В началото на ОСМИ клас, очакваме да влезем в час - 2

• 38 058
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Тони, тя си е смешно абсурдна сутиацията с припадналите близнаци. Под не е виц исках да кажа само, че не е измислица, а съвсем реална случка.

Моята се върна щастлива вчера като цяло. Не били чак толкова забили всички, допаднали са й няколко момичета, ще видим днес какви ще са впечатленията.

Иначе госпожицата днес си изпуснала автобуса, минал 2 минути по-рано (явно крайно неочаквано за нея), та я закарах да не закъснява.
Лошото в момента, е че преди имаше няколко автобуса, с които можеше да отиде до предишното училище, един да изпусне ще се качи на следващия. Но сега автобусът е само един и минава на 20 минути. Обмислям да я науча да си вика такси за такива ситуации.

# 91
лека вметка в темата ви: ако на някой му трябват Сборник Математика на Просвета и ИИ и Музика на Булвест-Клетт, да ми пише.

успешна учебна година в гимназия: да са щастливи децата, където са!

# 92
А добър ден🤕 На 7ма страница...
Нека чудесна година имат всичките ни зайци 🥳🥳🥳 Да са здрави, здрави, здрави 🍀
Ще се пиша Юбер сигурно🤪, че транспорта на двете деца ми отне 90минути😱
Вчера беше хубаво и спокойно. Ама то в училище със 150 деца... Как да е🤔
Класната питала кой ще си има личен шофьор и от къде пътува... Явно всеки търси спасение🤯
Имаме програма за следващата седмица... Само общообразователни предмети по 6ч на ден, щото всички художници са с големите класове на практика🥰 В училището ще са само зайците... Дано се поопознаят💃💃💃
Много пъстри деца 🥰🥰🥰

# 93
Значиии... Да се оплача!!
Ходих да си подам заявлението за заветните 150 лв, на място. Не стана! Не нося ЛК на ММ и по-важното, че не се е подписал и той. Ааа и удостоверение от банката искат, че това си е моята банкова сметка! Като долу го декларирам това обстоятелство и като, че ли някой е луд да даде чужда.

Викам си, ще пробвам on-line. Е, няма такова чудо! Как се справихте Вие?! Аз имам претенции, че съм компютърно грамотна. Но този сайт ми показа, че само имам претенци! 😭😡 Този документ, който го свалям, не мога да го редактирам и това си е!
В крайна сметка, в понеделник ще ходя пак, на място.
Няма да им ги оставя тея пари на тях! 😂😆😂

Иначе, младежа замина много притеснен. На всичкото отгоре, взе и че заваля и накрая аз си притесних, да не се намокри и да стои така цял следобед /втора смяна е/.

# 94
И аз да дам отчет за вчера и днес-първото и най-важното е,че е хипер доволен от у-щето,от  съучениците и класният.Вчера реши,че не иска са е сам,така заведе баща си за подкрепа,а аз с първолак и сестра му в др.у-ще.Като цяло беше въудошевен от тържеството и от чк.Днес имаха опознавателен,спортен полуден и си направили група във вайбър.
За пустото заявление и аз мисля лично да отида,ама пък бележка от банката нямам,пфууу.

# 95
  • София
Ходих да си подам заявлението за заветните 150 лв, на място. Не стана! Не нося ЛК на ММ и по-важното, че не се е подписал и той. Ааа и удостоверение от банката искат, че това си е моята банкова сметка! Като долу го декларирам това обстоятелство и като, че ли някой е луд да даде чужда.

Викам си, ще пробвам on-line. Е, няма такова чудо! Как се справихте Вие?! Аз имам претенции, че съм компютърно грамотна. Но този сайт ми показа, че само имам претенци! 😭😡 Този документ, който го свалям, не мога да го редактирам и това си е!

Иначе, младежа замина много притеснен. На всичкото отгоре, взе и че заваля и накрая аз си притесних, да не се намокри и да стои така цял следобед /втора смяна е/.

Сваляш заявлението, запазваш го на десктопа на компютъра и го отваряш с Acrobat reader. Ъпдейтваш, пишеш даниите на мъжа, други деца, ако има, даваш отдолу - Запази и после го прикачаш.

# 96
  • София
На мен не са ми искали удостоверение за сметката. Попълних си я в документа, те ми я погледнаха дали се чете и това беше.
Редактирам се понеже прочетох горния пост. На мен ми се скараха, че съм написала и другото дете. Трябвало само осмокласника. Казах им да ми дадат да го препиша, но в крайна сметка остана така.

# 97
  • София
Зайче,
заявлението като ти се отвори, в горния десен ъгъл има икона изтегли, или свали (не съм сигурна какво беше).
Запомняш файла на компютъра си, без да променяш името му и чак тогава започваш да го попълваш.

# 98
Като се подава онлайн всички деца фигурират. Системата ти ги слага заедно с ЕГН-то и т.н.
Каква е логиката да искат нещо различно когато отидеш на място.
Май и те не са много в час.

# 99
  • София
Като се подава онлайн всички деца фигурират. Системата ти ги слага заедно с ЕГН-то и т.н.
Това вероятно е ако се извличат данни от системата, което не е задължително. Аз попълвах изтеглен празен файл и записах само осмокласничката. Не виждам причина, точно за тази помощ, да описвам и друго дете.

# 100
  • София
И аз не виждах смисъл да описвам и другото си дете, но ми се обадиха на следващия ден, да съм го попълнела и него, да дам и данните на мъжа си. Беше ми много странно - знаят, че имам друго дете, защо ми искат данни!?
Изобщо не съм сигурна, че ще стане нещо и преди 15.10 ще отида на място за проверка, за всеки случай.

# 101
  • Пловдив
Мамзелче, с кеф ще я пусна ,ама то рак и се натиска. Няколко пъти предложих училище извън страната. При кака й в Англия например, е не ще. Ама вече и аз искам въздух.
Иначе днес беше по комуникативна. Класната била пич. Математичката и българичката били свестни и разбрани /каквото и да значи/.Естествено не е запомнила повече от 3 имена в класа.
Сега да я похваля. Направихме снощи добър пазар от about you. Попадна ми код за 25% намаление. Дънково яке, маратонки, две блузи и едно зимно яке. Маратонките са летни. Само зимното яке ще се ползва май. Поне нещо си купи.

# 102
Хора да питам има ли някое дете, което да пише ужасяващо грозно каквото е моето момче. За първа година се нахъса да си попълни ученическата карта и като видях изпаднах в шок и потрес - едни букви по-големи едни по-малки, криви като маймунско хоро. Не му стигнало място пренасял, гъчил.... Да беше първокласник по-хубаво щеше да я напише. Тъкмо си мислех да купувам друга и той днес я отнесъл - голяма излагация.

# 103

Сваляш заявлението, запазваш го на десктопа на компютъра и го отваряш с Acrobat reader. Ъпдейтваш, пишеш даниите на мъжа, други деца, ако има, даваш отдолу - Запази и после го прикачаш.

То по подразбиране ми се отваря в браузър. 😕
Сега открих, че на компютъра няма acrobat reader!

# 104
  • София
Сега открих, че на компютъра няма acrobat reader!
В сайта има линк за сваляне на Аcrobat reader, за който го няма.

Общи условия

Активация на акаунт