Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Да е жив и здрав Курт Ефе, да радва мама  и тати Heart 🧿

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното! Hands Plus1Grinning

Nature Stars

# 271
Фени, така ме разсмя. Благодаря 😍.
Моя милост е описана 🤣
Имам огромно количество чанти /90% са ми подарък/, но си ходя и аз с бохчата 😂 Сигурно и затова ми подаряват елегантни чанти.

Наистина Курт Ефе порасна. Да расте живо и здраво дете. Чакам с нетърпение деня, когато ще го видим, но нека стане, когато мама и татко преценят.

Лека 🤗🤗🤗

# 272
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Радвам се, че съм ви разсмяла, аз също имах нужда от малко смях. Пепи, и аз съм така, ходя си с една кожена раничка, а другите чанти си стоят в гардероба новички Smile Децата от Тунис ми донесоха още една от естествена кожа, много хубава, ама кога ли ще я сложа и нея ... Е, заради тях ще я нося поне един път , да не се обидят , щото и в нея нищо не се побира Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето ви още да се посмеете  Stuck Out Tongue Closed Eyes Ей такива детски бисери всекидневно ми липсват ...
Скрит текст:
Уникалнииии!!! 😅
1. – На колко годинки си?
– Скоро ще съм на осем, сега съм на три.
2. – Много ми е жал за кончетата, че не могат да си чоплят в носа.
3. – Баба ще заколи гъските през зимата, за да не настинат!
4. – Кой е по-красив – майка ти или баща ти?
– Няма да ви отговоря, защото не искам да обидя мама.
5. Първокласничка отива за първи ден в училище и след това майка й я пита:
– Какво научи днес?
– Научих се да пиша!
– В първия ден? Ти си гений! И какво написа?
– Не знам. Все още не съм се научила да чета.
6. Настя е на 4 години и се обръща със следната молба към майка си:
– Мамо, моля те, роди ми сестричка, но нека е по-голяма от мен!
7. – Тате, тате, купи ми барабан!
– У дома и без друго е прекалено шумно – отговаря таткото.
– Моля те, моля те, купи ми! Обещавам, ще си играя с него само когато спиш!
8. Майка към малкото си момченце:
– Моля те, изяж си овесената каша, иначе ще викна Баба Яга!
– Мамо, а, ти защо си мислиш, че Баба Яга ще ти яде овесената каша?
9. В автобуса, момченце на четири години, седи в скута на баща си. На поредната спирка се качва жена, а момченцето става от коленете на татко си и любезно казва:
– Седнете, моля!
10. Оля усеща аромата на майчиния парфюм и искрено се възхищава:
– О, маменце, новият ти парфюм така добре смърдииии.
11. Дядото на Петя си признава, че не знае как се повиват бебета, а той го успокоява:
– Е, спомни си как си повивал баба, когато е била малка!
Няма нищо ново, за това продължавам да споделям още за Фреди Heart Надявам се, че наистина ви е интересно Thinking
Скрит текст:
Цитат
"Повечето членове от семейството ни са адвокати или счетоводители, но Фреди настоя, че не е достатъчно умен и иска да прави музика и да пее. Съпругът ми и аз смятахме, че това е фаза, от която той ще излезе след известно време и очаквахме скоро да се осъзнае и да се върне към правилното обучение. Това не се случи, вместо това Фреди влезе в колежа по изкуства Ealing, където получи диплома по изкуство и графичен дизайн.
Бях особено тъжна, когато Фреди реши да напусне дома ни и се премести в апартамент в западен Лондон. Той винаги пускаше музика и възрастният съсед се оплакваше от шума, така че той каза, че е време да си тръгне. Казах му, че разбирам.
Първо имаше апартамент, а след това голяма къща, също в Кенсингтън, но когато не беше на турне, се прибираше редовно у дома. Той винаги е харесвал готвенето ми, особено моите сладкиши, сладко-кисело мляно месо и бисквити със сирене. Когато беше вече известен и канеше хора на вечеря, понякога ме молеше да му ги приготвя.
Освен това той винаги беше толкова щедър... Веднъж ми купи пълен комплект антични сребърни прибори за хранене, за да се извини, че не е дошъл на вечеря. Не ми харесваше да го използвам, защото беше много изискан, така че го изваждах само когато той идваше. Той също така ни покани на ястия, приготвени от неговия готвач и вдигна много шум за мен. Когато отидох в кухнята по навик да помогна, той настоя да седна и да се отпусна.
Често му казвах, че не харесвам дрехите и туниките му и се опитвах да го накарам да се подстриже, но той ми обясняваше, че това е, което трябва да правиш, когато си в света на поп музиката, и постепенно се научих да  приемам това.
Каквото и да правеше или обличаше, винаги го виждах като същото дете, което познавах, разказваше ни много вицове и винаги можех да намеря общ език с него.
Фреди направи повече за света през краткия си живот, отколкото много хора биха могли да направят за 100 години. Все още чувствам, че той е редом с нас, защото музиката му звучи толкова често. Това ме убеждава, че той все още е обичан от хората по целия свят, но разбира се никой не го обича толкова, колкото майка му."
Цитат
Майката на Фреди Меркюри Джер Булсара каза, че една от песните на сина ѝ по-специално е твърде болезнена за нея, за да се чуе след смъртта му
В интервю преди да почине през 2016 на 94 години, тя си припомни как се е борила да се справи, след като той почина през 1991 г., а Bohemian Rhapsody беше особен опус
"Отидох по магазините и много се развълнувах. Те бяха навсякъде из магазините, знаете, Бохемска рапсодия, Queen... Взех си една плоча и останах толкова доволна от себе си, че купувам нещо от първия запис номер 1 на сина ми. Разбира се сега ме боли като чуя песента. Боли", каза Джер.
Извиканото "мама" от Фреди дръпнаха струните на сърцето на майка му.
Фреди Меркюри се превърна в легенда с продължителна отдаденост от феновете по целия свят. За продължаващата му слава майка му също каза: " Гордея се с всичко, което се случва за моето момче. Изглежда целият свят го познава. Те знаят кой е Фреди Меркюри. Момчето ми беше гений. "
Джер Булсара
16 октомври 1922 - 13 ноември 2016 г.
Цитат
Когато Queen стартираха за първи път, те имаха новогодишен концерт в един колеж, но бяха спрени само след половин час шоу. Когато една група все още не е известна, хората могат да те приемат за даденост или като шега. Те казаха да си съберем багажа, за да могат да пуснат запис на албума за клиентите в бара. Фреди беше напълно отвратен. Той спореше с момчето, казвайки: "Тук имаш музика на живо, човече! И искаш да пуснеш записи ?! " Той наистина, наистина беше разстроен за това. Винаги звучеше добре, но години по-късно се забавлявах колко добър стана гласът на Фреди. Той беше абсолютно невероятен и можеше да удари и задържи практически всяка нота в творбата. Често съм се чудил как е възможно той да няма никакво обучение, изглеждаше невъзможно. Бари Мичъл (един от първите басисти на Queen)
Цитат
„В Queen имаше огромна конкуренция за писане на песни, без съмнение. Това беше основен фактор, който ни тласкаше напред. Много добре осъзнавахме, че трябва да бръкнем в себе си, за да сме в крак. Понякога Фреди пишеше много, когато се прибираше вкъщи, правеше планове и планове, и се връщаше с неща, изписани навсякъде в бележника на баща му. Той прекарваше много време в разработване на идеи. Но имаше и изключения, когато получаваше песента наведнъж. И често те са тези, които веднага ставаха.
Фреди използваше главно пианото си за писане на песни, но имаше моменти, когато получаваше вдъхновение, когато не беше около инструмента си. Може да е всяко преживяване като скейт на езерото. Една от последните песни, които той написа, „A Winter’s Tale“, е написана просто седейки, гледайки към планините от другата страна на Женевското езеро. Очевидно чуваше всичко в главата си, въпреки че нямаше никакви музикални инструменти със себе си. Спомням си как той влезе в студиото и каза: " Имам тази идея... просто ми дайте няколко минути.“ След това и вдъхна живот. Това всъщност е красива песен.
Друг фаворит ми е "The Miracle", която има невероятна лекота. Бих казал, че любимата ми песен на Фреди е „We Are The Champions“ – все още. И не знам колко пъти съм я свирил, но винаги измъква нещо от теб. Това е една от онези песни, в които дори ветровете да духат в грешната посока, пак звучи добре"
- Браян Мей, интервю март 2011 г
СПИСАНИЕ КЛАСИЧЕСКИ РОК
Цитат
Фреди Меркюри доминираше на сцената с цялата сила на ураган, но извън сцената той беше съвсем различен. Целият блясък биваше заменен от много срамежлив човек, подозрителен към хората и пазещ личното си пространство. Към края на живота си той се заобиколи с малка сплотена група приятели, на които чувстваше, че може да има доверие. След поредица от катастрофални и бурни връзки по света, той призна, че се е чувствал предаден от много от връзките си с мъже, но никога не е губил възхищението си от лоялността на една жена. Малко преди смъртта си той се погрижи да осигури на нея и двете й деца известна сигурност. Поради тази причина той реши да й остави най-ценното си притежание, своя дом - мечта. След като се съгласи да бъде кръстник на най-големия й син Ричард, той хареса идеята домът му един ден да стане дом на семейството. Много преди да каже на близките си приятели или други членове на групата, че има СПИН, Фреди споделя тайната си с Мери. От този момент нататък тя беше там всеки ден, за да се опита да го утеши. "Решението беше на Фреди кога да сложи край на всичко, той избра времето да умре.“ Мери каза на Дейвид Уиг: "Той знаеше, че това предстои. Той погледна смъртта в лицето и каза: "Добре, сега ще го приема, ще си отида." Но всичко беше спокойно и той почина с усмивка на лицето. След смъртта му Мери се премести в луксозната му къща, заобиколена от съкровищата на Фреди, нейните чувства бяха объркване и самота. "Това беше най-самотният и труден период в живота ми след смъртта на Фреди. Знаех, че ми е трудно да се примиря със смъртта му и всичко, което ми беше оставил. На Мери й отне много време да се примири с факта, че Фреди най-накрая е напуснал живота й завинаги. Минаха пет години, преди да успее да заспи в голямата му спалня. „Прекарах толкова много години с него, време, когато беше зле и имаше толкова много спомени в тази стая ... През тези моменти наистина изпитвах голяма любов към него. Това бяха моментите, които си спомнях всеки път, когато погледнех леглото му. Всеки ден седях с часове до леглото, независимо дали той беше буден или не. Той се събуди, усмихна се и каза: "О, това си ти, стара вярна любов" ... Загубих човека, когото смятах за моя вечна любов. Когато той почина, почувствах, че всъщност ние сме били женени. Изживяхме обетите си, направихме го в добро и в лошо, в богатство и бедност, в болест и здраве. И вие никога не бихте могли да пуснете Фреди, ако не беше умрял, а дори и тогава беше трудно."
Източник “Интервю на Мери Остин със списание OK (Дейвид Уиг)
Нашата красота Heart

