Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Нова/стара снимка от м. май

Красив портрет на Берен

# 196

Хубава неделя! Green Heart

Пепи Hug

нова - Берен

дали нашите са си вече в Турция? Thinking
очаквам включване от Мави за новия сезон....

................
приятелката на Батухан...../нали сме на вълна ЗП напоследък/ Wink

https://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/ask-i-memnunun-bulenti-b … i-bakin-kim-cikti

..................
стара и готина Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:17 от Airra

# 197
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, трудно е да се каже дали са се прибрали, но според мен са още в Ню Йорк. Зерин вчера беше качила снимка от Истанбул, но Дамла е още в Америка. Режисьорът и жена му също. А съм останала с впечатление, че Къванч и Башак обичат да ходят там.
Да, на вълна сме Къванч и Берен и донякъде се радвам, че не знаем нищо за сюжета на филма. То една снимка какво предизвика, а какво ли ще стане като излезе филма.
Честно казано не знам дали бих могла да се справя с това ако бях на мястото на Башак. То и затова не съм, де 😜😄
Отпечатъкът на ЗП е толкова силен, че както казва Дива, единствения начин е да надминат това, което направиха преди 12 години.
Айре, да време е и Мави да пуснат реклама. То всички свързани с Къванч побързаха около пускането на Празникът на влюбените. Направи ми впечатление, че за пръв път пуснаха първо рекламата на Серенай. Дали няма да има пресконференция като миналата година?
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 198
Привет, дружки! Hug
Ваня, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Ванче, благодаря за саундтрака на КСШ в денят на музиката! Kiss Прекрасна музика прави Тойгар за всеки сериал.
Айре Heart Eyes благодаря за клипчето с талантливото ни момче, супер е! Kiss Нямам идея дали са се прибрали в Турция, аз пък се надявам да са посетили Тугай, да си види племенника Thinking
Хубаво момиче си има Батухан Hands Plus1
Пепи, и с какво толкова трябва да се справя Башак ? С глупостите на лудите фенки ли ? Smiley Тя знае много добре за кого е омъжена, колко любима двойка са ББ, със сигурност няма как да не е прочела, че някои фенове ги искат заедно и в реала, и какво ? Нека си искат, с това и ще си останат Smile Не мисля, че е притеснена от това, че отново играят заедно, тя е умна жена, която знае, че е обичана. Според мен, освен, че е по-млада, Берен с нищо друго не я превъзхожда. Ама аз не съм и върла фенка като някои от вас тук, де, няма шанс да бъда фен на никоя, колкото и ги харесвам  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много сладка снимка Heart

Цитат
Публикация в социалните медии от асистент режисьора Лео Чен.
1 снимка - "Всичко наистина се върти в кръг. Това съм аз през 2015 г. в Турция на първата ми филмова продукция ...".
2 снимка - "И бързо преминаване към 2022 г. Сега съм асистент режисьор на първия турски филм, заснет в Ню Йорк."

Май ще имаме шанс да видим още снимки и след края на филма

Да, сега следва да чакаме МАВИ, да видим с какво ще ни изненадат този път.

# 199
Фени, съгласна съм с теб, че Башак е умна и много обичана жена. Достатъчно е да си припомним думите на Къванч за нея в интервюто от април. А съм сигурна, че тези думи имат своето пълно покритие и с действия.  Ама и ти често се ядосваш на писанията на някои луди.
По-скоро имах предвид факта, че Къванч и Берен толкова реално изиграха Бехлюл и Бихтер, че станаха легендарна двойка, която накара хиляди да искат да ги видят отново. Предизвикателството и за двамата е да създадат новите си герои , които да надминат ЗП.
А за Башак и Кенан да приемат със спокойствие лудите фенове.
Но аз сигурно не бих могла.😜😜😜

И колежката днес е булка

Пожелавам и да намери щастието.

# 200
Пепи, така е, легендарна двойка са, няма две мнения по въпроса! Но, едно е да искат да ги гледат отново, аз също много се радвам за това, но съвсем друго е това, което пишат фенките на Берен, че ако тя само поискала да е с него, Башак веднага е аут, а Къванч явно няма думата по въпроса Stuck Out Tongue Closed Eyes И ред други простотии. То и аз си се чудя защо още се ядосвам, като знам, че са тотал щета Smile А Башак може и да не чете изобщо коментари, така е най-здравословно  Stuck Out Tongue Closed Eyes Много се надявам да задминат ББ! Ще видим ...
Мервето е със страхотна рокля! Освен да е щастлива и пожелавам да се оправи и психически, защото никак не я слуша главата, като гледам какво постваше до скоро.Flowers Four Leaf Clover

Хубава вечер! Hug

# 201
но съвсем друго е това, което пишат фенките на Берен, че ако тя само поискала да е с него, Башак веднага е аут, а Къванч явно няма думата по въпроса Stuck Out Tongue Closed Eyes

Фенче Kissing Heart пак си чела някакви "умници" сигурно от руски произход Laughing
М/у другото и аз предположих, че КБТ са отишли на гости на Тугай, пък и той да види племенника си, каква по-добра възможност от тази...
Безмислено е да се сравняват Берен и Башак, едната му е колежка, другата е любимата му жена, дарила го скоро с рожба Heart

Пепи, предполагам на Башак в началото не й е било лесно...за сега, няма нужда да изброявам и давам примери, всички знаем Revolving Hearts

пресконференция на Мави като миналата година/когато говореха за иновативния си продукт/ очаквам ако пак има нещо ново покрай марката, иначе не.
наистина рекламата със Сера излезе първа...да видим дали ще има изобщо реклама с Къванч. но аз си чакам снимки Blue Heart

За надминаване на легендарния ЗП и ББ-трябва да стане чудо Wink

лека Nature Stars

# 202
Айре, аз вярвам в това, че чудо може да има.
Но разбира се това ще зависи основно от сценария. Затова и написах, че за мен е добре, че нищо не знам по този въпрос.

Бях обещала на Ваня линк за  into the night. 

https://hd2.zetfix.online/serials/v-noch/
Дано само да се отвори. Понеже беше написала, че ти е трудно да сравняваш тъй като не си гледала много такива филми, ще ми бъде интересно твоето мнение за Якамоз и В нощта.
Диве 😄

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:10 от pe04

# 203
Момичета, сори, че нахълтвам, ама не се стърпях по темата - тъй като ме запалихте по Къванч и като човек, а не само в ролите му, и покрай това, което научавам за личния му живот - ами те освен, че са много уравновесени като личности с Башак, са такива и като двойка! Личи им по поведението, личи им по спокойствието, по излъчването - от върха на обувките до върха на перчема! За справка моят друг любимец се раздели с жена си след поредица от слухове за авантюри и ревност, които - ако ще да ме заклеймят другите му фенове, за мен се оказаха верни и истинността им прозираше като крадец с бежов чорапогащник на главата - уж е скрит, ама не съвсем...
Но там и спокойствието се пропукваше видимо ( поне за мен). Което не пречи все още да го обожавам лато актьор.
Но при Башак няма и помен от притеснение, което е показателно.

# 204
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍀🍀🍀

Поли, мила, аз нямам никакви съмнения за двамата.
Явно не се изразих правилно, аз сигурно не бих се справила с подобна ситуация. Макар че, човек човек има неподозирани възможности понякога.
Те със сигурност са си изградили начини да го правят.
Хейта понякога е умопомрачаващ.
Не искам да давам много по фрапиращи случаи.
Желая ви много хубав и позитивен ден 🤗.
Аз си чакам снимки 😜

