💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 667
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 420
Мислех за Жени, която не харесвам. Но тя всъщност си е права да се държа както си иска. Не трябва да съответства на някакви наши представи, или кое било "ЧЕСТНО"- например да се тегли чоп. Не иска да влиза в диалози и обсъждания. Прави си каквото е наумила без да се обяснява. Копче не могат да и кажат. От вчера съм най-впечатлена от Мани и нейното преминаване на арката. Супер момиче! Честит национален празник!
Тея номера, ако си сам.Когато си в ОТБОР с още 7 души, не можеш да правиш, каквото ти скимне

# 421
А как трябва да изглежда 32 годишна жена?

Най- малкото, по- свежо и с по- младолико излъчване, огънят в очите е друг. Евгения просто не си изглежда на годините, без значение дали и нежна и миловидна (за мен и това не е). Все си мислех, отпреди още, когато се е появявала в разни предавания като гост и съм я засичала по ТВ, че е с едно 5- 6 години отгоре. И това гримьор, който би трябвало да  е наясно с триковете за по- свеж вид и сваляне на години от лицето. Емииииии- не. Голямо НЕ.

# 422
Мислех за Жени, която не харесвам. Но тя всъщност си е права да се държа както си иска. Не трябва да съответства на някакви наши представи, или кое било "ЧЕСТНО"- например да се тегли чоп. Не иска да влиза в диалози и обсъждания. Прави си каквото е наумила без да се обяснява. Копче не могат да и кажат. От вчера съм най-впечатлена от Мани и нейното преминаване на арката. Супер момиче! Честит национален празник!
Тея номера, ако си сам.Когато си в ОТБОР с още 7 души, не можеш да правиш, каквото ти скимне
Награда печели само един.

# 423
Награда печели само един.
И няма да е този , който се налага .Такива ги шкартират бързо бързо😂

# 424
  • London
А как трябва да изглежда 32 годишна жена?

Най- малкото, по- свежо и с по- младолико излъчване, огънят в очите е друг. Евгения просто не си изглежда на годините, без значение дали и нежна и миловидна (за мен и това не е). Все си мислех, отпреди още, когато се е появявала в разни предавания като гост и съм я засичала по ТВ, че е с едно 5- 6 години отгоре. И това гримьор, който би трябвало да  е наясно с триковете за по- свеж вид и сваляне на години от лицето. Емииииии- не. Голямо НЕ.
Тя има пареза на лицето .....не очаквай това да не променя гримаси, движения, мимики, излъчване. Повече от ясно е, че това е проблема....и въпреки това жената е запазила по моему хубаво лице.

# 425
Говоря за отпреди парезата й, която получава след раждане.
Не е в парезата проблемът, нито в мимиките, а в излъчването, в очите, в цялостното впечатление, което оставя у мен.

# 426
Гласувах, че Женя ще спечели битката, но ще стискам палци на Цветан. Също така гласувах, че Резервите ще си извоюват храна. Много се надявам, Елина да успее да бие рекорда по висене на греда, защото симпатизирам на голяма част от отбора. Нещо не ми допадна у нея в представянето й във визитката, но си запазвам правото да си променя мнението за нея. С 1000-та набирания за 80 минути, 30-40 минутни планкове и какво още беше, направо е задължително да спечели тази битка.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 19:32 от precious*

# 427
И аз симпатизирам на Цецо! Някак добряк ми се струва и наистина е отдаден на отбора. Дано вземе капитанската, но се съмнявам. Гласувах, че Куков ще спечели, но той ми е някак въздух под налягане. Все още резервите са ми най-симпатични, но и сините като цяло са готини племе. Един странен сбирщайн, на който задружността и различните силни страни им помагат.

# 428
Ще я изцедят и повече няма да се шматка по телевизиите. Освен, ако не е толкова голяма връзкарка, като Галкин Стефчо, че да изрежат дразнещите епизоди, за да му загладят имиджа. Евгения сама се накисна. Продуцентите като хванат една простотия и я въртят докрай. Никой не завижда на Евгения, никой не е с предубеждения, хората не лягат и не стават с мисълта за това семейство. Нито пък сядат пред телевизора, за да гледат семейство Джеферович и техните "уникални" способности. Хората искат да си починат и ако могат да свършат това-онова, докато тече предаването, да го направят. Е, още се сещам с досада за кака Лара, Ирини и не ми ок да ги видя някъде в предаване.

# 429
  • London
Говоря за отпреди парезата й, която получава след раждане.
Не е в парезата проблемът, нито в мимиките, а в излъчването, в очите, в цялостното впечатление, което оставя у мен.

Ами аз не я знам каква е била преди парезата ....гледам едното и дете е на поне 8-9 години. Та каквато и да е била не е било много скоро....😅 Тоест пареза получава на 23-24 някъде....тъй рано.😐 Как пък толкова зле да е изглеждала на 18-20 че хората да правят асоциации с лелки и тн.....

# 430
  • Sofia
Малко встрани от темата, Ирини Ирина Тенчева ли е?

# 431
  • Вестерос
Да

# 432
Ако ще висят на нещо Цветан е толкова тежък, че не може да устои. Жени също не е лека.

# 433
  • Другата България
Ще висят резервите.

# 434
Качват ли се тука епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт