Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 493
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
tcveteto, освен да отидеш при същата служителка и ако си спомня...може да види от датата, че тя е била на смяна. Не знам иначе дали биха се съгласили, но пробвай.
Nona M. онзи ден в мол Пловдив момичето беше много наясно и ми обясни сама как да си изкарам "сканирай код", за да не ми рови тя в телефона. Сканира си по два пъти на торба, както трябваше, а тъкмо се бях настроила да обяснявам и настоявам. Аз си бях отворила баркода от "преглед на клиентска карта", но не беше от там. При теб да не би там да търси служителката, кой знае колко е компетентна.

# 226
Върнах торба с дрехи в петък. Служител сканира в приложението един ваучер за отстъпка с валидност 30.03.23 и извади един хартиен. Отказах втория, защото срокът е края на януари'23. Значи можело по два ваучера да се добавят в приложението. Имам начислени 2*20 точки.

# 227
tcveteto, освен да отидеш при същата служителка и ако си спомня...може да види от датата, че тя е била на смяна. Не знам иначе дали биха се съгласили, но пробвай.
Nona M. онзи ден в мол Пловдив момичето беше много наясно и ми обясни сама как да си изкарам "сканирай код", за да не ми рови тя в телефона. Сканира си по два пъти на торба, както трябваше, а тъкмо се бях настроила да обяснявам и настоявам. Аз си бях отворила баркода от "преглед на клиентска карта", но не беше от там. При теб да не би там да търси служителката, кой знае колко е компетентна.

Не, проблема е, че самият телефон не може да сканира баркода. Пробвахме и телефона на мъжа ми, въпреки че са ни еднакви. От лупичката се стига до баркода на приложението.
Телефона ми е смартфон, да Моторола е, но какво от това. Да измислят варианти, като не става с всеки телефон.
Ако изобщо това е проблема.

# 228
  • Бургас
Мен приятно ме изненадаха днес в магазина, където минах да оставя 2 торби и аз. Бях се приготвила да обяснявам, ако пак не знаят какво и как, но мацката на касата директно ми каза, че в момента се дават по 2 талона на торба и ми остави направо баджа с кода да си го сканирам сама 4 пъти, като през това време отиде да реди дрехи в другия край на магазина. Можех не знам колко точки да си наплякам сканирайки многократно, ама аз нъл съм примерна, точно 4 пъти го направих, прибрах баджа зад една табела на касата и отидох да кажа на момичето къде да го търси Grinning В приложението и точките са ми начислени и 4 талона за намаление имам. Още 2 торби ме чакат да ги замъкна, та ще се доближа още до плюс нивото Blush

# 229
Аз въобще не ги знаех тези неща, понеже отидох в първия ден от кампанията, но момичето в тукашния магазин също беше много адекватно.
И аз имам още неща, които са сортирани за рециклиране, и мисля да отида още веднъж.

Бях споменала, че направих един онлайн пазар на детско, та да ви покажа резултат:
Скрит текст:

Teзи трите неща са ми фаворити. Поларения комплект е супер, а горното клинче е доста плътно, а пуловерчето мекичко.

Много го дебнах това, исках да купя и долнище. Според мен обаче има голямо разминаване в номерата - долнището отидох да го видя във физически магазин. Ами, не знам дали от пипане, дали от разтягане на закачалката, но беше ужасно торбесто и голямо. Абсурд да е 68-ми размер. Горната част мислех да я връщам или даже да пробвам да анулирам поръчката по телефона, но ме домързя и днес като дойде взе, че много ми хареса. Ще го носи с клин/дънки, няма да взимам долнище.

Това го взех от разочарование, че си тръгнах без въпросното долнище. Grinning

Това е огромно. Директно заминава обратно, понеже въобще не си отговаря на номера.

# 230
Бялата  мъхеста жилетка е супер, взех на моите деца от  намаление за лоялност. Бяха и сложили цена от 15 лв и ги  плюс ги ловеше промоцията  - бяла, кафява, петролено зелено.
После ги писаха изчерпано след това с нова доста по-висока цена, почти двойна.

# 231
Сканирай код през лупичката ли го достъпвате?

# 232
Здравейте на всички! Искам да попитам безплатно ли е връщането при поръчка от приложението! Че малко се обърках, с тея карти и точки

# 233
За членство е безплатно.

# 234
  • Бургас
Сканирай код през лупичката ли го достъпвате?
Да.

# 235
Писах им, след 1 час някъде ми върнаха обаждане и ми казаха, че до 24 часа ще ми бъдат добавени точките. Много бърза реакция, адмирации за което.

# 236
За пореден път си купувам меки сутиени от хм и щом ги изпера самата подложка необратимо се намачква ужасно и си личи през блуза дори Tired Face някой имал ли е този проблем и какво може да се направи?

# 237
Пак ще пиша за онази риза (блуза с триъгълно деколте) - поръчах в друг цвят размер надолу от моя и вече е точна. Ще запазя все пак и по-голямата (заради цвета, мина и офертата ѝ, не ми се дебне за размер в този цвят и то на редовна цена) - нея ще нося с колан, става и така.

# 238
  • sofia
Здравейте, има ли някоя от вас това одеяло и завалва ли се бързо?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0801660001.html

Също тази кувертюра как е на живо, много ли е тънка?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0867559001.html

# 239
Сайтът се актуализира. Да очакваме намаления? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт