Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 69 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
При Никс виж, там има всичко. При Мас също, но е скъпо. Дрогериите не са достатъчно пигментирани и меки за мен.

# 331
благодаря, денс!
има ли още магазин на никс на витошка или да гледам онлайн?

# 332
  • в 1001-та нощ
В Парадайс имаше преди, вероятно все още е там.

# 333
благодаря, денс!
има ли още магазин на никс на витошка или да гледам онлайн?
Да, в Парадайз срещу Сваровски на етажа на Мак и в Лили Сердика имаше много. Може да видиш и Радиант в Парадайз и Сердика.
На Сефора  от тяхната си колекция малките палитри са също много качествени и на добри цени.

# 334
Здравейте, можете ли да ми препоръчате oil free фон дьо тен?
На Too Faced-Born this way, средна до максимална покривност, оксидира умерено ( с комбинирана кожа съм). Можете да погледнете и на Make up Forever-Ultra Hd Undetectable.

# 335
Бубанка, аз ти предлагам тази на bh cosmetics -Passion in Paris
Мисля,че има подходящи цветове,а и червеното е супер.

# 336
Точно BH Paris палитрата препоръчвам и аз. Страхотни пигментирани сенки, писала съм и нагоре в темата, че като качество се конкурират с някои палитри висок клас. Ако не ме лъже паметта, я има и заредена в ДМ.

П.С. Магазина на NYX в Парадайс мол го затвориха, но има продукти на марката в Лили.

# 337
bh от къде да купя?

благодаря за чудесните идеи Hug

# 338
bh от къде да купя?

благодаря за чудесните идеи Hug
Аз я купих от Makeup за около 25 лв. В Douglas and buty zone, също ги има и в момента са на същата цена/намалена/около 25 лв. Иначе при тях редовната им цена е 35 лв.

# 339
В ДМ също има BH, онлайн в додис и пинк панда също.

# 340
В Дъглас ги има също. Вижте тази и на Токио

# 341
благодаря на всички!
от пинк панда поръчах
заедно с черно червило, глитъри и разни други дреболии

# 342
Привет момичета, пак не сте активни откъм снимки, еее ама лошички сте.
Аз пък днес в сиво, обожавам силно гримирани очи, и никога не съм имала скруполи ,че видиш ли в 8 ч сутринта на път за работа, съм с толкова "драматичен" грим. Харесва ли ми, нося го, и не ме инересуват разни измислени правила Grinning

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:06 от Lioness77

# 343
  • някъде под слънцето...
Лъвице , прекрасна както винаги.
Упорито усвоявам техниката за грим Русалка.
За сега ми св получава някакъв хибрид между очи на русалка (sirena) и лисица(foxi), сaмо дето сърничката (Bambi) ми  се опъва все още..
Не е зле.Никога не съм мислила, че ще се харесам с рози тип грим, определено визията е по младежка.

# 344
Sl благодаря, и покажи моля, и на мен ми е интересно да видя тези видове грим за очи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт