Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 19

• 84 255
  • 1 039
  •   3
Отговори
# 525
Здравейте, красавици. Не съм се обаждала понеже:
Този месец нямам никакви оплаквания (вкл  и от пулс, кръвно и т.н. и т.н), пия си игликата, утре почвам дуфастона пак.
Купила съм си и еди колаген с вкус на кокали, ама кво да правя, ще го пия. И да ви питам вие като се раздвижвате, пукате ли, щото аз да, после като го открих това, като един Шерлок преследвах децата, мъжа и колегите да ги тествам пукат ли, повечето -да. На какво се дължи според вас това?
Желязо и на мен са ми казали, че се спира при цикъл, ама не знам по каква причина. Аз си го обяснявам, че все едно се хвърля на вятъра.
А иначе съм скокнала в съседната тема за вадене на мъдрец, днес ми го извадиха и пак съм в много bad mood.😥 аман.

# 526
Аз пукам с едното коляно отдавна, но последните години шията и гърба много.Дължи се на дефицит на съединителна тъкан и слаба мускулатура

# 527
  • София
Не ми пукат ставите, ама на дъщеря ми как и пускат коленете. Все я карам да пие колаген с хиалурон и не знам си какво още, ама тя ме отсвирва, а е само на 27. Не знам на какво се дължи.

# 528
  • на земята
Здравейте,някой пил ли е това за горещи вълни

# 529
Здравейте,някой пил ли е това за горещи вълни

Аз, пия Ремифемин и съм доволна. Ведъж, в аптеката го нямаха и ми предложиха феминорм. Купих го и изпих опаковката. Не усетих разлика. Може би разликата е в това, че ремифемиха се пие сутрин и вечер, а феминорма по три пъти на ден. Продължих с ремифемина.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 09:01 от flora3054

# 530
snejna, само иглика ли пиеш и по колко? Или по скоро това, че нямаш оплаквания се дължи на дуфастона, който си приемала?

# 531
  • Бургас
И аз пукам -гръб предимно, едната става на таза, врат и по-рядко някое коляно.Аз имам мускулатура.Който и да питам, нямам категоричен отговор от какво е.

Ходих преди 5-6  години на едни процедури тип масаж, но с изпукване.Все си мисля, че почна след това.

# 532
snejna, само иглика ли пиеш и по колко? Или по скоро това, че нямаш оплаквания се дължи на дуфастона, който си приемала?
И аз се присъдинявам към питането. Ефекта е от Игликата или след Дуфастона? От колко време взимате Игликата?

# 533
Фелисти, демонче, според мен ефектът е от Дуфастона, но си взимам и игликата, че не пречи, мисля, 2-3 таблетки от по 500 мг взимам.
Явно при мен Дуфастон действа, нека мине и този цикъл, да кажа. По принцип хормоните ми на книга са "в норма", може дисбалансът да е бил малък, но все пак да го е имало и да се е повлиял.1🤔🤗
Галчудо, никога не съм ходила да ме изпукват  не е от това, но е мега дразнещо.
Ох и да ви кажа станах свръх чувствителна към всякакви такива звуци, свързани със здравето и тялото, като изхрущя на врата или гърба  и ми се повдига. Вчера като чух как се откъсва мъдреца, пак щях да ливна стомашното съдържимо, ама не бях яла от страх, та нямаше какво. Пролях бая сълзи, според мен лекаря ме помисли за куку.
А може ли хрущенето да е от колагена, някак съвпаднаха нещата, та се чудя. 🤔

# 534
  • Бургас
В смисъл от пиене или от липса? Аз не пия от доста време, но преди пиех.

# 535
Знам, че ще ме помислиш за луда, но от пиене. Щот сега се загледах, че този дето пия е за красавици (сиреч коса, кожа, нокти, тип 1и 3), а другия дето трябва да пия за бабки😁 (за стави и хрущяли е тип 2) го нямам. Са и него ще купя, да се наливам. Помня преди години четох един роман за жена серийна убийца и тя пиеше по една шепа добавки и аз си викам, близо съм, да превъртя. 🤮

# 536
  • Бургас
Знам, че ще ме помислиш за луда, но от пиене. Щот сега се загледах, че този дето пия е за красавици (сиреч коса, кожа, нокти, тип 1и 3), а другия дето трябва да пия за бабки😁 (за стави и хрущяли е тип 2) го нямам. Са и него ще купя, да се наливам. Помня преди години четох един роман за жена серийна убийца и тя пиеше по една шепа добавки и аз си викам, близо съм, да превъртя. 🤮

Няма, аз пък мисля, че от него получих кръвоизливи и не е еднократно наблюдение и не само от един вид, от последния пък мисля, че ми прецапваше и сега не смея да пия никакъв.Но по времето, в което взех да хрущя пиех колаген, така, че нищо чудно да има общо.

# 537
И аз си бях купила, да пия колаген на прах тип2.... Да си заздравя чревната лигавица и тн.... Аз където си имам проблеми с червата, обаче с тоя колаген стана Страшно!.... Такива колики, газове, спазми.... Ужас. Четох из форума някъде и някои други се оплакваха от същото и го спрях👀🧐

# 538
Демонче, аз поради тази причина съм се насочила към колаген на таблетки. Дали също ще дразни червата?

# 539
Има ли ефект от тези лекарства за кисти по аптеката от сорта на кистстоп или друг?

Общи условия

Активация на акаунт