Защо ли не излизат още снимки ? Thinking
Имайте хубав ден! Hug

# 273

Привет!!
Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
готини бисери Grinning
и аз очаквах повече Мави снимки, големи мързели са станали Wink
Днес пък СМИ/ https://www.magazinburada.net/magazin/kivanc-tatlitug-un-kral-ka … undan-h31332.html / тръгнали да пишат, че Къванч се отказал от Краля, щото искал повече пари Head Band И Серенай също искала/тя пък въобще  не е била включвана в каста/ изобщо само се чудят какви глупости да измислят Expressionless

едно видео от Тийми за Чачо и Къванч
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2211120
Цитат
Според журналиста на Hürriyet Мехмет Юстюндаг................
Що се отнася до Kıvanç Tatlıtuğ, той току-що приключи снимките на „Последно обаждане до Истанбул“, където негова партньорка беше Берен Саат, и се готви да заснеме третия сезон на популярния сериал на Netflix „Into the Night“, който ще бъде комбиниран със сериала "Якамоз С-245" ". Изглежда, че нито Çağatay, нито Kıvanç все още нямат нови сериали по телевизията.

желая ви хубава неделя!! Nature Sunny

# 274
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, споделеното и реакциите!!!

Дааааа, пристигнаха якетата на Мави,
но те не са много по-различни от миналогодишните.
Имаме ги.

Къванч, без да е играл Кралят, вече има корона,
и диамантите в нея са неговите роли.
Дали ще прибави още един диамант е въпрос на време.
А най-ценното му диаматче е Курт Ефе!!!

Чакам си Арман >>>

И едно Повикване >>>

Да се похваля >>>
Скрит текст:
Отивам на зъболекар.
Пращат ме на снимка на горния етаж.
Сестрата - Сакът можете да си го оставите тук.
Възмутена отговарям - А, не! Това ми е дамската чанта.
И да споделя нещо от моето единствено >>>
Скрит текст:
Какво правихте в детската градина днес?
Рисувахме.
Ти какво нарисува?
Гезно!
Каквоооо?
Г е з н о! Едно такова за за врабчета.
Аха. Гнездо.

