Любовен проблем

• 14 207
  • 364
  •   1
Отговори
# 15
Откъде накъде ще се вменява задължението човек да пуска в дома си всеки кукуригалник, който е решил да се довлече непоканен?

# 16
За мен не е нормално да оставиш навън по тъмно сама жена. Независимо от причината.
Да, не е права да отиде без предупреждение, ама и той може поне да слезе да се видят.

Чак пък "кукуригалник"....!?! Все пак са били близки, не е като да ти звънне леля Пена от съседния блок...

Като цяло двамата са се разминали в желанията си и няма какво да се залъгва авторката ,че може да промени нещо, а просто да продължи нататък.

# 17
С любовта е трудна работа, но усмихни се живееш на уредено място. Насред туристическия сезон от бургас за созопол автобусите свършваха към 9:00 вечерта, а вие дори в полунощ имате извън сезона.

# 18
Тя по принцип може и да не е, но с тази си постъпка той точно това си е помислил, или, че е много жалка, но и двата варианта не са добри.
Авторке като цяло тая работа я пиши бегала.

# 19
започнахме да се караме , аз започнах да му затварям телефона, да не му вдигам... държах се дръпнато и заради това може би и той се отдалечи леко от мен
Е явно той също търси нещо мило, а не дръпнато. Ти всъщност как оценяваш собственото си държание спрямо него?

# 20
Чак пък "кукуригалник"....!?! Все пак са били близки, не е като да ти звънне леля Пена от съседния блок...
Били. В минало време. Не намирам за ОК идването непоканен в дома на бивше гадже, за да се изяснявате. Ако това беше направено от мъж, щяхте да препоръчате да се обади в полицията, нали? Точно кукуригалническа е постъпката да се натресеш непоканен пред чужд дом. Това си е живо извиване на ръце от типа: "Нали няма да ме оставиш на улицата в тъмната страшна нощ? Виж колко път съм пропътувала заради теб!" Много правилно не ѝ е отворил.

# 21
  • София
Значи само скандали като бяхте заедно, пък сега зор да си го връщаш... защо? Прав е, видно не сте били един за друг. Ясно ти е заявил каква му е позицията, продължавайки да настояваш се превръщаш в досадница и тормозител.

За какво ви бяха скандалите и защо ти е да си връщаш човек, с когото не се разбирате?

# 22
За мен не е нормално да оставиш навън по тъмно сама жена. Независимо от причината. Soul Free да, това и така, но това, че е жена не я прави 100% безопасна личност. Както има мъже, които крадат и могат нещо да ти направят, да те ударят, бият или нещо подобно, така има и жени. Така че ако не познаваш някого на 100% няма как да го допуснеш в дома си, особено афектирана в случая. Откъде да знае момчето какво ще и прищтрака.

# 23
Дори нищо да не ѝ прищрака, не може да си позволява такова агресивно нахлуване в чуждото лично пространство и изнудване. Тя точно на това е разчитала - че мъжът няма да остави на улицата сама жена и го е използвала като оръжие.

# 24
За мен не е нормално да оставиш навън по тъмно сама жена. Независимо от причината. Soul Free да, това и така, но това, че е жена не я прави 100% безопасна личност. Както има мъже, които крадат и могат нещо да ти направят, да те ударят, бият или нещо подобно, така има и жени. Така че ако не познаваш някого на 100% няма как да го допуснеш в дома си, особено афектирана в случая. Откъде да знае момчето какво ще и прищтрака.

Дори нищо да не ѝ прещрака, не може да си позволява такова агресивно нахлуване в чуждото лично пространство и изнудване. Тя точно на това е разчитала - че мъжът няма да остави на улицата сама жена и го е използвала каот оръжие.

Да беше слязъл поне да говорят за няколко минути. Както казах, не е случаен човек, а някой, с когото си си лягал до преди известно време....
Както и да е, явно не са един за друг.

# 25
За мен не е нормално да оставиш навън по тъмно сама жена. Независимо от причината.
Да, не е права да отиде без предупреждение, ама и той може поне да слезе да се видят.

Като цяло двамата са се разминали в желанията си и няма какво да се залъгва авторката ,че може да промени нещо, а просто да продължи нататък.

Когато си решил че трябва да скъсаш въпреки болката, то трябва да скъсаш. И да си твърд спрямо манипулации като "сама безпомощна жена в нощта". Какво казвате на жените дето не получават отговор на чувствата си? Режеш блокираш отвсякъде и по никакъв повод не се срещаш, не следиш нито в социални мрежи нито на живо. Cold turkey. Е някъде през една тема го прочетох.

# 26
  • София

Тя е демонстрирала, че не разбира от дума, така че слизайки при нея само би й подхранвал нездравословното поведение. Колкото и гадно да е, това е правилната реакция, поставил е граници и не е позволил да се натрапва насилствено и да го манипулира. А се вижда, че на нея и това не й е достатъчно, така че определено не трябва да отпуска дори леко.

# 27
Да беше слязъл поне да говорят за няколко минути. Както казах, не е случаен човек, а някой, с когото си си лягал до преди известно време....
Аз не бих слязла точно заради опита ми се се извиват ръцете с толкова евтини номера.

# 28
А защо ти е да го връщаш?
Викам първо да разберем защо му се е репчила. Защо, наистина, авторке?
Защото, може да е много мил , грижовен и отдаден, но има един минус обижда хората несъзнателно. Бяхме на събиране и пет пъти ми каза, че едното момиче било много интелигентно, след това ми  намерил някаква работа (без да ме попита) но ех разбираш ли съм нямала нужното образовоние. Реално аз работя, в сферата на интериорен дизайн, не мога да стана адвокат или счетоводител,  просто така го каза и ме засегна... След това се ядосвах, защото беше много зает, реално си беше така работи от сутрин до вечер, но  винаги можеше да ме извика, да отида за няколко дена да се видим, да прекараме било и няколко часа след работа, но не го правеше.

# 29
ПС: Що за идиот трябва да си да оставиш човек на вън по тъмно и дори да не слезеш да говорите или да го пуснеш вкъщи?!?
Аз. Имам се за човек, не идиот или парцал. От написаното аз оставам с впечатление за кофти екземплярКА (ще си спестя някои епитети), която се е усетила твърде късно и сега хленчи, че получава напълно адекватен отговор на собственото си поведение.

П.п. след последния пост всичко е ясно. Тотално извън лигата си.

Общи условия

Активация на акаунт