💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 819
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата. Записвам се с глас за червените. Еднакво искам и жълтите и сините на реката. И продължавам да искам Алекса да влезе при безстрашните, за да събуди мъжете там. Филип не заслужава да остане сам срещу всички при жълтите. От резервите, освен Чакалов, който и да си тръгне ми е все тая. Толкова малко ги дават, че направо ги забравих.

# 16
  • Вестерос
Мерси за темата, изгласувах се.

# 17
Резервите трябва да са много глупави, за да изгонят Веселина, която няма шанс да стигне до племената, а ако стигне - ще е първи пътник. Но точно това очаквам да видя.

# 18
Благодаря за добре оформената тема! Оценяваме старанието!
Гласувах за победа на Супергероите, много им симпатизирам вече. Но има голяма вероятност Безстрашните да спечелят, все пак най-слабият плувец от племето им вече е изгонен. Ще видим. Simple Smile

И на мен са ми любимци Супергероите!!!

# 19
Благодаря за темата и за статистиката! 🤗
Страхотни сте, момчета!

От промото се вижда, че единият от отборите води, но не се знае какво има в сандъците, тъй че интригата остава.
Искам победа за червените и един сърбин в отбора на Жени, че да събуди мъжкото в мъжете.

# 20
  • София
Благодаря за темата! Искам жълтите на реката. Жени ще откачи. Мисля, че Непобедимите ще отидат в резиденцията.

# 21
Мисля, че сините ще са на реката. Даваха ги напред във водата и после Димо се дереше: аууу, какъв обрат (или нещо подобно:))))))

# 22
  • Буркина Фасо
Благодаря за темата! Искам жълтите на реката. Жени ще откачи. Мисля, че Непобедимите ще отидат в резиденцията.
и там да е ще я уредят някак си. Smiley

# 23

Прави впечатление рекордно малкия набор от минуси. Само 4 човека засега. Определено ми харевсва каста този сезон.

Нали знаеш - на малко прасе и нов началник не се радвай, че не  се знае каква свиня ще стане Joy
Аз все още очаквам с какво ще ни изненадат участниците, независимо дали с хубаво или лошо Grinning

И аз благодаря за темата!

# 24
Аз хубаво отговорих в анкетата, че Веселина ще е първата изгонена от Резервите, но ако говорим за така любимите на всички стратегически ходове, то тогава най-умно би било да я оставят. Не е силен противник, дори да влезе в някое племе ще я изгонят при първа възможност, просто не е заплаха.

# 25
Ако предположим, че Алекса, Чакалов или Гайтанов успеят да влязат при жълтите на първата битка, защото са силни физически играчи, то тогава според мен има много голям шанс Иван да се опита да привлече Веселина и да направят коалиция да изгонят някой от останалите силни играчи. Казвам Иван, защото дава вид на "схемаджия", дали е така ще видим. Въпросът тук е кой ще е третият, който ще пробват да придърпат, защото 3 гласа са достатъчни да изгонят някого. В надкаста коментираха, че Чакалов бил казал във визитката си, че може и стратегически да играе и бил недоволен, че са го изрязали, така че ако е така както казва и не успее да победи в първата битка, може да ни изненада с някой стратегически ход. Другият вариант е приятелката на Борис да се съгласи да гласува за някого от мъжете.

# 26
  • София
Искам Веселина да влезе при жълтите , ще стане сеир Simple Smile

# 27
За мен няма значение кой отбор ще попадне на реката. За червените ще ми е малко мъчно, защото втора седмица си е вече проблем. Има играчи от жълтите и сините, които определено ще бъдат забавни на реката. Който каквото си заслужи.
Много ми е интересно движението на Резервите. Кой ще изненада отборите, че има попълнения!

# 28
  • London
Ще ви кажа, че Елина според мен се знае с Чакалов и навярно с някои други.....като приятеля на Стратимир например. Боби според мен поддържа с тях контакти и навярно и тя било за някакви клипчета, тренировки или други спортни занимания в тези среди. Та за нея според мен Чакалов няма да гласува и те ще са там няколко човека със спойка. Ще излети Веселина освен ако продукцията не даде някаква игра по нейната специалност....въженца и нещо от сорта тип Мани. Тя спортува ли нещо, пропуснала съм?Но на съвет Елина и 1-2 там ще се пазят според мен.

# 29
Ще ми е интересно да видя дали както миналият сезон ще предложат имунитет срещу грошове.
Миналата година го направиха на много ранен етап на състезанието.
Виктория не я харесвам с тези си закани, но бях сигурен че те ще спечели битката.
Не разбрах,но Филип май не взе никакви грошове.

Общи условия

Активация на акаунт