Приятна неделя, дружки!!!

# 275
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, благодаря и за детските бисери , и за Фреди.
Айре, наистина тази новина изкача отвсякъде. Рускините обаче са намерили подобна новина публикувана и миналата година и както пишат явно някой журналисти разчитат на това, че хората забравят.
А снимките са от мобилното приложение на Мави. 😜
Очаквам тези дни да се активизират, може и заради трагедията в мината да са поотложили нещата.
Диве, много ми хареса това с короната и диамантите.
Да видим кога ще почнат снимките на Арман. Аз пък с нетърпение очаквам Ной.
Знам, че ще бъде шантава история, но ми се гледа Къванч в нещо ново. Особено като се сетя за мустаците, които имаше при пускането на Якамоз, сигурна съм, че с Онур Сайлак ще ни изненадат. Е, за десерт за сега си чакам Последното повикване с Берен.

А аз бисери имам толкова много, че все се каня да си ги записвам, можех вече книга да съм издала.
Накратко един от любимите ми.
Как се избира папа?
Затварят свещеници в една къща, оставят ги на хляб и вода, и който оцелее .

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 276
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss

Диве, Пепи, разсмяхте ме, благодаря! Kissing Heart
И на мен много ми хареса това за короната, така е!
Айре Heart Eyes те журналята, че се чудят какво да пишат е ясно, но някои им се връзват Stuck Out Tongue Closed Eyes
МАВИ се надявам да не се бавят дълго ...

Малко фотки зад кадър на КГ, май не сме ги виждали Thinking

Скрит текст:
Цитат
17 октомври 1977 г. - „Bohemian Rhapsody“ печели награда на Britannia (Brit Award) за „Най-добър британски сингъл за последните 25 години, на първите в историята Brit Awards
Наградите Britannia се връчват от британската фонографска индустрия на артисти, за които гласуват членове на звукозаписната компания BPI, а на 17 октомври 1977 г. Queen получават награда за „най-добър британски сингъл за последните двадесет и пет години“, „Bohemian Rhapsody“ '. Това беше високо признание и на всички членове на групата бяха връчени награди от телевизионния оператор Майкъл Аспен.
„Тъкмо се настанявахме в нашия хотел и разбрахме, че „Bohemian Rhapsody“ е отишъл на #1. Четиримата бяхме в асансьора и подскачахме нагоре-надолу и шибаният асансьор спря. Помислих си: „Боже мой, има група №1 в Англия, която ще се задуши в този проклет асансьор!“
Фреди Меркюри 1985  интервю
Ето някои невероятни факти:
Тази красива почти шест минутна сюита определено е вечна класика и се смята за една от най-великите рок песни на всички времена.
DJ Kenny Everett изигра ключова роля за издаването на Bohemian Rhapsody като сингъл – той го пусна 14 пъти за два дни!
Той оглавява класацията за сингли в Обединеното кралство в продължение на 9 седмици и ще продаде повече от един милион копия до края на януари 1976 г.
Тя е преиздадена шестнадесет години по-късно след преждевременната смърт на Фреди през 1991 г., още веднъж песента ще доминира в класациите за втори път в продължение на пет седмици. Той прекара общо 14 седмици на първо място.
Това беше единствената песен, която беше коледна номер едно в Обединеното кралство два пъти от един и същи изпълнител през 1975 и 1991 г.
Това е редовен запис в анкетите за най-велики песни и е обявен от Книгата на рекордите на Гинес през 2002 г. за най-добрия британски сингъл на всички времена. Песента е включена и в 500-те песни, оформили рокендрола на Залата на славата на рокендрола.
През 2004 г. тази класика беше въведена в Залата на славата на Грами. От 2004 г. "Bohemian Rhapsody" е втората най-пускана песен по британското радио, в клубовете и на джубоксовете общо след "A Whiter Shade of Pale" на Procol Harum.
На 30 септември 2007 г. за 40-ия рожден ден на BBC Radio 1, беше разкрито в The Radio 1 Chart Show, че "Bohemian Rhapsody" е най-пусканата песен от стартирането на Radio 1. Той е изтеглен или стриймван над 1,6 милиарда пъти.
През 1976 г., когато го попитаха за мнението му за „Bohemian Rhapsody“, лидерът на Beach Boys Брайън Уилсън похвали песента като „най-състезателното нещо, което се е появявало от векове“ и „изпълнение и отговор на една тийнейджърска молитва – на артистичност. музика.”
Освен това е бил номер едно в четири различни години, 1975, 1976, 1991 и 1992. Впечатляващо за песен, за която ръководителите казали на групата, че няма да се пуска по радиото поради дългото време.
Поздравления за Queen и шедьовъра на Фреди Меркюри!
Имайте хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 12:27 от queen_fenka

# 277

Привет в понеделник! Blush

Диве Hug и мен ме разсмя Wink
якетата са еднообразни, ама аз гледам фейса на Киво и колко е готин на тия снимки Heart Eyes
Пепи Hug за Ной Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, аз не съм ги виждала.......Hands V
а, че някои се връзват на "новините"....ами доста са тия някои Neutral Face

..........................
Елчин участва в предаване и чух, че споменава Къванч....
14:40
намерих видеото с превод

Имало ли е актьор, с който много искаш да играеш?
-Има разбира се, например Халюк Билгинер. Винаги съм искала да работя с него.
Той е актьор, който обичам и следя неговата работа. Да играя с него е като сбъдната мечта.
И разбира се бях много развълнувана да играя с Къванч.
Защото и двамата бяхме в една и съща агенция, виждахме се често и си казах: О наистина ли накрая ще играем в общ сериал? Но не беше като- О как се случи това? Беше като да играя с мой приятел.

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

..................
тая статия по-бива Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.tv100.com/basak-dizerle-mutlu-giden-bir-evliligi-ola … etti-haber-632431
Kıvanç Tatlıtuğ очарова с тази снимка! Няма такава красота! „Наистина невероятно“
Красивият актьор Kıvanç Tatlıtuğ, който е щастливо женен за Başak Dizer, стана тренд в социалните медии. Актьорът, споделил снимката, публикувана от марката, на която той е лице - в социалните мрежи, спечели коментара „Наистина невероятно“. Публикацията беше залята от харесвания в ТТ и СМ.
Kıvanç Tatlıtuğ, привлича вниманието както с красотата си, така и с актьорската си игра. Известния актьор, женен за Башак Дизер, изпита радостта от бащинството през последните месеци.

Пожелавам си снимка/и с КБТ!! Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 14:14 от Airra

# 278
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вчера ето това ме развесели.

На няколко пъти ми излиза тази снимка и накрая я направих на скрийншот, за да разбера защо има името на Башак .
Всъщност това е постер на филм или сериал, който се казва "Най-щастливото момиче на света", а коментара отгоре е "Башак Дизер ли участва в него?".
Да , Елчин е споменала Къванч, видях коментар в нейната група във Фейсбук, че само за двама свои колеги е говорила в това интервю.
Айре, чакам да ти се изпълни желанието.
Мноооого дълбоко се покриха.
Мави докато се наканят ще дойде време за пролетната колекция.
Но по-важното е да кажат дата за следващия филм.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 279
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitug-cephesinde-flas/10401/
от Бирсен
превода ми е изцяло автоматичен............

Светкавично се появи информация за Къванч Татлъту, който напусна сериала "Ако кралят загуби" заради сценария.
Kıvanç Tatlıtuğ завърши снимките на филма "Last Call For Istanbul", в който той сподели главната роля с Берен Саат, през последните няколко седмици. Всички очакваха красивия актьор да се завърне на екран със сериала „Ако кралят загуби“. Татлътуг обаче се отказа да играе в сериала. Наскоро той съобщи това решение на Онур Гювенатам, шеф на OGM Pictures.
Междувременно се появи интересно твърдение. Твърдеше се, че Tatlıtuğ иска 1,5 милиона TL на епизод и тъй като продуцентът не иска да плати тази сума, Tatlıtuğ напуска проекта. Това твърдение обаче се оказа неоснователно.
Разбра се, че Tatlıtuğ вече се е договорил с производителя за цената, която включва продажби в чужбина. Известно е, че единствената причина Tatlıtuğ да напусне сериала е сценарият. Когато сценарият не му беше изпратен, известният актьор не искаше да чака повече.
Междувременно напоследък в задкулисието се изрече светкавично твърдение за Kıvanç Tatlıtuğ. Говори се, че актьорът отново е получил предложение за ролята на Аслан в сериала "Семейство" на Show TV от Керем Чатай, шефът на Ay Yapım. Оказа се, че Tatlıtuğ е първият играч, получил предложение за сериала, чийто сценарий е подписан от Хакан Бономо. Твърди се, че Татлъту, който не е приел предложението, тъй като по това време е чакал сценария на „Ако кралят загуби“, сега отново е поставил сериала „Семейство“ на дневен ред.
Керем Чатай отложи за известно време семейния сериал, след като не успя да вземе желания актьорски състав. Ще продължа да докладвам за новости по отношение на сериала, в който се споменават имената на велики актьори като Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu.

