Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 156
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Плътно всеки ден по 7 часа👀 свят ми се изви..

# 181
Вие поне имате програма. Аз нямам нищо - нито инфо, нито учебници, нито уч.тетрадки и помагала. В петък се връщаме от почивка и... се хвърляме във въртележката - познато дете ще ни вземе учебници и уч.тетр. Ще ги вземаме, над писваме, учен.карти, гардероби  - реве ми се... Свърши ваканцията и пак на " тръстиката". Класа й не е много читав, но каквото- такова. Ще натискам да учи, ще помагам  където мога...

# 182
Здрава, успешна и спокойна учебна година на всички! 🍀

# 183
Да е успешна и спокойна новата учебна година на всички деца и родители, и най-вече присъствена!

# 184
  • Бургас
Здрава, спокойна, успешна и присъствена да ни е новата учебна година! Flowers Four Leaf Clover

Само два дни ще имат по 7 часа, останалите по 6. Не знам на какво се дължи това разминаване с други училища. Всеки ден разказвателен, във вторник даже два за разкош.
Раницата за утре е готова и тежи сериозно, а не сме сложили още храна/вода, както и папката по математика, че госпожата е болна.

Благодаря на дамата, която сподели линка към МОН на електронно четимите учебници. Само МАТ и Англ.ще разнася, всичко друго ще стои в училище.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 17:35 от selleste

# 185
  • Варна
На добър час на всички ученици! Спорна и успешна да е новата учебна година ! Да са ни здрави децата и да имат желание и хъс да учат нови и интересни неща!

И при нас програмата е тежка - 4 дни по 7 часа и 1 с 6 часа. Започва се Simple Smile

# 186
  • Бургас
Зверски ме боли глава, изнервена съм много и не ми се пише по-подробно в момента, но телеграфно само ще споделя че при нас ще са 7 часа всеки един ден и ще свършват в 19:00 като са втора смяна (после е на тренировки 3 пъти в седмицата и ми се реве)! Кой и как ги мисли тези нормативи... Поне са на нещо като блок-програма - всеки ден почти имат 3 предмета по 2 часа и един от типа музика, физическо. Само математиката им е по 8 часа седмично и имат 4 сборника освен учебника с игривото уведомяване, че ще имат мнооооого домашни постоянно и контролни през ден - чудно!
На добър час, здрави нерви и търпение и успех на всички ни в оцеляването Heart

# 187
  • София
Явно защото е математическа гимназия. Simple Smile Но поне няма да се налагат школи и уроци по математика за след 7 клас. Така че дългосрочно спестявате време и усилия.
При нас часовете са от 7.30 до 13.25. Програмата им е временна, ще претърпи промени.

# 188
Момичета, моето дете има най- голямата шматка за майка. В 7 без 20 ме пита в колко часа е тролея. Аз категорично в 7 и 25 да е на спирката. Той ме гледа и казва, че от 7 и 30 му започват часовете.

# 189
  • София
Момичета, моето дете има най- голямата шматка за майка. В 7 без 20 ме пита в колко часа е тролея. Аз категорично в 7 и 25 да е на спирката. Той ме гледа и казва, че от 7 и 30 му започват часовете.
Satisfied Това дете ще измисли някой ден телепорта.. заради майка си.. Wink

# 190
Моята се прибра в 13:20. А има и седми час с класния-час на класа. Тръгнала си, защото и останалите си били тръгнали. Да видим, дали не е пропуснала да чуе, че няма да имат час. За всеки случай я върнах обратно.

# 191
  • Бургас
И моята си дойде след 6-и час, както е по програма, но сега разбрахме, че децата, които остават за занималня, карали и 7-час История.
Неспазването на програмата ще го преживея, вероятно ще търпи някакви промени, но се ядосах, че са се преобличали в класната стая за час по физическо всичките 27 деца, а на родителската среща специално попитах дали от тази година няма вече да ползват съблекалните и ми отговориха положително.

# 192
И моята си дойде след 6-и час, както е по програма, но сега разбрахме, че децата, които остават за занималня, карали и 7-час История.
Неспазването на програмата ще го преживея, вероятно ще търпи някакви промени, но се ядосах, че са се преобличали в класната стая за час по физическо всичките 27 деца, а на родителската среща специално попитах дали от тази година няма вече да ползват съблекалните и ми отговориха положително.

Изобщо не питах да не се ядосвам.

Преди 2 години, синът ми ходеше с дънки, срам го беше да се гологъзи в стаята пред моми и момци. На РС повдигнах въпроса, че какво толкова било. Аз смятам, че някой може да се чувства комфортно да си събеу панталона и насред улицата, нямам против, стига той да е ок, но има хора, които имат граници за благоприличие, също не смятам, че е ок десетгодишни деца, вече не са тодлери, да се събличат публично...

Както и да е, почна оттогава да ходи с долници, за да не се налага да се съблича - нещо, което явно не му бе комфортно.

Много ми е интересно дали класната и майката, която кудкудяка тогава, ще си вдигнат полите на РС, ама нейсе....викам няма да ги питам Simple Smile щото налЕ..какво толкова било...

А това с НЕползването на съблекалнята - както писах и оня ден, мерките им харесаха и си ги запазиха, нищо, че отдавна отпаднаха, но те си ги ползват....

# 193
Ама как 11-годишни деца ще се преобличат заедно момчета и момичета?!?! Те са си вече тийнейджъри, повечето започнали да се развиват.... Недопустимо е това!!!

Нашите правили днес входно ниво по ......трудово. Не знаех, че и по това ще ги препитват.Frowning

# 194
Нашите на части се преобличаха - първо момичета, после момчета - чакаха отвън

Общи условия

Активация на акаунт