са се съобразили с призива и детето ще пита защо не носи. Ако носи другите ще обсъждат защо. Малко патова ситуация ми изглежда 🙄

Още нямат програма 😤

# 177
На нас още на родителската ни казаха за даренията. Ще му дам пари и отделно ще носим бонбони. Все пак са 5 клас и искат да подарят нещо на класната. Да се усети малко този празник.....

След няколко години, не само цветя няма да носят, ами сигурно ще ходят по тениска и къси гащи.....

# 178
  • Пловдив
Днес класната ни изпрати програмата. Три дни 7 часа, два дни с по 6 часа.

И в нашето училище ще има кутия за дарения вместо цветя, но във групата майките обявиха, че ще носели цветя.

# 179
  • София
Аз задължително ще купя цвете. За мен то е част от 15-ти септември. Ще даря и пари, едното не отменя другото като символика.
След няколко години, не само цветя няма да носят, ами сигурно ще ходят по тениска и къси гащи.....
Мдам... пътят към обезличаването е това.

Общи условия

Активация на акаунт