Любовен проблем

• 14 311
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
Просто сметнах, че не е нужно да го добавям в началото. Знам, че аз съм виновна за моето цупене, но както казах имам и провокация не съм човек който тръгва да се държи така от нищото. И да с момчето трябваше да седнем и да говорим по навреме, сега може би нямаше да я има тази ситуация.
Да не знам адреса защото той живее в друг по-малък град до моя и винаги ме е взимал  с кола ( аз не съм шофьор) или когато съм ходила с автобус ме е взимал от автогарата. И да беше пратка която искаше да си поръча, но не е добър в това да прави поръчки по интернет.
Нещо взе да си противоречи историята. Да нахлузваме ли кънките?

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:59 от Ani_1990

# 106
Ani, няма нужда отношения на няколко месеца толкова да се коментират. Казал ти е, че не те иска - по-голяма конкретика от това няма. За какво са ти всички други аргументи? Нищо не сте влагали, няма толкова изгубено време, защо да не си кажете чао? Просто приеми, че началото е медения месец, не го вгорчавай с кофти характера си. Ако ще и да говорите 3 дни къде точно се е обърнала колата, няма да го върнеш. Трябва да си проведеш разговор със себе си. Кое те кара да си манипулативна, защо си обсебваща и какво да направиш, за да приемаш поражения. Честно казано дори да е искал само малко да се посърди, с психо преследванията само си го отблъснала тотално. Никой нормален човек не обича да го третират като затворник или заложник. Има право да прекъсне връзката по което време иска, не му трябва и повод.

# 107
Чакай сега. Тази интелигентната му знае адреса, а ти не? И вместо въобще да не го споменава това, той ти го навира в очите?
Хъм.
Работата е ясна.
Отказала си му да живеете заедно и проблемите са започнали.
Оставил те е навън през ноща?
Понеже е мъж.
Ти си на 30-тина години.  Трябва ъжете да тичат след теб, а не ти след тях.
Та така. Имаш за задачка - намираш си мъж, на който му пука за теб, не се лигави какви са другите жени понеже ти му отделяш от времето си и с теб прекарва добре, ако имате проблем той трябва да те търси и да го решава.
Така ще действа мъж, който те цени.
Жените имаме право на своите емоции, цупене дори.
Има и такива, които от самото си раждане вече знаят какво поведение е приемливо за пред великия.
А твоят е някакъв смешник.

# 108
Айде пак се почна, оставил я навън през нощта? Да не би да я е викал, да не би да и дължи нещо? Казал е край, ясно и категорично, човека може просто да не му се гледат сълзи и сополи. Просто такива изпълнения не прилягат на хора 30+, има си начини да се получи нужното изясняване ако има нещо неясно, и тва определено не е. Изобщо цялото поведение на авторката е детинско, а цитирания случай със интелигентното момиче едва ли е без предистория. И в крайна сметка нищо не е станало, за няколко месечна връзка, разминавания в характери, темпераменти, поведени или просто не достатъчно привличане след първоначалното. Случва се и го знаем всички, кофти е, когато си се впрегнал, но такъв е живота. Изправяш се и продължаваш, преди тва се справяш с мъката както можеш.

# 109
  • София
Ани е хубаво да сивземе поуките от тази история и да даде най- доброто от себе си нанатък.
Аз съм жена, но мразя истерични, необрани, инфантилни жени.
Всеки човек може да изрази несъгласие и да бъде чут, без да се налага да повтаря до откат или да вика, затваря телефони.

# 110
Ооо взех си, повярвайте реално съм нямала много връзки, от приятелките ми виждам същото поведение. Трябваше ми доста време да го разбера къде греша, и го направих.
Само, че аз не избирам някой с който да ми е удобно, а такъв с който бих искала да остана цял живот и ми е хубаво. Незнам ще кажете, че съм романтична и тъпа навярн, но хора не е ли това любовта ? Да те кара да настръхнеш ?
Ани е хубаво да сивземе поуките от тази история и да даде най- доброто от себе си нанатък.
Всеки човек може да изрази несъгласие и да бъде чут, без да се налага да повтаря до откат или да вика, затваря телефони.

