Любовен проблем

• 14 274
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Какво излезе накрая, щели сме да изпуснем влака?

# 196
  • Paris, France
Аni, мъжът явно е екстроверт и обича да е в компания и с приятели, а ти искаш доста интимност и заедност. С моя мъж сме така, но всеки е толерантен към желанията на другия, а ти не си. Сама виждаш,че не си пасвате, ама да говорите, та да говорите. Свършило е, следващият.

Сама виждаш, че връзката е била конфликтна и не сте се разбирали, но настояваш и упорстваш, което бившият вижда като слабост, глупост и досаден характер. Досадна си, face it!

Не ти влиза в работата работи ли баща му или не и дали бившият го издържа или ще го издържа. Много е грозно да си вреш носа в чуждите финанси. Може би затова ти е потърсил по-платена работа преди да ти бие шута????????????

Не е имал желание да се ожените, споко! Да живеете заедно, защо не? Вързала си се на приказки, с които много мъже, както Как Сийка ти обясни, омайват стари моми. Явно ти личи от 100 километра, че търсиш сериозна връзка. Мъжът е много млад за брак. Днешните 30 годишни мъже не искат, все още, да се обвързват. Наивна си.

Излизай с мъже, най-различни, без очаквания, без да им вярваш на 100%, забавлявай се и все нещо ще изкочи.

# 197
  • София
Вината се търси навсякъде, само не в авторката. И момъкът не бил читав, но щом тя си мълчала, и бил длъжен да стои с нея. А защо й е, като не е доволна от него, един бог знае. Сбъркана работа. Поредното его изпълнение на жена, която си мисли, че ще вземе някой и ще си го нагоди както й харесва, а той е длъжен да е готов и доволен.

# 198
Защо нападнахте така авторката? Щом се е сърдела,  значи е имало защо. Щом тоя мъж я е карал да се чувства по тоя начин, значи той е провокирал с действията си такова поведение.   
И какво ?  Да му търпи настроенията и характеропатията , та да е добрата Тя.  Айде нема нужда да сме без мнение и подлога на всеки мъж.
Който е за теб ще те уважава и търси.
Единствено не те подкрепям в това да го търсиш и да се унижаваш повече. Пускаш го по пързалката и да пасе.

# 199
Е то същото може да каже и мъжът в тези отношения. Никой не я кара да търпи и да се примирява, но ако човека отсреща ти е важен има подходящ начин да му кажеш и покажеш как се чустваш и какаво не ти харесва. Фасоните и номерата са доста отблъскващи дори и да не харесваш човека и да не виждаш бъдещето ви заедно.

# 200
Има някакво садистично удоволствие, което много хора от форума удовлетворяват като засилват негативите на хора, пускащи теми с проблеми. Няма перфектни хора. Естествено има хора с големи проблеми, за които са виновни самите те до голяма степен. Ама някои им прави кеф да засилват това. Онзи е такъв, този е онакъв. И т.н.

# 201
Да, бе, засилват другите ? Тази не й чува главата ! Изобщо не вдява от край, приключих с теб ! Ще записва второ вишО, заради момъка ! Значи, тя вижда бъдещето си с тоя човек ?!
Я си представи, че някоя, с която си скъсал ти цъфне някоя нощ под прозореца ? Какво ще обясняваш на жена ти ?

# 202
А по-нагоре и момъка го хейтиха - как не бил и взел такси, не знам какво.

Да, всеки има грешки, но от садистичен кеф ние ги раздуваме.

Я разкажете вие за перфектните си животи. Как имате перфектни връзки, професии, тяло, ум и т.н.

# 203
  • София
Не мога, хващам уроки.

# 204
Ние имаме не перфектни, а НОРМАЛНИ животи и връзки. Нещо, което авторката няма. Защо ли?

# 205
Futbolero, как не ти писна да философстваш? Досаден си като авторката.
Всеки има грешки, да, но къде пък видя садистичен кеф да ги раздуваме? Авторката е пуснала тема, иска съвети, ние си даваме мнението. От какъв зор ще си разказваме нашите животи, ние ли търсим съвет?
Аз авторката не я познавам и честно казано слабо ме вълнува какви поразии нанася върху личния си живот. Сама ще си блъска главата после. Виж, бих се притеснила, ако ми е приятелка или роднина, но ми е никаква. Споделям безпристрастно мнение и давам съвети, за да може евентуално авторката да се успокои и да не се пренавива толкова. Щом смятам, че и тя, и мъжът са инфантили, какво да й кажа - много сте готини, мацко, а ти продължавай в същия дух?

# 206
В тази тема въобще не говорим за перфектно. Едва се борим да обясним на автора какво е адекватно поведение - и адекватните хора й дават съвети да не бъде луда. Не е нормално да ревнуваш при всеки комплимент към друга жена. Не е нормално да не приемаш “не” за отговор. Не е нормално да твърдиш, че искаш някого, а да го третираш зле. Не е нормално и да го обичаш, но да искаш да го очерниш. Типичен случай на токсичен човек и аз като жена бих се чувствала много уплашена, ако ме третират така. Не може само защото е жена, държанието й да бъде оправдано. Също толкова опасно и отблъскващо е.

# 207
Правила съм много грешки, но изобщо не мога да си представя да тормозя така някое бивше гадже ! Той ми е казал "край", но аз отивам през нощта под прозореца му. Ами, често казано, ако някой ми го направи това на мен, ще се изплаша яко, няма да сляза, ще си помисля, че може да ме нарани. Определено би означавало, че човека не е съгласен с моята воля. На никой не му е ок да го притискат и то безцеремонно, без да се съобразява.

# 208
  • София
Защо нападнахте така авторката? Щом се е сърдела,  значи е имало защо. Щом тоя мъж я е карал да се чувства по тоя начин, значи той е провокирал с действията си такова поведение.  
И какво ?  Да му търпи настроенията и характеропатията , та да е добрата Тя.  Айде нема нужда да сме без мнение и подлога на всеки мъж.
Който е за теб ще те уважава и търси.
Единствено не те подкрепям в това да го търсиш и да се унижаваш повече. Пускаш го по пързалката и да пасе.

Тя се бута да го търпи, не я бутаме ние. Ако му беше показала пътя, едва ли някой щеше да я укори. Обаче тя хем недоволна, хем несъгласна, като той е казал, че не са един за друг. Е какъв е вариантът тогава? Или го търпи, или го натиска да се променя, или се разделят. Тя не иска да се разделят, само дето връзките са между двама, и той вече е взел решение да се разделят. Освен насила да се съберат, и после да решава авторката ще търпи ли, или ще го мъчи да се променя по неин вкус... Ама пичът явно не иска да участва в това.

# 209
Не е нужно да имаш перфектен живот, за да адресираш отблъскващо и манипулативно поведение, когато го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт