Любовен проблем

• 14 301
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
Няма значение на колко години, ако си без опит и емоционална интелигентност си обречен да се държиш като дете. Или ще се обиграе и освести или цял живот ще се вживява на Кари Брадшоу.
До тук не забелязвам някаква самокритичност, което е много лош знак. По-скоро ще има още теми, преследвания и безсънни нощи.

# 121
Аз си мисля, че темата може и да е реална и авторката наистина да е на 31-32, защото и аз съм срещала жени с такова мислене и поведение. Инфантилен и хлапашки манталитет, който не съответства на възрастта. Изобщо не се учудвам, че авторката няма много опит с мъжете - ако имаше, нямаше да се държи по такъв нелеп начин.

# 122
  • София
Абсолютно ясно си е казал човекът защо не желае да е повече с нея, и след това също толкова ясно е заявил, че нещата са приключили. И след тези две заявки, авторката все пак решава да ходи непоканена да иска още. Не знам играч ли е, какъв е, но е бил напълно честен и ясен, а тя е продължила да се натрапва.

Милото отношение вече го нямаше,   заяви ми ,че вече не се виждаме и нещата не са както преди, че вече не иска да живеем заедно защото го ядосвам много... Попитах го дали иска да започнем отначало ? Отговорът му беше  да изчакам да му приключи работата до месец. Когато се прибрах в моят град, също не ме потърси, правих опити за комуникация, отговаряше само на въпросите ми, но без да ме пита нищо, с една дума пренебрежително отношение. Реших да го оставя няколко дена да помисли, и когато реших да му звънна, ми прати смс в който пишеше - Приключих с теб ! Не сме един за друг...

Авторке, първо с инфантилно поведение си развалила отношенията ви, после с още по-инфантилно поведение си показала на мъжа, че е взел правилното решение, като те е разкарал. Като сте били заедно си демонстрирала, че не си доволна от отношението му, а като те е зарязал си се сетила, колко е готин и как много го искаш. Такива игрички на иди ми дойди ми може да минават сред 20-годишните, но зрелите хора бягат от тях. Понеже може би не осъзнаваш, ще ти го кажа - с този човек нямаше да ти се получи, дори да бяхте останали заедно. Ако те беше прибрал обратно, щеше пак да започне да те дразни и пак да се стигне до скандали и раздяла. Причината е в теб. Защото не знаеш какво искаш, нито как да се отнасяш с мъжете. Докато не се научиш, трудно ще задържиш връзка. Та вместо да се чудиш как да притиснеш този, работи върху себе си, за да имаш шанс със следващите.

# 123
Радвай се, поне не те разиграва, казал ти е точно и ясно какво иска. Някои нямат този късмет и дълго време се лутат.
С какво точно го ядосваш?

# 124
Реално не знам причината, само предполагам, че е заради цупетето ми.
В началото си мислех, че е защото не съм се преместила навреме, после като каза че не иска ми светна, че не е заради това.
И реално той спря да ми звъни не аз. Минаха 3 седмици, ни вест ни кост и накрая събрах смелост и му се обадих. Видяхме се после, държеше се студено в началото, после малко се поотчупи, почна да ми дава смесени сигнали другият път като отида еди си какво.... даде ми някаква надежда за която да се хвана.
Говорих с него, ( направо настръхна като отворих темата) тогава разбрах, че ми е много обиден. Извиних се обясних му, че осъзнавам грешката си и че  няма да се повтори! Понареди си ме лекичко така пак по самочувствието ми. (направо потънах в земята казвам) Друг на мое място щеше да му  тегли една ...Но нищо не отговорих , точно за да му покажа че нещата няма да са както преди и съм си взела бележка!
След това спомена да не се притеснявам, че не съм виновна, че сме различни и пак да не се притеснявам и пак смесени сигнали, хвана ме за ръката пак еди какво си напред във времето и пак надеждата...
После се прибрах, писах му отговаряше но до там. След 3 4 дена се обадих (ако не го бях направила, можеше още да се чудя имам ли приятел нямам ли) И сутринта на другия ден ми изпрати смс Приключих с теб ! Не сме един за друг.
Точно заради смесените сигнали, ходих след това да говоря с него.

Ама защо приемате непременно, че не ù е обяснено и не са отделени 1-2-3-4-5 часа да ù се разясни?
Има хора, които са оперирани от чувството 'усещане'. И 180 пъти да им обясниш защо не ги искаш - няма да чуят - точно както не са чули и на третия път. Точно както е героинята тук.

# 125
  • у дома...
Какво не разбра първият път, та ходи втори?

"Момчето" на колко години е? И за какво толкова беше цупенето? Само заради споменатата девойка?

# 126
Не е било редно да ходиш при него толкова късно, вече ти е казал, че нещата няма да станат. Освен това каквато и да е причината очевидно той не може да реши проблема. Ако наистина искаше да е с теб щеше да прави милион компромиси и да се самоунижава.
По-добре сега край отколкото да отлагате.

# 127
Защо за да бъдат двама човека заедно някой трябва да се унижава и да прави всичко, за да се докаже пред отсрещния? Здравите хора предпочитат хармонични отношения и ако не им се предлагат такива или се отвращават или само отегчават. Момчето не мисля, че има някакви грехове в случая. Даже ако беше реагирал на манипулациите както тя очакваше, тогава щях да кажа, че и той нещо дава накъсо. Наплашил се е, изстинал. Авторката и в последния си пост, защитава лабилността си. Истината е, че друга на твое място нищо нямаше да му тегли, щеше да продължи с живота си и да не го мисли въобще. Като толкова много си го харесвала е трябвало да си супер готина с него. Не знам колко човека вкупом трябва да ти говорим едно и също и ти толкова упорито отказваш да поемеш отговорност. Неслучайно и човека така бързо и категорично те е разкарал - ни се водиш, ни се караш.

# 128
Ако наистина искаше да е с теб щеше да прави милион компромиси и да се самоунижава.
Като човек, който в момента точно това прави, много горещо не препоръчвам. Това е изключително нестабилен начин за градене на отношения.

# 129
Кви самоунижения и милион компромиси? Тва си е рецепта за катастрофа, не за нормална връзка. Всъшност нормалните хора нито ще се самоунижават, нито ще направят милион компромиси, просто ще отрежат както е направил този мъж.
И не разбрах, паузата заради цупененето ли беше, или цупенето е било заради паузата? Щото има съществена разлика.

# 130
Средство да покажеш, че си готов на всичко да спечелиш някой, така правят упоритите хора. Когато наистина се харесва двойката - не прави впечатление. Но в случая като авторката, която се унижава пред човек, който е приключил с нея изглежда глупаво и излагащо.

# 131
  • София
Самоунижението винаги е глупаво. Има и достойни средства да спечелиш някого.

# 132
Странно, но точно тва готов на всичко има точно обратния ефект, силно обратен ефект, поне при мъжете. Загубил достойнството си мъж, а и жена също, буди само присмех и съжаление, а не желание за нещо друго

# 133
Според мен авторката твърде много се натрапва и това е доста дразнещо. Без значение дали мъжът дава смесени сигнали, авторката ако уважава себе си (няма признаци за това), трябва да спре да се занимава с него, да се научи как зрял човек се държи във връзка и да го има предвид за следващите си връзки. Грозно е такова поведение, особено за жени над 30.

# 134
  • София
Смесените сигнали са съвсем явни.

Общи условия

Активация на акаунт