Осигурете си качествен и възстановителен сън с иновацията Lunestil®

• 6 664
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
Имам проблеми със съня, особено в последните няколко месеца. Трудно заспивам, поне час - час и половина, а понякога и повече са ми нужни, за да заспя. През нощта се будя, но сравнително по-бързо заспивам. Рядко сънувам, поне не помня сънища.
Необходими са ми поне 8 часа сън за добро възстановяване.

# 16
Винаги заспивам трудно и често имам кошмари. Към 9 часа сън са ми необходими, но спя към 6 и после съм вечно изморена и с липса на концентрация.

# 17
Най-добре се чувствам когато спя по 8 часа, но нещо не се получава напоследък, защото се събуждам около 4 часа, след това не мога да заспя, чувствам някаква тревожност и безнадежност.

# 18
Събуждам се често през нощта, смятам че това се дължи на стресови фактори . За добро наспиване мисля , че е нужен мин 8 часа непробуден сън.

# 19
  • София
Познати са ми всичките описани ситуации като най-дълго задържал се проблем вследствие на Пост коvид синдром. В началото се налагаше да комбинирам 5 различни хапа за да си осигуря някакъв сън, не пълноценен, а просто някакъв. С времето се нормализираха частично нещата и към момента вече пия само магнезий за подпомагане на съня.
7 часа са ми напълно достатъчни.

# 20
Имам сериозни проблеми със съня,записвам трудно,будя се към 2-3 часа през ноща .
Спя не повече от 5-6 часа и определено не ми стигат.

# 21
От години страдам от проблеми със съня,изразяващи се в трудно заспиване.Прабвала съм различни медикаменти,предлагани на пазара,но за Лунестил не бях чувала.Знам,че лавандулата действа много успокояващо.Определено бих пробвала и него,дори и да не спечеля.

# 22
Смятате ли, че имате проблеми със съня като трудно заспиване, често събуждане, неспокойствие или кошмари? Колко часа сън са ви необходими, за да се чувствате наистина свежи, отпочинали и пълноценни на следващия ден?

Смятам, че имам проблеми със съня - будя се често и трудно заспивам, понякога и по 2-3 часа не мога да заспя.
Необходими са ми поне 6-7 часа, но невинаги ми се получава.

# 23
Да, имам проблеми със съня. Събуждам се често и ставам рано за работа, съответно съм ненаспана.

# 24
Бързо заспивам, но съня ми не е спокоен. Много често се събуждам и сънувам кошмари.
Мисля, че това се дължи на това, че съм постоянно активна и ангажирана с нещо, един вид като навита пружинка съм.
Трябват ми минимум 8 часа сън за да съм свежа и отпочинала, но това не се случва. Спя максимум по 5-6 часа.

# 25
  • София
Имам сериозни проблеми със съня от години. Спя по около 2-3 часа общо на нощ, сънувам кошмари, често се събуждам, а са ми необходими поне 8 часа сън за да си възстановя силите.

# 26
Обикновено трудно заспивам, трябва да съм наистина много уморена, за да заспя веднага. Когато съм напредната спя и неспокойно. Трябват ми повече часове сън, за да съм наистина наспана и отпочинала около 9-10, но обичайно няма как да са толкова. 🙂

# 27
Заспивам лесно и много пъти се будя през нощта. Поне 8 часа сън за да съм бодра.

# 28
На моменти имам проблеми със съня - заспивам бързо, но се стряскам през нощта. При пълни 8 часа сън се чувствам съвсем наспана.

# 29
  • Велико Търново
Аз не мисля, че имам проблеми, просто сина ми се буди за хранене на 2ч Simple Smile
Но, мъжа ми, определено има проблеми със съня! Спи по около 6ч на денонощие, храни се сравнително здравословно, не приема лекарства и няма хронични проблеми, но не успява да се отпусне и да заспи спокойно и дълбоко.
С удоволствие бих пробвала lunestil на него и споделила резултати с вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт