Любовен проблем

• 14 301
  • 364
  •   1
Отговори
# 75
Още от първия пост като видя 30+ годишни момчета и момичета, ми става ясно на къде са отишли работите. Като те чета, все едно става въпрос за някоя тинейджърка или 20 годишна, не за жена на 30. Тия номерца с фръцкане и сърдене не минават при всеки, а особено след една възраст са направо отблъскващи. Другия път като имаш проблем с дадено поведение или постъпки, просто седни и ги обсъдете, без подобни изпълнения особено на месец връзка. Тва със следващия, тук работата е отишла вече.

# 76
Според мен точно над 30 трябва да можеш да дадеш точно кратко и ясно защо режеш някой, с който си имал взаимоотношения. И трябва да е максимално ясно. Примерно - малко ми е секса, гаден е секса, миришат ти краката, много си емоционален, мега си неемоционален и т.н. С конкретни примери. Това показва, че цениш човека, познаваш себе си и си оценил адекватно проблема. Нали не сме на 15, че като няма пеперуди всяка вечер и да се правя на интересен. Особено ми е странно мъж да не може да се аргументира за това. Жените обикновено им е по-трудно, щото те гледат как ги кара да се чувства мъжът и не могат често да оценят от къде е дошла загубата на емоцията.

Много сте заблудена. Когато станете над 30 години, трябва вече да сте наясно, че никой няма да ви даде обяснение защо е постъпил така. Когато един човек ти каже, че това е краят или спре да се обажда и пише, това означава, че всичко е приключило между вас двамата. Всеки продължава по пътя си. Всеки гледа собствения си комфорт. Щом не се чувства добре с вас, спира отношенията с вас. Знаете ли и аз като вас чаках обяснения да ми бъдат дадени от бивш приятел, приятелка, роднина. Но после разбрах, че никой не ти дава обяснения защо е постъпил по този начин. Когато търсите вие обяснения от тези хора и ги търсите, вие се унижавате и ставате жалки в техните очи. Те ми намразват още повече. Научих се и аз да не давам обяснения на никого защо съм постъпила по този начин. Когато не се чувствам добре в дадена връзка - любовна, сексуална, приятелска, роднинска, игнорирам този човек, като спирам да се обаждам, пиша, не отговарям на обажданията или не отговарям на смс-и, в социални мрежи, когато те пишат и т.н.

# 77
Когато решите да се правите на "ощипана мома" недейте се чуди като ви покажат гейта за заминаващи пътници.
Оттървал се е човека.
Другия път пак чупки и фасони, и пак ще има "Пътниците за Франкфурт на Майн да се явят на изход Щ-8".

# 78
Ама как ще кажеш на някой, че мирише и т. н.? Ще търся по-благообразно обяснение. Да не обиждам човека...
Това и ако не искам връзка, и при късане.

# 79
Втрещява ме наративът аз му правих фасони, той сега защо ме заряза. Звучи ми като на*рах се, защо смърди. Ми така.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 19:27 от Нарцùса

# 80
  • Тра-ла-ла
Авторке, само ти ли ходеше на крака у тях в неговия град? И как хем е искал още на 2рия месец да се принесеш при него, хем после зачезва със седмици и се прави на зает? Реално за 8 месеца колко пъти сте били заедно на живо? Да не е някой позастаряващ, натискан от родата да хване булка, за да преизпълни плана?

На мен ми е плашещо, някой да втория месец да иска да се принеса при него, в друг град с всичките му усложнения

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 19:28 от Джулая

# 81
Големия проблем на авторката е психарския подход. От милото момче нямало и следа, а къде отиде отвореното момиче, което е затваряло телефони? Значи само си го манипулирала със сръдните си, а сега те е яд, че не ти играе по свирката? Бил е хлътнал за малко, отблъснала си го и вече не си му интересна.  Не разбирам какво толкова странно има - когато отношенията са пресни, могат лесно да се променят. Не си си изиграла картите, съответно си изгубила играта.
Забрави го, но и помисли за твоето отношение, много е налудничаво. Нормалните хора приемат отказ адекватно.

# 82
Ако не го цениш, да го лъжеш ли?
Точно след съзряването човек започва да се грижи за собствения си комфорт, а не да си създава негативни емоции с обяснения защо някой или нещо не го кефи.