# 205
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, дано са посетили Тугай, така и така са в Америка Hands Point Up
Цитат
За надминаване на легендарния ЗП и ББ-трябва да стане чудо Wink
Е, чак пък чудо Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега и двамата са още по-добри и опитни като актьори, защо не ? Стига сценария да е топ, друго чудо не им трябва, химията помежду им си е там, вижда се само от снимките. И наистина много се надявам Серин и Мехмет да станат нова легендарна двойка, дано! Ще видим, само здраве да е! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss На мен не ми се отваря линка, мила Thinking
Хейта е наистина умопомрачаващ, но за толкова години би трябвало да са свикнали КБТ с него и да не обръщат толкова внимание Thinking
Цитат
Явно не се изразих правилно, аз сигурно не бих се справила с подобна ситуация. Макар че, човек човек има неподозирани възможности понякога.
И аз мисля, че човек може да се справи с всичко, когато му се наложи Hands Plus1 Но, на нас не ни се и налага, слава богу Stuck Out Tongue Winking Eye
Поли, какво значи нахълтваш ? Thinking Тази тема си е на всички, които харесват Къванч, а ти знаеш колко ти се радваме, когато намериш време да пишеш тук . Благодаря ти за споделеното! Kiss Не, не ние, мила,  Къванч те запали да го харесаш, също както и нас Smile Може да ми го хвалят колкото си искат някой актьор, може да има хиляди фенове, на мен не ми ли допада маниерът му на игра, забрави да ме запалят Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
ами те освен, че са много уравновесени като личности с Башак, са такива и като двойка! Личи им по поведението, личи им по спокойствието, по излъчването - от върха на обувките до върха на перчема!
Така е, но много отказват да го видят и признаят Smile
За мен наистина е много важно любимецът ми да е и добър човек, освен талантлив. Моите единствени двама любимци ги обикнах толкова много едва когато разбрах и колко хубави хора са. Пак ще ги харесвам, няма как да е другояче, след като талантът им веднъж ме е превзел, но си зная, че отношението ми към тях вече няма да е същото, ако ме разочароват с нещо фрапиращо. Е, то единия вече няма и как да го направи, де  ... мир на душата му! Та, исках да кажа, това, че се е развел твоя любимец, не е причина за разочарование от него, случва се , хората се влюбват и разлюбват, никой не е застрахован. Важното е, че е готин човека, а той мисля, че е такъв, четох какво е направил за бившата си. И като актьор го харесвам много, без да ми е любимец Smile
Хубав ден и здрава и успешна нова седмица ви пожелавам! Hug

# 206
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2940812105923110422/

Сладурче

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 13:50 от dterziiska

# 207
Здравейте!
Благодаря за всичко публикувано! Green Heart

Тази снимка нова ли е, стара ли е? Пише, че е от летище Кенеди в Ню Йорк.

Курт Ефе – малко сладурче! Flowers Cherries
Батухан - пораснало момче.
Мерве нека да е щастлива! Кралска рокля си е избрала, но ето и този избор, напр., на мен ми е трудно да го разбера.  
А вие защо се ядосвате на лудите фенки на Къванч? Те не са от вчера в тази среда, всеки намира своя начин да се пази, но едва ли могат докрай.
Пепи, благодаря за адреса. Flowers Tulip Бях го открила, още когато говорихме за трилогията, но за съжаление, не се отваря.
Хубав ден, седмица и пак се запътихме към светлото бъдеще. Grinning

# 208

Привет в понеделник Hug
Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus
Поли Hug Hands Plus1
ох другия ти любимец има толкова хубаво и сладко момченце! Blush

Фенче Kissing Heart, Пепи Hug
не знам до колко може да се сравняват сериал с филм....
но и аз искам второто партньорство на Къванч и Берен да е също горещо, вълнуващо и много интересно!!
но ще е по друг начин...

Цитат
И наистина много се надявам Серин и Мехмет да станат нова легендарна двойка, дано! Ще видим, само здраве да е! Flowers Four Leaf Clover

и аз го пожелавам, разбира се!! Flowers Four Leaf Clover

Терзи Flowers Hibiscus
еха Башак споделя все повече от Курт Ефе Heart, супер!!

май, че е бузанчо Grinning

Ваня, може да е нова снимката.........така коментират, че Берен се връщала в Турция.
Цитат
А вие защо се ядосвате на лудите фенки на Къванч? Те не са от вчера в тази среда, всеки намира своя начин да се пази, но едва ли могат докрай.
Hands Plus1

Заповядай В нощта с руски суб, 2 сезона
https://mydeaf.co/serial/3507-v-noch-1-sezon-subtitry.html
Скрит текст:

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 14:38 от Airra

# 209
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Утре чакам снимки с Къванч и Башак 😜
А за рождения ден на таткото и снимка на Курт Ефе 😄
Като гледам голяма част от екипа са продължили престоя в Америка. Много каки около малкия.
Ваня, да, тази страница е във ВК, а там влизането вече е трудно.
Видях, че се коментира евентуално участие на Ебру Шахин за партньорка в Краля. То кой ли вече не предположиха.
Интересно, че Последно повикване за Истанбул все още не е отбелязан в IMdb, а Краля го има.
Много хубав коментар прочетох там за Празникът на влюбените, но после като отворя лаптопа ще се опитам да го копирам.
Хубав ден 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт