Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 512
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Mostly in my mind
Не е тънка кувертюрата според мен. А и пише, че е с пълнеж.

# 241
Те май почти всяка нощ го актуализират 😄 Но и аз очаквам да пуснат нещо през октомври.

# 242
Аз да кажа, че ми разрешиха сагата с грешно маркирания артикул. Направиха връщане, и ги купих пак въпросните дънки, но без намалението от 20%. Но разликата пак е 10 лв.

# 243
За трети път получавам поръчка в хартиен плик, на който някой много „умен“ служител, е залепил и двете ленти. Grinning И сега като ще връщам, трябва да лепя плика с тиксо. И при вас ли е така?

# 244
Естествено.

# 245
При мен не. Залепвам си с тяхната лепенка.
Много ме е яд. Едни дънки ги дебна от почти година, сега има номер, а няма никакво намаление. Даже и с код за дрехи не ми се дават толкова пари.
Ще чакам още.

# 246
  • София
За трети път получавам поръчка в хартиен плик, на който някой много „умен“ служител, е залепил и двете ленти. Grinning И сега като ще връщам, трябва да лепя плика с тиксо. И при вас ли е така?

Три пъти вече ми се случи и много ме дразни.

# 247
Мислех си, че аз съм идиот, задето все не успявам да го отворя като хората.

# 248
Похвалвам се, че ми се сбъдна мечтата! Дънките ми ги намалиха! Kissing Heart
Поръчах и от другия модел, които също дълго следя, за дъщеря ми.

# 249
Често ли пускат намаление на детско? Гледам, че в средата на септември е имало, дали може да се очаква скоро?
Благодаря.

# 250
Deva, добре че каза! И на мен са ми любими,исках да разнообразя с друг модел,  но не ми стоят добре и това си е.
Поръчах 36 от старите номера имам 27, а в черно-29. Дано ми станат, че сигурно вече целия склад се моли да си избера дънки 😆
Върнах 4 чифта, вчера получих 3 чифта и чакам още 5.

Не виждам банер или секция намаление, какво ли още ще включва.

# 251
  • Пловдив
Дева, как докара БД? С талон ли?

Аз ще връщам панталона...поръчах 44 р-р след коментарите, че е уголемен. Да, в талията ми е добре, но по краката хич не стои ок...не е като предишните "цигари".

# 252
В любими имам намалени 2 бебешки пижами, но като отида на всички дрехи не ми показва никакво намаление. Може би подготвят нещо.

# 253
Дънките на Дева са 1:1 като модел с дънките Ким на Манго. Явно голямо копиране става в света на модата.
Наистина оформят много добре , обаче въпреки че ниската талия се завръща и дълги години бях антифен на високата , вече почти не ги нося. Свикнах да съм огащена добре😀 и това си е.

# 254
Аз пък от няколко дена се чудя защо тези суитшърчета са на такава цена.
Септември си взех подобен, беше под 20 лв без намалението.
А сега - 75лв?!?

Нещо изпускам?!?

Общи условия

Активация на акаунт