Отговори
# 600
Ние ползваме овлажнител+пречиствател. Взехме го, защото е комбиниран уред. Но преди това в продължение на седмица-две, постоянно се мереше влажността - 30%. Прекалено сух въздух. Върши работа, защото не махнахме уреда за измерване на влажността. Имах една позната, която беше купила овлажнител, защото се топлеха на климатик, но се оказа, че при тях е прекалено влажно и дори трябва да се вземе уред за абсорбиране на влагата. Така че, не взимайте на сляпо -вземете измервателен уред и тогава решете.

Аз и двете бременности съм с контракции, пих/пия само магнезий и не се отразиха на шийката и двата пъти. Нормална си е.
 Ох, нямам търпение да дойде другият петък и да ми бъде последен ден на работа. После 2 седмици болничен и излизам 45-дневния...

# 601
  • Вестерос
Какъв уред за измерване за влажността имаш?
Нямам търпение и аз за 45-дневния...

# 602
Кухненски часовник на Miele - измерва час, влажност и температура. Механичен е, но е разграфен на отделните проценти и така се ориентирам. Иначе и от домашните станции за измерване на температура има такива и за влажност.

# 603
Да, веднъж, всичките хапченца се разтварят във вода, аз в хладка по 5 пия, но ако имаш по- сериозни оплаквания, може и повече, 7, 10. Няма да навреди. Аз освен това, към тях прибавям и шусл сол 1, за усвояване на калций, нея само по 1 слагам и ги пия заедно всичките. Така ми е казвала хомеопатка.

quote author=kristina112233 link=topic=1480494.msg45361759#msg45361759 date=1664447525]
Момичета, един път на ден ли се приема шуслерова сол 7?
[/quote]

# 604
Момичета, от къде купувате сутиени за кърмене? Гледам в нета, на безумни цени са... Искам да си набавя 1-2. Ами нощници за болницата или бикини за след раждане?
Моят термин е 10.12,но вече накупих почти всичко, да е готово, с малки изключения.
Живот и здраве, дай Боже всичко да е наред.

# 605
  • София
Момичета, от къде купувате сутиени за кърмене? Гледам в нета, на безумни цени са... Искам да си набавя 1-2. Ами нощници за болницата или бикини за след раждане?
Моят термин е 10.12,но вече накупих почти всичко, да е готово, с малки изключения.

В Лидл имаше бюджетни сутиени за кърмене. Не знам дали ще намериш налични бройки все още бяха по 13 лева. Иначе има и в немските магазини, но там са по-високи цените. Аз имам 2 от там по 35 лева броя.

# 606
В HM има хубави - 2 броя за 45лв, приличат на спортни и могат да се ползват и за спорт.
Иначе в Лидъл ми бяха огромни... чашка B ми приличаше на D😅

# 607
35-45 е Ок, аз гледах по 60-70 😵 Благодаря ще проверя 😊

# 608
Аз взех от HM 2бр бяха 50лв мисля, имаше и по-ниски цени, но пък нямаше номерации.  Аз на чашка доста съм качила и реших да не рискувам с такъв в които няма място,понеже все пак и гърдите ще се пълнят 😀 клинове също си взех 2 за 35лв с много голяма препаска на корема много удобни

# 609
в Джъмбо ги има по 15 лв и са много удобни аз си купих няколко, и в момента съм с такъв , че другите ми пречат вече.

# 610
Здравейте момичета, за овлажнителите - ние купихме за бебка защото и у дома е сух въздуха ( имаме метеостанция тя показва и влажност) , марката е Lanaform около 250лв беше преди два три месеца в Техмарт. Сутиен за кърмене си поръчах от Алиекспрес за проба хареса ми и ще си поръчам още един. Поръчах дрешки за бебка, но съм ги прибрала ще изчакам малко и ще ги изпера и изгладя. Количка, стерилизатор  взехме  , другата седмица трябва да пристигне кошарата с матрак, и подложки за количката . За сега май е това Simple Smile

# 611
  • Вестерос
Нощници си взех от квартален за бельо, бяха по 8,50, същите ги гледам по сайтове над 18 лв 😶
Сутиените са ми голям проблем, тъй като съм по принцип с голям бюст чашка Д. Взех един от уай Кики, обаче тук във форума срещнах мнения за някакви безшевни сутиени с гел банели, аз без банели не мога, скъпи са доста, но рискувах и взех един. Вече трети ден съм с него и е супер удобен. https://dundio.com/carriwell?product_id=85750&page=2

Взела съм си и два потника за кърмене от Лидл.

За бикини нямам идея дали да са еднократни или просто памучни по-големи 🤔

# 612
Здравейте,  имате ли основен списък за новородено, по който сте пазарували за дома? Аз още нищо не съм купила, освен две дрешки.

# 613
Момичета, вие всичко ли предварително ще вземате? Аз се бях спряла на варианта с капариране на количка и столче, но май никой не го практикува това 🙄

Munepiue, ползвам от групата и на Вис Виталис и допълвам всичко в екселска таблица. Този на вис Виталис е с квадратчета и си отмятам какво е приготвено. От както тръгнах да следвам списък, нещата много се ускориха.

# 614
  • Вестерос
Здравейте,  имате ли основен списък за новородено, по който сте пазарували за дома? Аз още нищо не съм купила, освен две дрешки.
Някой беше споделил един сайт с примерен списък, аз по него се водих и си допълвах.

Това е моят
Скрит текст:

Дрехи
‌боди с дълъг ръкав -4,5
‌ританки/панталончета- 3,4
‌ромпър-3,4
‌жилетка/блуза- 3,4
‌чорапи- 3,4
‌лигавник- 3,4
‌шапка- 2,3
‌космонавт
‌комплект за изписване( боди, жилетка, ританки, шапка, одеялце)
‌одеяло- тънкo и дебело
‌ръкавички

За навън
‌количка
‌чанта за количка
‌кошница за кола
‌слинг?
‌одеяло за разходка

За спане
‌кошара
‌чаршафи- 2,3
‌матрак