Защо ще имаш връзка с човек, който не цениш. Връзката трявба да включва приятелство и любов. Ако Приятелството включва харесване.

Но да речем, дори да се променят чувствата, човекът отсреща заслужава искрен отговор. Ако ще с една мацка 3 пъти да съм излезнал, бих бил откровен с нея. Тук говорим за връзка с месеци. Една връзка включва много инвестиции и пропуснати ползи. Всеки във връзката инвестира време, емоции и ресурси. Съответно пропуснатите ползи са, че ако не е бил в тая връзка е можело да намери друг по-подходящ, но той за да е верен и лоялен е режел другите. Следователно все пак като се прекратява връзката - нужно е някво обяснение и то да е смислено.

Лорелада - ами точно това не ме кефи. Това го и правят повечето жени - не дават конкретика. А даже често както казва един ютубър, нарочно сговняват връзката, за да накарат мъжът да я прекъсне. Уж негова била идеята. Еми - да трудно е да си откровен, ама как другият човек да израстне, ако не си. Ако един човек греши нещо - и му го каже директно, той може да реши, че просто не си е подхождал с този конкретен. Но ако и друг му направи същата забележка - тогава един интелигентен човек ще може да се усъвършенства. А в случая мацката кво разбира - че пичът изведнъж му е спряло да му е готино. Ама защо - не знае.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 19:28 от Futbolero_B

# 83
  • София
Казал е, бе. Вече не сме заедно, не искам да живеем заедно, приключихме.

Каква точно конкретика трябва?

Зрели хора са това, имали са катаклизми, разменили са си реплики и дуплики, отдръпнал се е.
Не се е събудил една сутрин да изчурулика “мило, късаме” и да е гръм от ясно небе.

Авторката не цели да разбере причината, а да го склони да се съберат.
Да не е балама?

# 84
Е, ще израстне. Ще се обиди.
Някои неща е по-добре приятелите мъже да ги кажат. Един вид да го посъветват. Ама явно не го правят...
На Футболеро отговарям. Simple Smile

# 85
Авторке, той не те иска и не сте един за друг. Ти с този детски акъл не знам с какъв ще се хванеш, но този го отпиши. Дори не знам кое те кара да смяташ, че има шанс да се съберете и то за дългосрочни отношения.

# 86
  • София
На 30+ е пределна възраст да се научиш кое поведение е социално приемливо и кое не е. Когато ти кажат няколко път "Не" в различни форми и ти продължаваш да не вдяваш, следва фазата с досадата и накрая - с грубостта.
Авторке, поведението ти издава съществени липси и комплекси, поработи над тях, защото  ще са пречка и при други връзки.

# 87
Авторке, винаги съм се чудила на хора, които не приемат Не и Край. Продължават да се натрапват и търсят. Казано ти е веднъж деликатно, втори път съвсем разбираемо, а ти се натрисаш пред дома му. Защо?! Нямаш ли себеуважение? На какво се надяваш..?! Че той се прави на интересен, както си играла ти ли?

И да е имало нещо, приключило е.  Приеми го и продължи напред.

# 88
Не мога да дефинирам каква е мацката от 5 поста. Понякога емоциите и писането в интернет не могат да дадат пълната представа за една личност, която никога не е еднопланова и със сигурност има и плюсове и минуси.

Но ако я познавах мацката, бяхме ходили там един колко си месеца, бяхме споделяли общ покрив, планове и мисли, проблеми и радости...бих й отделил 1-2-3-4-5 часа ако трябва и да й разясня на дълго и на широко защо смятам, че вече не трябва да сме заедно. И съответно бих и дал конкретни примери, и то ще гледам да са поне 10тина примера и съответно с конкретно дефиниране на поведението, което не ми е харесало. Така смятам, че е редно.

# 89
Футболиста, нито е бременна, нито имат ипотека. Тва са неща принципно дето не се правят за 2-3 месеца връзка, именно по тази причина. Иначе е просто, да не ползва тези номерца следващия път, а и ако въпреки това бе се получи, да не прави драми ксто за края на света. Ей за тва се пробва, вижда се ще я бъде ли, няма ли. И ако няма, кой от къде е по живо по здраво. Амс обяснения, ама драми, сълзи и сополи при нощни посещения, честно не сме тийнове.

Общи условия

Активация на акаунт