Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви суеверия са свързани с бременността?
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки?
Какви са някои възможни лечения и методи за справяне с рефлукса при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви суеверия са свързани с бременността?
-
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки?
-
Какви са някои възможни лечения и методи за справяне с рефлукса при бебета?
При рефлукс при бебета могат да се използват специализирани адаптирани млека, антирефлуксни млека, повдигане на матраците, държане на бебето възможно най-дълго право след хранене и поставяне на пелени върху повечето повърхности, където бебето лежи. Важно е да се консултират с педиатър за най-подходящите методи за всеки отделен случай.
-
Как мога да облекча болката в перинеума по време на бременност?
-
Какви са методите за предотвратяване на наранявания по време на раждане?
и само им крещя и им се карам, постоянно ги обвинявам,че не помагат,че са разхвърляни, много ми е мъчно, излизвам някакъв гняв постоянно към тях,а те буквално сами се оправят- обя ден се оказа,че нямат блузи с дълг ръкав. Ама нямат. Е смисъл-0. И няма кой да ми каже,ходят с тениски в студа...и аз им крещя що ходят с тениски. Та оня ден бяхме до мола. Мн се напрегнах,защото вече са прибрали всичко памучно, в х&м и уайкики, както и пепко вече нямя техните номера,освен някви скъпи грозни блузи до пъпа. После искаха да седнем да се почерпим Торта, ма аз бързам за цедене и ги режа. Та мисълта ми беше-предатавям си с по- малки дечица колко е трудно,ако има някакви ритуали.
Давам вече и АМ, но той започва да не иска гърдата. Не мога да го наглася да яде.
По улиците обикаляме със слинг (таткото много обича да бебеноси), но по-често разходката е от колата до някое заведение да пийнем кафе и хапнем, като тогава взимаме бебето с коша.
За 10-15 мин източих 100мл и по-якото е, че ръцете ми са свободни и не се налага постоянно да намествам гърдата и да оправям вакуума. Буквално мога едновременно да цедя и да ям.
Много съм доволна! Благодаря ви за препоръките.