........................
Пепи, готино предложение- Башак ли участва? Wink /пупу 🧿, да не я урочасаме /
Цитат
Но по-важното е да кажат дата за следващия филм.
Ноя го чакам в началото на 2023 Hands V
а Мави сигурно чакат да завали сняг в Турция Grinning

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 15:20 от Airra

# 280
Айре, малко съм объркана.
Най-вече от информацията, която също Бирсен беше дала за договор с OGM за два сериала и два филма. Този сериал е  на АУ, това ме обърква.
Мисля, че малко съм гледала "Семейство Сопрано", но нямам никакъв ясен спомен.
За този сериал се споменаваше Ибрахим и Озге доколкото си спомням, но нещо не се разбраха.
Ще видим какво ще стане.
Във всеки случай Къванч не е играл мафиоз, така че ще бъде нещо различно ако приеме.
Само Тони Сопрано не беше ли по възрастен?
Но пък турската версия сигурно ще е по различна.

# 281
И какво стана въртяхме сукахме пак Ай Япъм направо не знам на кое да вярвам вече.... 😂

# 282
Диди, Къванч снима Потъналият Ной с AY за Нетфликс,така че едва ли е прекъснал връзките с тях. Мен по скоро ме учудва желанието да се връща на телевизията, ако разбира се новината е вярна.

# 283
Привет отново, дружки! Hug
Айре Heart Eyes много новини си донесла, браво! Kiss Значи все пак е мислил наистина да участва в Краля, допускахме го, защото наистина никога не потвърди, но и не отрече 2 години този слух, заради това бяхме повярвали, а и Бирсен го написа много убедено. Ами наистина няма да ги чака, я, те с този сценарий се уляха, да видим дали изобщо ще стане. И какво излезе на края ? Че всички глупости, които се написаха не са верни Stuck Out Tongue Closed Eyes Да видим и за Семейството какво ще стане, този път изобщо няма да се хващам, докато не чуя лично от Киво Smile Анна е писала за някакво интервю във връзка със сериала  Thinking
Да! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
а Мави сигурно чакат да завали сняг в Турция Grinning
Пепи, да, мафиот не е играл още. Би било интересно. А ти защо мислиш, че този Аслан ще е прототипа именно на Тони Сопрано ? Проверих другите имена, които се споменават, действително са утвърдени имена всичките, актьорът ако не се лъжа играеше психопат в Справедливостта на Кара. Джанан също е много известна, само последната не я зная каква е, но е на възраст, явно и тя е известна. И аз малко се учудвам, че иска да се върне все пак по тв - то, че и не иска да чака, но това само може да ме радва. Нетфликс си е Нетфликс, но и зрителите по тв-то го чакат, друго си е, да живнем и ние покрай него, но този път няма да се навивам, обещавам, да не ме полеят отново със студена вода Thinking
Диди, Къванч е голям приятел на Керем Чатай, та нищо чудно и заради него да се е навил,но по- вероятно е да му
е допаднал сценария, защото ако не желае нещо, знаем, че никой не може да го накара Smile Но, ще видим Thinking
Много ми хареса този колаж!

Лека вечер! Hug

# 284
Пепи, Фенче Kissing Heart благодаря за коментарите ви Hands Plus1
Както предположих и преди, Къванч е бил заинтересован от ролята в Краля и сериала.
Дали наистина иска да се връща на тв. екран? Не се знае колко ще приеме и тази роля, зависи от сценария и не само...
Аз отдавна имам желание да го гледам като мафиот, в противоречив образ.
Нямам представа от Сем. Сопрано, не съм го гледала.
това са писали арабите.............
Цитат
Аслан е син на голямо семейство и управлява нощен клуб. Той е много проницателен човек, когато става въпрос за семейните и бизнес проблемите му. Той се превръща в мрачен и мистериозен човек  .
Пепи, договор за сериал се сключва в последния момент....едва ли Къванч има сключен договор за сериал от преди година, все пак всичко се случва.....

Диде, ти нещо против Япъма ли имаш? Wink
аз честно казано си предпочитам ОГМ- по-интересни и успешни сериали правят.

предложение за партньорка Hands Ok HandHands Plus1

лека Nature Stars

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:41 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт