💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 659
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 495
Харесвам Илина и продължавам да и стискам палци. Да, не се представя добре за сега, но са само две битки. Всички влизат с големите заявки, не само тя. Гледала съм я на живо и е машинка. Дано се събере, има какво да покаже.
Алекса и Гайтанов също са симпатични.
Художничката има изказ и показа чувство за хумор в предходните епизоди, жалко че се е окепазила така.

# 496
Някой си изтри коментара или някой го замете?

# 497
Много интересно ми стана за спортистите. Моите представи за тях са от филмите, интервюта. Да, повечето от момчетата и момичетата не са на най-високо ниво, но се очаква да издържат на екстремни условия. И да имат някаква нагласа. Безстрашни, пък се боят от паяци. Мрънкат за спане на земята, изумени са от комарите. Ох, комарите наистина са кошмарни, ама...

# 498
Предните два сезона не съм ги гледала реших този път да опитам.

Жълтите са ми най-симпатични цялостно. И жените и мъжете. Жени не ме дразни. Не мисля и че се изложи. Но този Филип мен много ме издразни. Това с леглата беше простотия. Аз ще съм труп след тази игра и ще гледам да си почина максимално. Ама да сега чоп да теглим ама не знам си какво...
От сините Касим и Виктория за мен са много досадни. Мани е голяма сладурана.
Червените ги виждам всички като въздух под налягане.
Връщам се да чета темата назад.
По-късно ще гледам днешният епизод.

# 499
Ужас , отписвам го от симпатягите тогава. Рейне иначе и на мен ми е много мил по подобна линия- страхотна прилика с добър приятел , който слава Богу е жив и здрав

# 500
  • Където морето целува небето...
Явно не може да се пишат имена...
Ще пробвам с линк - https://www.flagman.bg/article/274734.
Гайтанов изглежда физически добре подготвен и с добър характер! Дано успее с тази битка!

# 501
Ъндърграунд фигура в нашия град- трафик на жени, склоняване към проституция, сводничество, множество побои и такива екстри. През мутренските години вилнееша доста, сега уж се поправил.
Сега ми стана ясно как на 20години е предприемач Sad

# 502
Гайтанов бил син на бургаския ъндърграунд  Диян Гайтанов-боксьора

# 503
  • Пловдив
Ще ядат резервите! Браво на мъжете. Елина само приказките и големи. Действия 0.

# 504
  • София
Ами аз не я знам каква е била преди парезата ....гледам едното и дете е на поне 8-9 години. Та каквато и да е била не е било много скоро....😅 Тоест пареза получава на 23-24 някъде....тъй рано.😐 Как пък толкова зле да е изглеждала на 18-20 че хората да правят асоциации с лелки и тн.....
Това е Жени по време на участието си в "Сървайвър", тогава е на 18 г. От визитката ѝ в "Игри на волята" разбрах, че по-голямото ѝ дете е на 10 години, т.е. е родила на 22, от тогава е и парезата на лицето ѝ.

Жени на сватбата си с Ваня Джаферович:

Намирам, че винаги е била чаровна.

# 505
Браво на мъжете! Гайтанов не го отписвам засега. Абсурдно, но на художничката коментарите бяха на място.
Когато на човек му се случи нещо е добре да се смири и поучи, не да е агресивен и нахален.

# 506
  • София
Браво на момчетата! Радвам им се Simple Smile

Само не знам тая храна от обяд ли е готова, до вечерта на какво ще прилича?!

# 507
  • София
Гъската(умиращия лебед) първа и най- близо до огъня.

# 508
  • София
Е нали имаха и картофки. От Ралица уж. Къде са?!?

# 509
  • София
Добре, пържолите ги пекоха, ама къде са картофите? И всеки път едни оскъдни количества, не знам тия мъжища как се очаква да се нахранят. Не само сега, и други пъти, когато им дават награда храна.

Общи условия

Активация на акаунт