Къде в Бургас? ( 60)

• 62 309
  • 821
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,
при ММ се появи изтръпване на малкя пръст на ръката от вчера , смятаме ,че може да има общо със по-стара болка в рамото .
Търся препоръка за кинезитерапевт или може би трябва да се обърнем директно към невролог ,ще са ми полезни всякакви препоръки за специалисти в тази област .

# 76
Пуснете пкк, асат, алат и пикочна киселина. За невролог сте! Моя мъж имаше такова изтръпване и личната се притесни да не е от сърцето нещо. Ходихме на невролог, правиха му емг и се откри наранен нерв в лакътя. Той после се сети, че го е ударил. Мина много бавно с Миллгама и мазахме с Алгасан. Не се наемам да препоръчам невролог, ние ходихме при д-р Динева в Зорница бл.58 но ако можете най-добре в София.
Здравейте ,
при ММ се появи изтръпване на малкя пръст на ръката от вчера , смятаме ,че може да има общо със по-стара болка в рамото .
Търся препоръка за кинезитерапевт или може би трябва да се обърнем директно към невролог ,ще са ми полезни всякакви препоръки за специалисти в тази област .

# 77
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, откъде да си купя торта Гараш, но истинска, с орехи ?

# 78

По мои наблюдения в Захаро и Креми са най-истински.

# 79
Захаро не, гараша няма общо с оригинала!

# 80
  • Бургас

От Неделя

# 81

Защо? Преди месец ядох от там и блата си беше с орехи, както трябва да си е. Кое не и е наред според вас?

# 82
  • Бургас
Не е типичния гараш

изглежда така

Иначе не е лоша, бялата също, макар, че са доста сладки.

В интерес на истината от години не съм яла, но предполагам, че не са се променили.

# 83
  • Бургас
Здравейте ,

Д-р Анна Ковачева,  работи във 4life. Млада, но изслушва много внимателно, подробни въпроси и точна диагноза.

Аз да попитам - частни уроци по математика за младеж в 10 клас 🙄 Или сега вече е mission imposible?

# 84

Защо? Преди месец ядох от там и блата си беше с орехи, както трябва да си е. Кое не и е наред според вас?
Блата е с орехи, да, но вкусът не е на Гараш, поне за мен!

# 85
Преди повече от 10 години торта Гараш на фирма "Захаро" беше уникална - да нямаше нищо общо с класическият Гараш, но беше много вкусна. Сега тортите им, които уж са с маслен крем се мажат по зъбите и оставят едно неприятно усещане! Много, ужасно много са развалили качеството на продуктите си, но и доста са вдигнали цените! Тъй като доста рядко си позволявам да ям торти, си купувам само такива, които наистина си заслужават. Най - често купуваме от сладкарски бутик " Креми" , а петифурите им са уникални Heart Eyes!

# 86
Специално за Бургас не бих препоръчала "Неделя". Нямат цех в града, тортите пристигат замразени с хладилен транспорт от София. По-добре поръчайте нещо от местна сладкарница, което поне знаете, че е прясно и приготвено на момента. Аз лично съм доволна от "Захаро", записвам си и тези "Креми" да пробваме при следващия повод.
"Амадеус" още работят ли, как е качеството там?

# 87
  • Бургас
Препоръчвам Креми.
Скъпи са,но си заслужават!

# 88
  • Бургас
Едва ли се замрязяват торти, знаеш ли каква каша ще стане при размразяване....а и София е на 4-5 часа път, в хладилен камион нищо не е да поседят няколко часа,  не е като да ги носят от Австралия... иначе Захаро са мега долнопробни в сравнение с Креми, Кисо са даже още по-добри, само не знам какво стана с онази сладкарница до   Мираж, работи ли още

# 89
Препоръчвам тортите на сладкарски цех "Златина" - не съм търсила техен тел., защото са ми на 50 м от къщи, но ако сте с кола, разходете се до с. Твърдица, вземете си парче и опитайте. Работят по старите сладкарски традиции, най-вече по поръчка, и при тях няма старо.

Общи условия

Активация на акаунт