Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 19

• 84 354
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 300
48 дни без цикъл, с ежедневно главоболие, подут корем, спане на отворен прозорец. Изобщо не ми е комфортно Sad

# 301
В моя календар пише вече 54 дни. Главоболието ми е почти постоянно, съчетано със замайване и сериозно нощно потене. На работа съм парцал. Днес съм планирала да си купя меносан. Чета добри отзиви и не е скъп.

# 302
Момичета, относно Вечерната иглика. Някой има ли продължителен опит с нея? Има ли някакъв ефект или нежелани реакции? Купила съм си Вечерна иглика от био магазина на Зоя БГ. Пише, че им е един от най-продаваните био продукти. А фирмата производител също е много добра.

# 303
След като ми маза три дни и онази вечер спах добре, вчера пак беше  ад вечерта. Отвивах се завива се потих се преобличах се, беше ужас. Чудех се дали да не почна пак ремифемин.

# 304
Цикъл няма как да се спре. Нито с Калций нито с Витамин С. Цикъла е излющване на маточната лигавица, която все от някъде трябва да излезне и излиза със кървене (цикъла) от матката. По принцип Витамин К се използва за спиране на кръвоизливи.
Абсолютно е възможно спирането, а и изпробвано - с 1000 мг. витамин С, първия ден силно намаля, а после спря. Приемът на витамина помага да започне цикълът, но след като започне е добре да се спре приемът, точно за да може да"излезе".

Felicity King, на мен игликата ми помогна за болките в гърдите преди цикъл.

# 305

На мен не, но аз и не пих продължително. Може да е от значение. Така или иначе нямах дори минимално подобрение и се отказах. Търпя си всеки месец.

# 306
Само да спомена, че
пия трети месец Еутирокс 0,25.Първият месец имах ужасни болки в гърдите, последващите два-нищо.Едва-едва някакво леко усещане в яйчниците около овулацията.Гърдите нищо, никаква чувствителност.

# 307
Фелисити, момичета, записах консултацията. 25 лв. струва с опция за отговор до 16 часа през приложението Healee.
Сега ще чакам отговор. 🤞
За вечерната иглика втори месец я пия, нямам ПМС, преди да я пия гърдите мииии, ужас.

# 308
Аз за гърди при болки  пиех и ФемикурН, с аврамово дърво. Докато не ми дойде и спирам. Зимата пиех вит А и Е.

# 309
На мен не, но аз и не пих продължително. Може да е от значение. Така или иначе нямах дори минимално подобрение и се отказах. Търпя си всеки месец.
И количеството има значение. Аз пиех 3 капсули от 1300 мг. - това е максималната доза. Ако пиете по една капсула или концентрацията е по-малка, няма да има кой знае каква полза. Поне месец трябва да се пие, за да се усети ефект, това все пак не е аналгин.

# 310
Аз също пия вечерна иглика, но по 1 капсула на ден. Има ефект също. Обаче някъде четох, че трябвало да се пие до Ову и сега не знам кое и как е правилно🤔
Относно вит А и Е, внимавайте какви форми на витамините приемате. В Геротаюин не са хубави форми, даже са токсични (аз затова и не пия вече, че такова ПМС ми беше докарал, че свят ми се изви)

# 311
... И количеството има значение. Аз пиех 3 капсули от 1300 мг. - това е максималната доза. Ако пиете по една капсула или концентрацията е по-малка, няма да има кой знае каква полза. Поне месец трябва да се пие, за да се усети ефект, това все пак не е аналгин.

Аз за игликата в тази тема бях чела още миналата година може би. Със сигурност съм пила месец, за дозировката - според листовката е било, нямам никакъв спомен как съм приемала. Щом все някой е доволен, все е нещо. Макар че няма как човек да знае от какво не го е боляло, защото аз имам месеци в годината, броят се на пръстите на едната ми ръка, без болки. Ако беше съвпаднало с приема на иглика, щях да напиша, че съм видяла ефект.

# 312
Аз също пия вечерна иглика, но по 1 капсула на ден. Има ефект също. Обаче някъде четох, че трябвало да се пие до Ову и сега не знам кое и как е правилно🤔
До първия ден на цикъла знам аз, за да може да се повлияе на ПМС, и след приключването на МЦ - приемът се продължава. Да, и с една капсула може и да има ефект, ако вероятно нямаш чак толкова сериозни проблеми с тежък ПМС.

# 313
На мен ми трябва за хормонален баланс, не е свързано с ПМС.

# 314
На мен ми трябва за хормонален баланс, не е свързано с ПМС.
За ПМС дадох само като пример, всички имаме предвид хормонален дисбаланс.

Общи условия

Активация на акаунт