Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 554
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Дънките на Дева са 1:1 като модел с дънките Ким на Манго. Явно голямо копиране става в света на модата.
Наистина оформят много добре , обаче въпреки че ниската талия се завръща и дълги години бях антифен на високата , вече почти не ги нося. Свикнах да съм огащена добре😀 и това си е.
И аз вече не мога да си представя да нося дънки с ниска талия Simple Smile и е супер, че даже и панталона тип "цигара" е с висока талия.

# 256
Сложили са намаление в предимства, но линк не виждам.

# 257
Сложили са намаление в предимства, но линк не виждам.

Пише,че може да се ползва само в магазините, но какво точно не се знае.
Сега прочетох, по надолу, може и онлайн отстъпката се начислява автоматично в кошницата.

# 258
На мен в приложението ми излиза линк:
Скрит текст:

# 259
Аз имам осем намалени артикула в бебешкото и 12 в дамското. Не знам това ли е намалението.

# 260
Да и при мен се появи. Нищо от любимите ми не е намалено. Този път ще пропусна Simple Smile

# 261
Мистик, над 50 лв. ми е поръчката.
Шантал, значи ти си взела втория чифт. Blush

# 262
Всичко е увеличено и на новите цени е промоция.
Нищо не ме привлича, тази жилетка е ок, ако някой му трябва 74 и 80 размер https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0922858005.html

Търся си черен клин за мен.

# 263
  • Сливен
Имам дънките Ким на Манго 3бр,не са със ниска талия,по скоро е средна.
А тези ,които Дева е поръчала как са спрямо тези на манго,там имам 38 и 40 размер,на ХМ на кой да заложа?

# 264
Нищо интересно освен дънките. Аха да сложа едни чаршафи с русалки и се изчерпаха.
Дойдоха ми две пратки

Тази блуза е хубаво, стегнато трико за разлика от розовото поло.
Бельото е супер, бразилианите са много разтегливи, трябва да се поръчва номер надолу.
Сутиенът поръчах с по-голяма чашка от обикновено и ми е точен.
Дънките са хубави на цвят, плътна материя, еластични.

# 265
  • Пловдив
Нещо са се объркали Joy:

# 266
Ужас! От 450 "намален" на 600?! Joy

Шантал, тези дънки ги искам заради цвета. С Матеа поръчвахме едни детски, уж и те такъв цвят. Съвсем различни са, но за 10 лв. си ги оставих. Ще видим дали тези ще са желания цвят. Иначе имам много дънки, не съм изобщо на зор.
Ама как само ми дойдоха, по поръчка. Вчера се жалвах, че има номер, а няма намаление, и сутринта, хоп - намалени! Heart

# 267
Deva, обработват каталожните снимки, за да изглеждат така наситени цветовете, дано и на живо са така.
В последно време минах на панталони, 5 месеца не съм купувала дънки и нямам и желание .

# 268

Нещо по-скъпо има ли, че тоя ми е нещо евтинЖос Joy

Аз нямам много намалени неща в любими...

# 269
И аз пуснах три бебешки дреболии да не е без хич. И чакам 70-те процента 😁

Общи условия

Активация на акаунт