💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 710
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 590
И като се върна преди дуела с Илина, всички трябваше да мълчат край нея и да стъпват на пръсти, че Примадоната трябва да се настрои.

# 1 591
  • Вестерос
Aз лично щях да ѝ вляза остро и щеше да стане скандал. Не ги понасям такива изхвърляния.

# 1 592
  • Другата България
Верно ли се трият мненията за Женя?
Аз не си следя постовете след публикуването.

# 1 593
В началото беше. Сега - не знам. Аз видях такова и мое беше изтрито.
Не мисля, че заради поведението си Виктория остана. Не съм изобщо съгласна с това. Все пак Илина не беше непобедим състезател. Ще видим какво ще ни поднесат участниците, някой написа за Гого. Наистина интересна заявка, очакваме да се включи по-сериозно в телевизионното време.

# 1 594
А аз се замислих какво щеше да се случи, ако Виктория се беше озовала в отбора на Джаферович Grinning Като нищо можеше вече да сме гледали женски бой Grinning

# 1 595
Иначе получават пари да. Всички в риалититата получават за съответния престой.Само дето ги наричат командировъчни или там някакъв лицеприятен термин. В един за друг четох, че на човек 500 лв. На снимачна седмица, което прави 1000 за семейство за 4-5 дни. Тези сигурно повече взимат.
Аз съм викана на кастинг за първия сезон на Един за друг. Командировъчните са 500 лв на седмица на семейство.

# 1 596
  • Sofia
А аз се замислих какво щеше да се случи, ако Виктория се беше озовала в отбора на Джаферович Grinning Като нищо можеше вече да сме гледали женски бой Grinning
Хъм, не се бях замисляла, но като нищо щеше да хвърчи перушина. Въпреки, че продукцията това нямаше да го допусне, не го и направи. Ще й поизлъскат имиджа на Джаферович, ще я употребят, както те си знаят, и накрая друг ще отнесе наградата. Не е нещо, което да не сме виждали. Simple Smile

# 1 597
За мен ще е интересно Вики ще играе ли на териториалната битка за победа или ще отиде с английския кралски двор (Илиян и Мани) на реката. Там го виждам Илиян довършен. Ако е спортист на място ще играе за победа, колкото сили има. Ако е "играч" ще ги закара на реката.

# 1 598
  • София
Скрит текст:
Валери разбра, че той и Лефтеров са следващите. Въпросът е дали с другото храстче ще се опитат да променят нещо, или ще продължават да се снишават, в очакване вятърът да смени посоката.
А какво очакват? Само жени да се редуват на дуели? Простотията на всяка година с оглед на какво? Жените са пълноправни участници и какво им дреме дали Вальо или Фифата е силен като същите тези ще ги изхвърлят след 1-2 седмици по ред на номерата понеже са жени? Или това може и не е коалиция във всеки сезон? И имаше един номиниран мъж и една жена.....50 на 50 и аз ако съм вътре ще го изисквам като правило за всяка седмица. Щото иначе мъжете са едни лисугери дето много им знаят устите ама не и на арената.....
Зрителят трудно ще бъде убеден в наличието на каквато и да е дискриминация, естествено, че има друга причина да има само две победителки в спортни риалити формати (с период от 15 години между двете победи), просто другите жени не са били достатъчно добри или са били с ужасен характер или *посочи друга причина*. Цифри и статистики не са от полза в тази дискусия. Sweat Smile

Междудругото, тук не визирам женски коалиции, а това, че жените в тези риалити формати са първите, които си отиват. Дали полът е или не е допринесъл, е въпрос на гледна точка.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 17:23 от La Vikinga

# 1 599
Регламентът е такъв. На мен лично ми се иска да видя игра, в която състезанията да са такива, че да има отделни класирания или нещо, което да не допуска това разделение. Много често в предаванията вземат и разни госпожици, чиято роля е ясна за зрителя - да прави сеир. Не мога да си спомня много момчета, които са взети с подобна цел. Това много дразни.

# 1 600
  • London
Борис си беше екстра но приятелката му нещо ми простее.  А хем психолог.

Виктория след загубата:

. Вики е бойна мацка. Пожар!

Аз още чакам да видя Елина по-обстойно, засега и аз не мога да я харесам. Не знам, съдейки по Боби и изгледани видеа с нея и факта, че май е тренирала и Красима все се надявах на много силна мацка, но и сякаш по-зряла. Дотук някак и на арената не се получава, нещо и като се обади не е по най-зрелия начин. Дано ме опровергае, ще се радвам .....

# 1 601
Елина има едно предимство пред Гайтанов, Алекса, Чакалов и Иван - изключително зле е във водата. А това може да я направи ценна за Продукцията Simple Smile Иначе при регламента на резервите не виждам как ще намери място в едно от племената.

# 1 602
Защо не виждам Гого в действие. Имаше такива отзиви, трябваше вече да се е развихрил, да е показал възможностите си.

# 1 603
  • London
На мен Жени ми харесва. Отдавна отминаха времената, в които жените се изчервяваха и свеждаха очи под мъжки поглед. Или да мълчат чинно и да се по-ниски от тревата, за да не нарушат мъжкото спокойствие. Все пак сме в 21 век и жените станаха борбени и амбициозни, ловко жонглиращи между личен живот и деца, от една страна, и работа, от друга.
Според мен на Жени й се наложило да бъде мъжко момиче, за да оцелее. Само че това, което при мъжете се считат за лидерски качества, при жените се нарича агресивност и арогантност. Аз не съм защитничка на крайностоте, но считам, че една жена може да бъде женствена, но да отстоява позициите си.
Аз това много го харесвам като качество и в нашия, а и в чуждия винаги любимеца ми е жена и винаги съм за жените. При Жени проблема е, че е досадна меко казано, много говори, изтъква.....ето това е проблема, мен с това ме подразни например. Силната жена няма нужда нон стоп да кряка, тя просто мачка на арената и държи високо Гарда, не слиза на ниското да дрънка и участва в сплетни. Поне аз така ги виждам нещата. Когато си силна жена камерата сама те търси заради действията ти, няма нужда все ти да я търсиш....

# 1 604
Защо не виждам Гого в действие. Имаше такива отзиви, трябваше вече да се е развихрил, да е показал възможностите си.
Всяко излизане до момента на Гого на арената е много добро - няма издънки, напротив, на арката беше един от най-бързите, да не кажа най-бързия.

Общи условия

Активация на акаунт