# 111
  • София /Абсурдистан
Е как да слезе, горе е била следващата, за която е мило момче.
Точно това си мисля и аз, имал е гости Simple Smile

# 112
Абе тука не прекалявате ли вече с триенето? Като го няма написано и вече няма такава истина. Това малко като в брак дето викаш нека изневерява ма аз да не знам. И няма ли как да се спре вече с тия тъпи реклами дето ми излизат, едни еспадрили пет пъти го цъкам и пет пъти ми вика че са свършили. Ми махнете го тоя рекламодател некоректен е! Никаква разлика между него и оня дето ти сваля звезди за да те вкара в леглото и после спира си вдига телефона.

# 113
За мен има значение, разберете хора аз не си избирам някого за ден два, виждах всичко в този човек и той в мен ( в това съм сигурна)
Затова не се предадох и го търсих...
Не рева за всеки връзка и да не съм психопат.
Ani, няма нужда отношения на няколко месеца толкова да се коментират. Казал ти е, че не те иска - по-голяма конкретика от това няма. За какво са ти всички други аргументи? Нищо не сте влагали, няма толкова изгубено време, защо да не си кажете чао? Просто приеми, че началото е медения месец, не го вгорчавай с кофти характера си. Ако ще и да говорите 3 дни къде точно се е обърнала колата, няма да го върнеш. Трябва да си проведеш разговор със себе си. Кое те кара да си манипулативна, защо си обсебваща и какво да направиш, за да приемаш поражения. Честно казано дори да е искал само малко да се посърди, с психо преследванията само си го отблъснала тотално. Никой нормален човек не обича да го третират като затворник или заложник. Има право да прекъсне връзката по което време иска, не му трябва и повод.

# 114
Ani, докато не си приемеш проблемите, няма и да ги решиш. Не съм професионалист да ти поставям диагнози, не съм си позволила и в предният пост. Държанието ти е налудничаво и ако не мислиш, че ти трябва промяна това няма да е последния мъж, който ти се изплъзва в най-хубавия период от връзките.

# 115
Чета някои теми и се учудвам, че хората стават все по-инфантилни. Наричат се " момичета" и "момчета" , а са жени и мъже на 30+. Някога на тия години мъжете революции са вдигали, до не много отдавна на 30+ жените да родили по 2, че и повече деца, а сега бършат сълзи и сополи, че някой не ги иска.

# 116
Изпитвам известни съмнения да е имало повече от 10 срещи с този. Пишеше нещо за пропуски от по 2-3-4 седмици. 4 седмици са почти цял месец. Пък връзката на 8 и липсва на съществена информация 6, ама това нямало значение, имало значение, че Марийка от компанията е много интелигентна. Някак ми звучи да са гаджета, само дето той не знае.

# 117
  • София
Мен пък ми е интересно, че този маниер е привнесен от приятелките.
Каква успеваемост имат тези жени сред мъжкото съсловие?

# 118
Авторке, момчето отдавна е голям мъж, който работи. Сърдиш се за това, че няма много време, защото работи. Изкарва си хляба, не си клати краката на дивана. Тези твои редовни цупенея и скандали са изключително натоварващи за който и да е. Три седмици не му вдигаш, затваряш му под носа? На 13 или на 31 си? Никой не обича подобни сцени за щяло и нещяло, а да му ходиш на крака през нощта си неканена си е чисто емоциално изнудване, което си прилагала през цялото време, но на него вече му е писнало и е теглил чертата. Не сте женени от 20 години с 5 деца, обяснения не ти дължи.
Като човек, подложен редовно на такъв тип изнудване, мога да ти кажа, че то не води до желания резултат да получиш, каквото искаш, а напротив - отдалечава хората от теб. За ситуацията сама си виновна, не го знаем той цвете ли е, не е ли, но едно е ясно - твоето поведение не е здравословно и повечето хора не биха го търпели. Стягай се и със следващия постъпвай по-умерено и леко със сръдните

# 119
  • Далечният изток
Авторката е на 15, а темата е пързалка.
Никой не може да ме убеди, че с този начин на изразяване, с описаното поведение, става въпрос за жена на 31.
Ако не е пързалка, тогава някое девойче си играе на влюбено в голям батко на 30+.
Ако пък историята е действителна и главната героиня е реална жена на 31, то тогава по-добре да замълча...

Общи условия

Активация на акаунт