Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 208
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Ама поне, като са  присъствено, има известен смисъл.

# 316
  • Отвъд алеята зад шкафа
Откъде тръгна това, че ще излизат онлайн децата?

# 317
  • София
Лятото имаше призивви от директори да се осигури отоплението на училищата, не знам има ли приети решения по въпроса. По повод енергийната криза - дано да не стигнем до положение като това: Ученици в Чехия се топлят с одеала вместо с парно
https://obektivno.bg/ucheniczi-v-chehiya-se-toplyat-s-odeala-vme … to-s-parno-video/

# 318
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не че нещо, но пуснах това видео на проверка и ми излиза единствено в пропагандни сайтове. А пък профилът, от който е пуснато в туитър е откровено тролски. Циркулира от няколко часа до ден в гугъл търсене. Чак пък толкова да са паднали температурите в Чехия, че да мръзнат по училищата без отопление. Ако е истина, поне е видимо, че децата все пак са на училище, а не вкъщи.

# 319
  • Бургас
Синковците ми,ме ядосват от сутринта.
Наборът днес е с 4та забележка !
Липса на внимание!
Първите три,бяха още на 16.09 по музика!
Ще се разправям довечера и с двамата!

# 320
Не им се карай много. Още са на ваканционна вълна сигурно...

# 321
  • Бургас
Те,мойте са в постоянна ваканция!
Диваци!

# 322
Не съм го проверявала какво е писал и учил нито в 3, нито в 4 клас, но сега съм започнала да следя, след като писа домашно по география в 7 без 20. А и следя за думите по английски, след като пролетта се беше изхитрил и не писал думи, защото госпожата не ги проверявала. Това не му пречи да твърди, че в училище не ги карат да пишат думи за упражнение.

# 323
Ако ще те успокои, знай, че не само твоите са така.... Grin

Моят се оправда, че имал грешки, щото "Госпожата диктува много бързо!" Grin

# 324
Хахаха, и ние така. Нашите се състезават кой ще приключи първи като имат контролни / входни. И на въпроса ми " Защо имаш 5 по мат.?" / щото вкъщи контролно не влиза /, отговора: Защото 5+2=9. 😡 Не мисли, изобщо. На въпроса дали и защо не е направила проверка - отг. е нямах време. След като ми каза, че са приключили 10-15 мин. по-рано... 😡

# 325
  • Cyprus, Пловдив
A_val, точно все едно описа нас Joy Joy
Входното по математика беше "супер лесно" , но има 5, заради тъпа изчислителна грешка,  защото нямал време за проверка...
Всъщност на всички входни нива има 5, с изключение на ЧП-6 и Изобразително-4
Joy

# 326
  • Варна
Имам една чуденка - детето има 5 на входното по география. В Школо показва, че по този предмет е 20 по успех. Това значи ли, че 19 деца са с 6? На всички деца с 5 ли показва, че са на 20то място? Любопитно ми е каква е логиката.

# 327
Логиката е че след шестиците са всички деца с петици, които са по азбучен ред преди вашето дете - те се поставят преди него/нея в  статистиката.

# 328
Тази статистика не ми се струва много коректна. Ако детето е с буква от края на азбуката, ще излиза на по-задно място и обратното.
По-обективна е тази със средния успех на класа спрямо детето. По-добър ориентир е.

# 329
  • ту тук, ту там
Тоест и да има пълна шестица детето, ако е с по-голям номер в класа, няма да е първи според класацията, а ще е винаги след тези с малките номера. 🤔

Това не ми звучи много нормално. Само за класациите по предмети ли важи, или и за общите? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт