Приятелят ми се заглежда по момичета

• 11 112
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
Добре си направила, че си се разделила с него. Ако е вярно де. Хубаво е човек да се види през очите на непознатите.

# 211
Колкото до възрастта. Аз на 20 приличах на 15-годишна. Възможно е човек да се заблуди. Дори и ти.
Но с оглед, че имаш малка дъщеря, мисля, че си направила правилния избор.

И според мен е постъпила разумно.

За възрастта абсолютно е така, аз бях/съм от другия тип - винаги съм изглеждала по-зряла от годините си. Безброй случки и реакции, някои са като виц, други чак звучат неправдоподобно, ако друг би ми ги разказал.

# 212
  • София
Той мъжкият нагон ще се съобрадява с административни ограничения като пълнолетието, да, да. Значи, девойката ще е полово зряла, ще прави секс от няколко години, обаче злощастният зрял мъж като я види ще си завърже либидото и автоматично ще го развърже, точно на датата, когато същата стане на 18 години.
Тъй като повечето посегателства към деца са от мъж, е нормално жените повече да се притесняват и въображението им да рисува какви ли не ужасии. Знаем достатъчно случаи, в които следващ партньор на майката е насилник, но тя или е достатъчно тъпа, за да види, или се прави на сляпа и глуха.
Така че би било чудесно и двата пола да опитат да се поставят на мястото на другия. Като гледам - поне тук засега не се получава.

# 213
Как можете да сравнявате влечението по непълнолетни момичета с това да видиш хубава вещ и да си я пожелаеш? 🤦♀
А ако жена ви види хубаво момче на 16 и така го пожелае? А ако някой пожелае така вашето дете?

Според мен 15годишна да ходи с 25 годишен е много много по-нормално, отколкото 20 годишна с 55 годишен или 70 годишен. Ама в случая обществото като е казало йок, йок.

Абе похотливко, той ако е сам сигурно ще ходи да ги задява.

Пак спекулации. В крайна сметка, ако има нещо незаконно, момичетата да се оплачат. Имаме полиция и да действа. Не може бг мама да го съди човека. И то без доказателства. Тука малко минаваме като 1984 (книгата) - престъп-мисъл. Аз бих се определил като супер добра душа човек, помагам на всеки, мил, грижовен....но понякога чисто базово са ми минавали мисли в съзнанието. Не е като да не съм си помислял....ами какво ако...отиваме в книгата 1984 и филмът Minority report и вече осъждаме хора за мислите им, така ли?

А какво ще кажете ако някоя зряла дама на 45 спи с някой 16 годишно момче, което примерно е 25 сантиметрова палка и е космат като маймуна, с бицепс 45 см и брада като на дядо Коледа (не ми казвайте, че няма такива момчета на 16 - срещат се). Тогава тя долна изнасилвачка ли е?

Още едно скандално сравнение - на всеки му се е случвало да му се прип*кае на центъра на града, но това не означава, че непременно ще си го извади на площада.

Перфектна аналогия. А мен веднъж даже толкова ама толкова ми се досра...че да не казвам. Сори ама е истина.

И не се заглежда по всички жени или по такива от 14 до 30 или 35, примерно. Заглежда се само по 14-15-годишни и пробва да се закача с тях.

Тва е спекулация. Не можем да знаем по какво се заглежда и защо. Да не сме му очите ние.

Бащатко, като сме казали А, да стигнем и до Я. Той мъжкият нагон не се съобразява с административни ограничения, казваш. Но сам слагаш граница - не малолетни.
Защо бе, джанъм? Това е мъжкият нагон! Той ограничения не признава! Където 14-18, там и 12-13. Все пак, нали, говорим за мъжкия нагон!
А какво им е на 10-годишните? Нали знаеш колко бързо се развиват! В древния Рим на 10 са ги женели, а и в някои етноси и до днес.
Не те е срам. Гадост. Надявам се да си наред със Свръх-Аза.

Днес мислех точно по този въпрос. Нека анализираме не каква точно е нормата - в случая 18 години, а какво стои зад нея.

Сега ако един пич в 9ти клас стане гадже с една от 8ми - не е проблем нали?
Но пичът като навърши 18, а тя е още на 16 - значи той е нарушител на закона, нали?

В същото време няма проблем Хю Хефнер да се жени за 19 годишна, когато той е на 81.

Значи за законът има проблем 18годишен с 16 годишна, но не и 81 годишен с 19 годишна.

Пак казвам - не одобрявам и не промотирам педофилията. Но ако едно момиче на 15 е развито, не виждам проблем да е гадже с 22 годишен примерно. А на колко години е тоя пич, извинете, че не знам?

Жена ми е 4 години по-малк от мен. Аз педофил ли съм?

За мен всеки казус трябва да се разглежда индивидуално. Щом авторката е решила да се разделят - супер. Просто не ми хареса този Народен съд. Може човекът да е педофил. Може да не е. А може да е, но само в мислите си. Проблем ще е, ако ходи с деца под 14 години и в същото време той да речем е над 20. И всеки казус е индивидуален. Тоест - можем да го съдим като човек, само когато има конкретно провинение. В случая провинението му е, че е селянин и съответно не са намерили общ език с авторката.

# 214
Трогателно е как се носят от девет кладенци вода, за да се обясни как влечението по полу-деца е ОК и е еволюционно, психологически и как ли де заложено, но уви - пуста цивилизация.
Всъщност психически зрели хора не се привличат от деца, освен ако нямат подобна патология.

На авторката пожелавам щастие и кураж - бъди селективна и умна в избора на следващ партньор!

# 215
Пич, между 14 и 16 има супер голяма разлика, да не говорим за 18. 14 си е дете с цици, даже и с кило грим, 16 или по скоро към 17 си е ок с някой батко до към 25, аи до към 30 с някои забележки. Схващаш какво имам предвид, а и това не е инцидентно, човека си има силно влечение към малки момичета. При наличие на дъщеря това си е сериозен проблем.

# 216
Ами прав е донякъде Футболеро.
Един познат навремето докато беше 18-19, че и 20- годишен ходеше с едно 14-годишно девойче. Значи той по смисъла на закона трябва да е бил педофил.

# 217
  • София
По смисъла на закона не е.

Но пък Футболеро на разкаже на психолога вкъщи, че е в реда на нещата да бройка 14 г момичета, щото нагона си е нагон и да се върне да разкаже.
Бащатко може да направи същото, като го обсъди с жена си.

# 218
  • София
Като започнете морализаторстване... Всеки може да бройка каквото си иска, стига да не прекрачва границата
А какво ще кажете ако някоя зряла дама на 45 спи с някой 16 годишно момче, което примерно е 25 сантиметрова палка и е космат като маймуна, с бицепс 45 см и брада като на дядо Коледа (не ми казвайте, че няма такива момчета на 16 - срещат се). Тогава тя долна изнасилвачка ли е?
Futbolero_B, сещам се майката на Крисчън Грей какъв шамар отвъртя на мисис Робинсън, когато разбра...

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 15:50 от Cuckoo

# 219
Зад океана редовно окошарват по някоя разпасана даскалица за такива работи

# 220
Трогателно е как се носят от девет кладенци вода, за да се обясни как влечението по полу-деца е ОК и е еволюционно, психологически и как ли де заложено, но уви - пуста цивилизация.
Всъщност психически зрели хора не се привличат от деца, освен ако нямат подобна патология.

На авторката пожелавам щастие и кураж - бъди селективна и умна в избора на следващ партньор!

Не знам...едно време прабаба ми е родила на 19 и нейният съпруг (прадядо ми) е бил с 10 години по-стар. Плюс прабаба ми си е мислела, че е стара моме, защото не знаела точно на колко е години (така е било едно време на село) и защото ВСИЧКИТЕ нейни приятелки се оженили преди нея.

Смятай.

Никъде не съм казал, че педофилията е ок. А че има много неща, които може човек да се замисли. Това да мислиме, не значи, че съм каза - дай 30 годишни да се праскат с 13 годишни.

Само не разбрах по смисъла на закона 18 годишен да спи с 15 годишна какво е и 91 годишен да спи с 18 годишна? И така поставени ведно изречение - кое ви се струва така да кажем - по-неморално.

# 221
  • София
Забрави да кажеш за Чарли Чаплин каква е разликата и колко годишна е била жена му Ума, когато я е взел и тя е родила. Идеалното оправдание - щом той може, значи всеки мъж може.

# 222
Любимото оправдание:
- Сега е различно, с нас започва света, не ни интересува динозаврите как са живели, това, което казваме ние сега е правилното, защото сме го прочели по телефона в и-нет.

# 223
Да, всеки мъж може. Ослушайте се и огледайте колко 12-13 годишни се целят в големи. От каква възраст си бъркат из гащите и т.н. Обяснението на педиатрите било - много бързо им нараствали хормоналните нива. Аз резултатите от туй го виждам всеки ден, ама защо да не си изровим и без това немислещите глави изпод земята. Аман от тая педофилия, бе!

# 224
  • София
Със сигурност ще е виновно 12-13 годишното, че е целнало някой чичо, аха.

Женили са се, защото най- голям позор е била “пробитата стомна” - за целия род.

Общи условия

Активация на акаунт