Любовен проблем

• 14 274
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Всички сме првили грешки, но предполагам, че повечето около 25-тата си година сме се поспряли и така да го кажем съзряли, на 31 години вече няма с какво да се оправдае такова поведение.

# 211
  • София
Има минимум социални умения /поведение/, които следва да си усвоил на 31.
Ако ни чуе относно личния живот, ще и е в полза и в социален, работен и т.н.

# 212
Няма какво да го мислиш повече, че даже цели 14 страници коментари, размисли и страсти за "момче", което твърдо е заявило, че повече нищо общо не иска да има с теб.
Давай следващия, но първо поработи върху ниското си самочувствие, защото ти прави много лоша услуга и се опитай да си контролираш повече емоциите. Не всяка похвала към друга жена значи, че не цени теб самата.

# 213
Сериозно ли мислите, че ако знаех че е с друга щях да отида ?  Или, че ще ходя да го тормозя  повече? Нито съм му писала защо ме заряза и някакви психо съобщения, нито нищо. 
Реално мисля, че ако бяхме седнали докато сме във връзка да изговорим нещата, нямаше да се стигне до тук , и съм го казвала му го казвала не веднъж, но той предпочиташе да се правим все едно нищо не се е случило и всичко е 6 точки.
Разбрах, че нещата се говорят не се бяга от тях.

Да, бе, засилват другите ? Тази не й чува главата ! Изобщо не вдява от край, приключих с теб ! Ще записва второ вишО, заради момъка ! Значи, тя вижда бъдещето си с тоя човек ?!
Я си представи, че някоя, с която си скъсал ти цъфне някоя нощ под прозореца ? Какво ще обясняваш на жена ти ?

# 214
Авторката отчаяно иска семейство и деца и съжалявам, че така се възползват от нея. Познавам жени като нея и в главата си разиграват пълния сценарий, представяли са си брак с този мъж, изведнъж греда... Отнета ѝ е фантазията за бъдеще. Ако си намери някой наистина сериозен ще се кротне и няма да има изпълнения. Несигурността, недомлъвките, намеците от страна на мъжа съвсем влошават нещата.

# 215
И откъде пък знаеш, че не е бил с друга ?

# 216
И момчето на 30 не е стока от допълнителните обяснения. На първата почивка ще вика приятел, който И той да си вземе една курва... Цялата работа е щото и е говорил за семейство и дете, които авторката отчаяно иска, и от там следва всичко. Както и отказва да приеме, че няма да стане. Трудно, но реалността се приема рано или късно

# 217
Е, виж сега, ако те лъжат, вината не е само на лъжеца. То може и някой женен да лъже, че ще напусне жена си, но що му се връзваш?!

# 218
  • София
Аз цяла тема не мога да разбера, авторке, защо ти е този човек, след като отношенията ви не са вървели, не ти е харесвало как се държи с теб и не желае да комуникира по важни за връзката ви точки? Твоето е хем боли, хем сърби. Или пред нас преиначаваш нещата, или си се вманиачила да го имаш, само защото той вече не те ще. Кой прав, кой крив, за мен той е стигнал до правилното заключение, като е преценил, че не сте един за друг, и ако осмислиш нещата трезво, според мен и ти ще стигнеш до същото.

# 219
Ако ме е лъгал, нямаше да иска да се преместя при него но вторият месец . Имал е сериозни намерения, поне в началото. Като цяло се разбирахме доста добре.
[/b][/b][/b]
Е, виж сега, ако те лъжат, вината не е само на лъжеца. То може и някой женен да лъже, че ще напусне жена си, но що му се връзваш?!

# 220
Има минимум социални умения /поведение/, които следва да си усвоил на 31.
Ако ни чуе относно личния живот, ще и е в полза и в социален, работен и т.н.

Ти само предполагаш, че си ги усвоила. Хубаво е другите да те оценят. Аз лично не бих ти дал чак такава оценка в усвояването.

# 221
  • София
Обещанието за съжителство, сватба и бебече, деактивира всички сигнални ракети, трасиращи куршуми и открит огън.

История стара като света за всички налични копърки.

Футболеро, пак ли нервите хлопат?

# 222
Абе това с намирането на работа на човек дето хал-хабер си няма, че му търсят, пък после и нямал нужния ценз, малко ми звучи като пълна измишльотина, да ви кажа. А тя даже му се вързала и се засегнала, че я изкарва тъпа. По-скоро е трябвало да му се изсмее и още тогава да й стане ясно, че нещата от негова страна са сериозни само на думи.
Как ще ми търси някой на мен работа без да ме пита първо искам ли, не искам ли? И то работа, която изобщо не е по специалността ми. Мятал я е на върбите, "момчето" Simple Smile
Заради което пък съвсем няма нужда да го търси и да се изяснява повече.
И мен като момиче са ме запознавали с родините си хора, които изобщо нямат намерение за сериозна връзка, камо ли женитба. Не е гаранция изобщо това, че човекът държи на теб.

# 223
Обещанието за съжителство, сватба и бебече, деактивира всички сигнални ракети, трасиращи куршуми и открит огън.

История стара като света за всички налични копърки.

Футболеро, пак ли нервите хлопат?

Не бе не хлопат. Лично отношение имам специално към теб. И то е на фона на натрупвания в общуването и изводи, които съм си направил. Казвам ти нещата абсолютно неемоционално. Нещо като съвет.

# 224
  • София
Стига си ми се натискал, бе, не можеш да си ме позволиш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт