Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Макар със закъснение се върнах назад да чета коментарите ви за филма " Празникът на влюбените" и искам да ви благодаря! Винаги е удоволствие да ви чета! Привет и на Ваня от мен, макар че нямахме удоволствието да се засечем по- рано, а и аз доста отсъствам и Фенчето и Пепи всеки момент могат да ме изключат или да ми намалят поведението...
Прегръщам ви всички!

# 181
Добро утро и от мен 🤗🤗🤗
Една прекрасна Берен ,неподвластна на времето.

За сравнение снимка с Джем от времето на ЗП.

Аз вече имам и прочетох две от книгите на Хакан Гюндай. Меко казано има много нестандартен стил. Същото може да се каже и за режисурата на Онур Сайлак, та ще видим какво ще излезе от Потъналият Ной. Във всеки случай очаквам да видя Къванч в много неочаквано за всички амплоа.
Поли, на теб всички отсъствия предварително са ти извинени😜 стига от време на време да се включващ, защото е истинско удоволствие човек да те чете.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Все забравям да сложа тази информация.

# 182
Добро утро, дружки, в последният ден на септември! Hug

Диве, Ванче, Пепи, Поли, благодаря ви за всичко споделено! Kiss Истинско удоволствие е да чета всяка дружка тук. Поли, много се радвам, че поне от време на време намираш време и за нас! Kissing Heart Никакво намерение нямам да те изключвам, споко Stuck Out Tongue Closed Eyes На дружките с малки деца не мога да им придирям, че не винаги имат време за темата, минала съм през това. Но, винаги ме радвате с присъствието си тук, да знаете! Smile
Диве, благодаря за прелестните гифчета! Kiss
Цитат
ЗП се оказа перла в короната на AY!
Да, двамата станаха крал, кралица и легенди със ЗП!
Дълъг път изминаха след това!
Така е! Дори и само тези роли да бяха изиграли, щеше да е достатъчно, но те не спряха да ни удивляват непрекъснато. С такова нетърпение чакам филма, не е истина!
Ванче, ех, само ако знаеше някоя от нас тук турски, много различни щяха да бъдат нещата, не само за книгите, а и за всичко. Но, уви!
Пепи, да ти кажа честно, дори и не мисля за Ной, пък дано отново ни зарадват Онур и Киво.
Благодаря за прекрасната Берен, наистина изглежда супер последните няколко години, че по едно време наистина се бях притеснила за нея, изглеждаше като анорексичка.
Като няма нищо ново, да си припомним стар, но знаков факт, свързан с нашия любимец, който още с първия си опит в телевизията се сдоби с подобна безпрецедентна световна популярност. Аз поне не помня друг такъв зашеметяващ успех при друг техен актьор в самото начало на кариерата му Thinking И колко е хубаво, че славата не завъртя главата му, въпреки младостта му, заради това, че винаги е стъпил здраво на земята, също го обичам толкова Heart
Цитат
GUMUS (2005-2007)
" Гюмюш“ е любовна история между Гюмюш (Сонгюл Оден) и Мехмет (Къванч Татлъту). Връзката започва като уреден брак, но разцъфтява в красива, истинска любов.
Историята от сто епизода съпътства техните възходи и падения, а зрителите виждат как израстват и съзряват както поотделно, така и като двойка.
Сериала беше голям хит в Турция в продължение на 3 сезона, но успехът му в страната бледнее в сравнение с огромното влияние, което сериалът оказа върху развитието на турската телевизионна експортна индустрия чрез популярността си в Близкия изток. Сериалът дебютира като "Noor" на арабски по арабския канал MBC през 2008 г. (един от първите турски износители в чужбина) и се превърна във феномен в целия арабски свят. Последният епизод на сериала привлече 85 милиона арабски зрители. MBC дори стартира платен телевизионен канал Noor, който позволява на зрителите да гледат епизоди денонощно.
Успехът на сериала беше несравним в Близкия изток, а Kъванч се превърна в огромен идол. Младите мъже имитираха движенията и прическата му (дори изрусяваха косите си, за да приличат повече на него), а жените го боготворят. Процентът на разводите се е увеличил, тъй като жените са недоволни от истинските си бракове и потиснатото си положение. Родилните отделения съобщаваха за значително увеличение на имената Noor и Mohannad, а магазините за дрехи съобщават за огромни продажби на връхни дрехи и рокли, гледани в сериала. С една дума сериала създаде истерия.
Важно е също така, че този сериал създаде търсене на турско съдържание, което превърна Турция в най-големия световен лидер в износа на телевизионни сериали. Приходите от износ, генерирани тези дни от турски телевизионни сериали, надхвърлят 500 милиона долара годишно (данни за 2018 г.) в сравнение с по-малко от 10 милиона долара през 2008 г., а турските сериали имат монопол в най-гледаното време на много места по света, Средна Европа, Изтока, Балканите, Латинска Америка, Централна Азия и Южна Европа.
Гюмюш допринесе за бързия обрат в турската телевизионна експортна индустрия благодарение на популярността на сериала, Kъванч и Сонгюл в Близкия изток. Това също даде голям тласък на турската туристическа индустрия с фенове, пътуващи до местата за снимане на Gumus/Noor. Броят на посетителите от Близкия изток и Северна Африка скочи с 50% само за една година след дебюта на сериала по MBC.

Пожелавам ви прекрасен петък! Hug

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 10:39 от queen_fenka

# 183
Поли, привет и от мен! Flowers Tulip И аз съм с много отсъствия…
Пепи, не съм чела нищо от Хакан Гюндай, но четох за него и за провокативния му език. Сега се сещам за нещо, което бях мислила, когато се появи новината за филма „Потъналият Ной“. Тогава знаех само за участието на Къванч и Онур Сайлак като режисьор. Но още тогава си помислих, че заглавието е метафора на библейския герой и ковчега, с който той е спасил хората и живота след потопа. Но докато библейският кораб и неговият жив товар се спасяват, в заглавието на филма корабът потъва, при това потъва всъщност неговият създател. Така във филма може би няма да се очаква спасение след потопа, казано метафорично.
Какво се крие зад съвременния потоп можем да гадаем. Една от преведените на български книга „Още“ дава някаква идея. Книгата излиза на турски в 2015 г. и е удостоена с френска литературна награда. Между другото в анотация за книгата прочетох, че „Две години по-късно режисьорът Онур Сайлак завършва филма си по драматичния сюжет за момчето, което помага на баща си в мръсния му бизнес - нелегалния превоз на бежанци.“  Филмът ли е завършен, дали става дума за друг вече завършен филм, за който аз не знам или става дума за сценария на филма за Ной? В книгата се разказва за трафика на хора от Близкия и Средния изток по Егейско море, в какъвто участва бащата на главния герой и в който се включва и неговият син от деветгодишна възраст. Може би на финала Ной потъва реално или символично? Възможна е аналогия между библейския поток и съвременните събития, които принуждават днес бегълците да търсят спасение на корабите на някакакъв модерен Ной. Но това, че потъва…Планината Арарат с най-високия връх в Турция връх Арарат, която става последен пристан на Ноевия ковчег – в това също има контраст с потъването в дълбочина, е най-общо в същия географски район, откъдето тръгва по море потокът от бежанци. Т.е. древните легендарни и съвременните събития от книгата имат обща география.
Темата за трафика на хора е много актуална. Ако филм по тази книга не е вече направен, може да се очаква  тя да   е дала идея за филма за Ной. Дано не ви заблудя с тези размисли.

Арарат – най-високият връх в Турция и последен спасителен пристан на Ноевия ковчег

Корицата на „Още“, която създава асоциация с потъване на кораб/човек/надежди…

ПП
По-късно видях, че Онур С. все пак е направил филм по книгата на Хакан Гюндай през 2017, в който участва и Туба, а самият филм в много фестивали.
Филмът се казва "Daha", не го открих, но намерих трейлър, както и интервю с режисьора.
В такъв случай едва ли е такава идеята, която споделих. Това би било повторение на темата.
трейлър на Daha
https://www.youtube.com/watch?v=-QFdDK8dtXc

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:35 от vanja@

# 184
Момичета, Привет Hearts
с интерес изчетох всичко споделено, Благодаря!! Flowers Tulip
не съм по писането в момента....както и не следя много новините.....
Много хубава Беренка Heartpulse
Поли, спешъл привет за теб! Kissing Smiling Eyes
накани се да гледаш и Якамоз, ако ти остава някакво време Wink

Любопитството за Потъналия Ной ми е на доста ниско ниво/заради липсата на всякаква информация/, но ще се радвам, ако ме изненадат приятно.

ще украся темата с няколко арта и рисунки на Деспина

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:26 от Airra

# 185
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/CjGz8WepXn7/

# 186
Благодаря ви за споделеното, дружки! Kiss
Терзи, благодаря! Kiss Ммм ... уморен бил изглеждал, остарял според някои, пълни глупости Smile Изглежда супер! Heart

Да ви покажа две от моите вече пораснали деца Heart Eyes
Скрит текст:
Танцуват още от 1 гр. а до тях е учителката ни по модерни танци в нашата ДГ и майка на Ади, зеленооката красавица, която е прекрасна, винаги много ни помагаше за всяко наше тържество, а също и съпругът и, оператор в телевизията Heart

Лекинка! Hug

# 187
Привет, момичета
Страхотни снимки отново.
Все още имам надежда, че ще видим и Къванч и Башак заедно от Ню Йорк. Като че ли още са там. А и чакам и други снимки от екипа.

Ваня, днес много се уморих и утре ще пиша по подробно, но Потъналият Ной е голяма загадка и няма никаква информация. Освен снимка от началото и края на филма, което още повече ме обърка, защото на клапата има изображение на Аристотел, а той каква връзка има с Ной все още е голяма мистерия.

Фени, децата са страхотни 🤗

Лека 🤗🤗🤗

# 188

Първото кафенце за м. октомври Blush
Фенче Kissing Heart, браво на децата!!
Пепи, аз пък въобще не очаквам снимка на КБТ от НЙ....Башак изобщо не парадира, че е заедно с Къванч там, знае какви ще са коментарите на феновете.
................

...........................

Здрав и успешен нов месец!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 09:23 от Airra

# 189
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Страхотна изненада днес

Само тази снимка ме кара да си развихря фантазията 😜

Айре, аз очаквам обща снимка. Всички са наясно, че Башак е с Къванч. А на тези, които не я приемат каквото и да направи все ще намерят какво да напишат.
До после🤗🤗🤗

# 190
Привет, дружки в първият ден на Октомври, месецът на нашето момче! Hug

Това ме подсети, че няколко чуждестранни фенки бяха започнали още на 27. 09 да честитят РД на Киво, нямат търпение Smile
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kiss Наистина са страхотни тези деца, такива бяха от малки, невероятно умни и талантливи Heart В клипа видях още от моите деца, снощи много им се зарадвах и не успях да се въздържа да не споделя с вас, разказвала съм ви за тях, много се гордея с този мой випуск!
Айре Heart Eyes страхотни са заедно, нямам търпение да гледам този филм, но ще трябва отново да се чака ... Добре, че поне споделиха някоя и друга снимка! Hands Plus1

Пожелавам ви хубава събота! Hug
PP Айре Heart Eyes това реално ли е ??? Ти я следиш Башак. На мен не ми прилича на Курт Ефе това бебе, ръчичките не са същите и си мисля, че е фейк Thinking

# 191
Скрит текст:
Привет, дружки в първият ден на Октомври, месецът на нашето момче! Hug

Това ме подсети, че няколко чуждестранни фенки бяха започнали още на 27. 09 да честитят РД на Киво, нямат търпение Smile
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kiss Наистина са страхотни тези деца, такива бяха от малки, невероятно умни и талантливи Heart В клипа видях още от моите деца, снощи много им се зарадвах и не успях да се въздържа да не споделя с вас, разказвала съм ви за тях, много се гордея с този мой випуск!
Айре Heart Eyes страхотни са заедно, нямам търпение да гледам този филм, но ще трябва отново да се чака ... Добре, че поне споделиха някоя и друга снимка! Hands Plus1

Пожелавам ви хубава събота! Hug
PP Айре Heart Eyes това реално ли е ??? Ти я следиш Башак. На мен не ми прилича на Курт Ефе това бебе, ръчичките не са същите и си мисля, че е фейк Thinking

реално е, но не е Курт Ефе Wink
Башак е споделила от ИГ на жена, която има същата порода куче и е снимала бебе с него./ не знам дали е нейно?/
https://www.instagram.com/p/CjHrWwujoXZ/

Пепи, да видим коя от нас ще познае Wink
Иначе хванатите за ръце Серин и Мехмет са много готини Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 12:07 от Airra

# 192
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Знаех си, нашето Ефенце със сигурност е по-хубаво Stuck Out Tongue Winking Eye
Kissing Heart
И аз не чакам обща снимка на КБТ от НЙ Thinking
Страхотни колажи прави тази французойка Zak James Hands Clap

# 193
Хубава събота, мирен и щастлив октомври! Flowers Maple Leaf
Благодаря за кафето, снимките, толкова са хубави Серин и Мехмет - заедно, поотделно и с всеки застанал до тях, всякак! за малките пораснали танцьорки и вашите вълнения! Green Heart
Днес бил ден на музиката.
Поздравявам ви с нещо познато и много красиво.
Става и за размисъл…

# 194
Фенче Kissing Heart WinkHands Plus1
Цитат
И аз не чакам обща снимка на КБТ от НЙ Thinking
със сигурност Зеррин/мениджърката, която е там/ би ги посъветвала да не пускат обща снимка.
феновете се радват на това Stuck Out Tongue

Ваня, радвам се, че се завърна в темата на Киво Flowers Hibiscus
наистина прекрасен поздрав Hearts

от мен
талантливия ни любимец Heart

сериал на ОГМ, какъв скок прави Open Mouth
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 16:05 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт